למה גברת UMBRIDGE חופשיה?

floyd3

New member
למה גברת UMBRIDGE חופשיה?

הרי היא גילתה להארי שהיא שיחררה עליו את הדמנטורז... זה עונש שהדין עליו הוא מאסר באזקאבאן אז איך היא חופשייה בדיוק? איך דמבלדור הסכים לזה ? היא מהווה סכנה ומכשול להארי כל עוד היא חופשיה. וד"א, קראתי עכשיו את הראיון, והמילה האחרונה בספר השביעי היא : SCAR

the ror

New member
ניחוש שלי שלא היו הוכחות לכך ולכן

היא לא הורשעה...(כמו הקטע עם מאלפוי ששם את היומן של רידל אצל ג'יני)...

floyd3

New member
לדעתי אף אחד לא יודע את זה

הארי שכח לגמרי לספר את זה לאנשים כמו שהוא לא סיפר לדמבלדור על הגילוי שסנייפ הוא הנסיך חצוי הדם...

hcarmiel

New member
כן אממ..

הוא גילה שזה סנייפ רק אחרי שדמבי מת... אז זה קצת בעיה להגיד לו..

floyd3

New member
פרט שולי ../images/Emo13.gif

חח שכחתי. טוב די לא לרדת עליי אני בתאילנד עכשיו הראש שלי לא בדיוק צ-ל-ו-ל

the ror

New member
נראה לי שיותר סביר להניח שהוא חשב

שלא יהיה טעם לספר את זה אם הוא לא יכול להוכיח את זה אבל יכול להיות... וכמו שאמרו כבר הדוגמא של הגילוי על סנייפ ממש לא נכונה כי הוא גילה את זה אחרי שסנייפ כבר מת...

floyd3

New member
אבל הארי כל הזמן סיפר על דראקו

וגם על סנייפ. במשך כל הספרים ואף פעם לא היה אכפת להארי אם יש לו הוכחה או לא. הארי תמיד פעל אימפולסיבית. הוא לא ממש טיפוס שקול שחושב יותר מדי לפני שהוא עושה משהו. בשביל זה (זה = לחשוב לפני ביצוע) יש לו (לא תמיד) את הרמיוני.

the ror

New member
טוב, כשהוא סיפר על דראקו זה היה

לדמבלדור שברור שהוא יקשיב לו ברצינות אבל למשרד הקסמים זה יהיה די טיפשי לספר על האמברידג' אם אין לו שום הוכחה לכך... ודוקא כי הוא אימפולסיבי הוא לא אמור לספר...כשנודע לו על מה שהאמברידג' עשתה הוא היה עסוק באימפולס אחר שלו וזה להציל את חבריו ואת סיריוס...כשנודע לו על דראקו הוא כל פעם נפגש עם דמבלדור ככה שהיה די מתאים שמיד יספר לו...

hcarmiel

New member
התכוונת כנראה לדמבלדור

אחרי שדמבלדור מת, לא סנייפ

InBaR 85

New member
גם אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

כולם מדברים פה שהם שמעו בראיון ש....מאיפה את מוצאים את כל הרעיונות???

בשמחה. ../images/Emo140.gif

פאנזון - www.harrypotterfanzone.com מאגלנט - www.mugglenet.com הם מעדכנים כל הזמן בכל מיני פרטים וראיונות אם יש.
וקשע.

דנקי

New member
די!! ../images/Emo140.gif

תעצרי הכל עכשיו!! המילה האחרונה זה כאילו "צלקת"? כן? אם כן, אז זה בטח הניחוש של כולם, שהספר מסתיים במשפט: "וכל מה שנותר מוולדמורט היא רק צלקת".. די קיטשי, אבל בהחלט יפה.. חחחחח...

למעלה