למה גבר צריך אישה ???

נוני1971

New member
יו אני יכול לשבת כאן לפחות חצי ירח ולספר לך כמה

ולא בגלל הרגע המזוקק כי בזה ומזה יש בשפע באוקיינוס האנושי לא חסר
ולא בגלל הסתם אחת שעוברת ונשארת קמעה קמעא וליבי מבקש שתנוס חיש חש מחיי
אלא מה
משהו בתוכי אימפולסיבי ספונטני בילד אין שבועט בי החוצה למצוא לחפש ולתור מהר כי יש הרבה דבריםשאי אפשר לעשות לבד
המון כמו לבנות היסטוריה ביחד .אני זוכר שעמדתי בפריז מול חלון ראווה והבטתי בשמלה הכי יפה בעולם ממש הכי
הכי וכל כך רציתי לקנות לאשה שלי לראות אותה מקושטת בבד נאה שכזה ,הצבעים המרקם הפשטות כמו התאימו רק לאחת שלי
ולא היתה לי ועדיין אין ......על קצה המזלג כי אני רוצה כי אני צריך כי אני אוהב להיות יחד ,עושה אותי טוב יותר ושמח יותר תחת השמש הצהובה להבין שמכאן לא נצא בחיים אך לפחות נבנה מסורת של אני מאמין ברדיוס הפרטי...

גבר צריך אישה

בכדי להרגיש שייכות ערך לחיים הגשמה ולהיות האדם השלם ,דרך הזיווג יחדיו האדם הגבר או האשה מתקנים את עצמם יותר ביחד יותר מאוזנים!

אני למשל ואני מחוזר ועובד עם 6 נשים ואם אני העלה את התמונה של המנכלית מוספים שלי שאני עוזר לה בשכר ברשת שוקן אתה נופל פשוט מאישיות והנפש הטובה וכו

את חי אחרת מכל הבחינות! איפה אתה עלול ליפול או נופל ? אם נפלת על אחת למשל שהיא מה זה דברנית מעוררת ריב ומדון ועוד ,נחשית ורואים עליהן את זה אז באמת הזיווג הופך לאיום ונורא וכבר עדיף להיות לבד

הכל טוב מי משלים אותך בקשר הזוגי,אתה יכול להתרומם ואז אתה יכול ליפול

לא כיף להיות לבד,ויש למשל לא מעט מתוסבכות ומתוסבכים שכבר מעדיפים כלב או חתול בכדי לתקשר נכון

אכן אני מאלו

אותן מתוסבכות המגדלות חתול. הלבשתי אותו בחליפה והושבתי על הספה וקראתי שמו בישראל צ'ימפופו. והוא לי אוזן קשבת לכל טענותיי.ולאחר שהאזין בתשומת לב, שותה לי תה ודופקת עוגה לחה וטעימה. החיים כה מנחמים כשאתה בזוגיות כה מלבבת עם חתול.

כי הוא מסכן.

גם אתה.

dori78

New member
בחייאת, סוקי, לא הגיע הזמן להוריד את המעיל?

במקום לשאול כל יומיים מי צריך את מי ולמה, פשוט תוריד את המעיל המטאפורי ותפתח את הלב.

לכל דבר יש זמן ומקום דורי

אני לא מאלו שמורידים את המעיל שלהם בכל מקום
&nbsp
קצת סבלנות

משפחה

משרה תחושה של ביטחון.
ומשפחה מקימים (בד״כ) בזוגיות של גבר ואישה.
&nbsp
וגם חום ואהבה.
&nbsp
וגם יצרים בסיסיים.
&nbsp
וגם המשכיות והידיעה שיש מי שתדאג לדור ההמשך.
&nbsp

עול הפרנסה...

לא משרה ביטחון על הגבר.
ביטחון הוא תחושה שאמור הגבר להקנות לאשתו (נדייק את תשובתך יותר).

אז זהו

שעיוות את תשובתי כדי שתתאים להשקפת עולמך.
אבל איך בדיוק? הרי בכל המשפחות החרדיות שאני מכירה עול הפרנסה הוא על האישה.
&nbsp
ולעניינו,
תחושת הבטחון שאני מדברת עליה היא לא רק כלכלית.
היא תחושת בטחון של יציבות, בית, מקום לחזור אליו, נחמה.
ואם נחזור על העניין הכלכלי אז מן הסתם 2 משכורות עדיפות על אחת.
חלוקה לתשלומים השוטפים של הבית...

להזכירך כי...

דובר על למה גבר צריך אישה.
ביטחון? בשביל מה אני צריך את ה"כאב ראש" הזה - אישה לעניין הכלכלי?
עובדת זרה - זה יותר זול.
&nbsp
אולי כעת אני מובן יותר...

כנראה יש איזה קצר

שבגללו אתה מתקשה להבין -
אז אני אנסה להסביר שוב, אם לא תבין זה כנראה בגלל שאתה מסרב להבין.
&nbsp
הסברתי מה זה בטחון, כאשר בטחון כלכלי הוא פן אחד.
תחושת בטחון נובעת גם מהידיעה שיש משהו יציב בחיים שלך (הכל יחסי) ומשפחה היא מוסד יציב.
ללא אישה (אלא אם אתה שייך לקהילת הלהט״ב) די קשה להקים משפחה.
לתא המשפחתי בד״כ נכנסות שתי משכורות (כן, נשים עובדות) ומה לעשות ששתי משכורות מחליקות טוב יותר בגרון לתשלומי שכר דירה/משכנתא, ארנונה, מים, חשמל, גז, אינטרנט, חברות כבלים וסלולר, אפילו קופת חולים וביטוחים פרטיים שיש בהם מסלולי משפחה.
&nbsp
עכשיו מגיע עניין הילדים, שמרחיבים את התא המשפחתי (כאן הכסף הוא אישיו, אבל כאמור לבד זה קשה יותר) כשהמשפחה מתרחבת (וכבר אמרנו שזה מאוד קשה ללא אישה) התחושה שאתה מקבל היא של נחמה ויש חוקרים שאף מאמינים שתחושת האושר של האדם (גבר) עולה יותר כאשר יש לו משפחה גרעינית משלו.
&nbsp
אז מה יש לנו?
עניין כלכלי, משפחתי, נחמה, תחושת אושר עולה, יציבות.
&nbsp
מה אישה מקבלת מגבר?
כאב ראש.

&nbsp
בייוש.

חס וחלילה.

הסיבות שמנית למעלה - ידועים ומוכרים לי. כך שלהבין את המקום ממנו כתבת - הבנתי.

בעבר שאלתי פה שאלה דומה (כי כללה את שני המינים בשונה מהשאלה הנוכחית):"למה מתחתנים?".

חום אהבה? הרי הם מתפוגגים אחרי תקופה...ואהבה כבר דברנו על כך - בונים. כלומר כרוך בזה עמל לא מבוטל. זה לא יש מאין.
יצרים? שני בני הזוג יודעים כי הם יזדקנו...והיצרים כבר לא יהיו. כמו שאומר לי סבי:"אני כבר לא טועם כלום באכילתי".
יציבות? כל מי שהוא בעל משפחה יודע כמה חיי משפחה הם לא יציבים. וכמה יש לעמול ע"מ שיהיו כאלה. אז הטענה בדבר "משפחה היא דבר יציב" אינה נכונה לדעתי.
משכורת נוספת? מחליקות טוב בגרון, אך לא בגוף ונפש. בפרט לא של אישה. כשיש לה בד"כ משרה נוספת...בבית.
המשכיות (מרשומתך הקודמת)? ילדים זה שמחה נכון...וגם טרחה
ולגבי יש מי שתדאג...עול החינוך הוא בעיקר על הגבר ולא האישה (את מרימה לי גבות או שזה נדמה לי...
).
כאב ראש? אני בהחלט מסכים. אין לשנינו אני חושב, מה להרחיב כאן.

אז אסכם, אמת, הרבה גברים ימנו סיבות שונות: חום, אהבה, ילדים, משפחה, משכורת נוספת
(יש כאלה גברים
), יצרים...
אך לא זו הסיבה האמיתית לכך שגבר רוצה, חולם, משתוקק, מרטיב את הכרית בלילה, מתפלל לאישה...

אני שוללת את דעתך

אבל אגן בחירוף נפש על זכותך לומר זאת.
&nbsp
או בקיצור, לא מסכימה עם רוב מה שכתבת, כנראה זה נובע מהשקפות עולם שונות וזהו.

בטאתי ברשומה שלי...

את מה שקורה לרוב העולם סביב הסיבות אותן מנית (הדגשתי אותם). אפשר להתנגד, לשלול, לעשות פליקלאק באויר. אבל...
זה קורה
.
&nbsp
אין פה איזה השקפה מיוחדת.
גם לא קשר כל שהוא ל'חרדי/לוני/מסורתי" (השקפות).
גם לא עניין לשלול את שאמרת (כבר ציינתי שדברייך מוכרים וידועים).
&nbsp
ייתכן, אולי, שלא כדאי היה שאכתוב הדברים שכתבתי למעלה. מאחר (אני מניח) ורוב משתתפי הפורום לא התחתנו. ומה שהבאתי ברשומה עלול לגרום לאיזה אי נוחות בקריאתם.

על כן...

נקטתי לשון רוב. כלומר, דברתי על הכלל ולא על היוצאים מן הכלל. והוא כולל מערב מזרח צפון ודרון (דרון נכתב במבטא לטיני כדי לכלול גם את הדרום אמריקאים).
&nbsp

בפעם האחרונה שבדקתי

אנחנו חיים בעולם המערבי על אף התעקשות של כמה מגזרים שלא להתקדם.
&nbsp
אי לכך ובהתאם לזאת כשאני מדברת על משפחה, אישה, כלכלה, ילדים, בטחון אני מדברת על העולם בו אני חיה.
&nbsp

לא ברור לי למה...

מדוע את מושכת בכל פעם את הדיון בהערות על מגזר מסויים (חרדי? דתי?), כשאני במפורש מציין בפנייך כי אני מדבר באופן כללי (כפי שעולה מהשאלה הכללית שמר סוקרטס העלה כאן)?

למעלה