למה גברים משקרים?

מוצרלה

New member
למה גברים משקרים?

למה גברים משקרים חוטב העצים כרת יום אחד עצים על שפת הנחל, כשלפתע נפל הגרזן אל המיים. כאשר החל החוטב לבכות, בא בעל האדמות ושאל אותו: "מדוע אתה בוכה?". "נפל לי הגרזן למיים ואני חייב אותו, על מנת להרוויח כסף למחייתי", ענה לו. בעל האדמות נכנס לנחל ויצא ממנו כשהוא אוחז גרזן מזהב. "האם זה הגרזן שלך?", שאל. "לא", ענה לו החוטב. בעל האדמות נכנס לנחל בשנית ויצא ממנו כשהוא אוחז בגרזן מכסף. "האם זה הגרזן שלך?", שאל. "לא", ענה לו החוטב. בעל האדמות נכנס לנחל בשלישית ויצא עם גרזן מברזל. "האם זה הגרזן שלך?", שאל. "כן!", ענה לו החוטב בשמחה. בעל האדמות היה כל כך מרוצה שמצא אדם ישר, שנתן לו במתנה את כל שלושת הגרזנים, וחוטב העצים הלך לביתו כשהוא שמח וטוב לבב. כמה ימים לאחר מכן, הלכו חוטב העצים ואשתו לטייל על שפת הנחל, כשלפתע נפלה האישה למיים. כשחוטב העצים החל לבכות, הגיע שוב בעל האדמות ושאל אותו לפשר הבכי. "אשתי נפלה למים!", ענה לו החוטב האומלל. בעל האדמות נכנס למים ויצא מהם עם ג'ניפר לופז. "האם זו אשתך?", שאל. "כן!", ענה לו החוטב. "שיקרת לי", צעק בעל האדמות, כשהוא רותח מזעם. "תבין", ענה לו החוטב, "יש פה אי הבנה. אם הייתי אומר לא ללופז, היית יוצא עם קטרין ז'יטה ג'ונס, ואם הייתי אומר לא גם לה, היית יוצא עם אשתי, הייתי אומר כן, ואז היית נותן לי את כל השלוש. תבין, אני אדם עני, אני לא מסוגל לדאוג לשלושתן, לכן אמרתי כן ללופז". מוסר השכל: כאשר גבר משקר, זה לעולם מסיבה טובה ולמען האנושות כולה.

באמת ??

למה

בננות מה יהיה אתכן ?

במחשבה שניה אם זה מה שעושה לכן טוב... אז סבבה... אגב זה נכון שכשאשה אומרת אי פעם אמת היא מסמיקה ?

גברים?משקרים?בטונות!

לכל הבנות תזכרו את זה!כמו שאנו שואלים אותם איך אני נראות {=אם הבגד קטן ודוחה עלינו }והם משקרים הקיצר בנות תזהו מתי משקרים לכן ומתי לא-מהפמניסטית!

את פמיניסטית ?

איזה כיף. תמיד חיכיתי ליום בו אני יאכל פמיניסטית לארוחת בוקר :) רק שאלה קצרה יש לי אלייך פמיניסטית נכבדה. את פמיניסטית בגלל שגברים משקרים או שאת אומרת שהם משקרים בגלל שאת פמיניסטית ?

מה רע בשיוויון זכויות?

במה אני פמניסטית? בזה שאני מעוניינת בשיוויון זכויות לנשים בדיוק כמו גברים? אתה יודע מה בא לי לאכול.? גבר ששונא שנים פמניסטיות-אם כל הכבוד אני מתכוונת לעבוד ולהצליח ואז למצוא בעל ולהוליד ילדים-ושנינו-ש-נ-י-נ-ו נפסיד ימי עבודה. אני שונאת את זה שלנשים יש מסכורת נמוכה יותר לגברים אבל בוא נתחלף לרגע- בוא נשים את הגברים במקום הנשים-תגיד מה תהיה דעתך אם אתם תהיו צריכים לעבוד רק בבית ללא זכויות ואנו הנשים נצא לבודה-הוגן?i dont think so ועם כל הכבוד זה בדיוק מה שאתם עשיתם-לידיעתך עדיין יש כפרים באפריקה שמעבידים כך את הנשים אבל גם יש באפריקה כפר אד ויחיד {והלוואי שיהיו עוד כאלה}שבו הנשים קובעות עם מי יתחתנו והן לא אלה שמגדלות את הילדים נחש מי כן... ועוד הבדל הוא שלנשים שם בטח מתחתנות מאהבה מה שטוב אצל שני הצדדים אבל בוא נחזור לארץ לחרדים לדוגמא שנה שעברה קראתי ספר שבו שהאישה התחתנה עם בחור ולא יכלה להתגרש מממנו בגלל טעות כתיב במסמך הגירושים {שים לב זה לא היה קורה אצל הנשים} ועוד בעיה הייתה שכבר כשנשלח הבעל מת בגלל טביעת הספינה-היית רוצה שזה יקרה לך?. ההבדל בין שני המינים הוא שלנשים יש יותר לב רחום ואני גם חושבת שאם נשים היו הולכות ומתמודדות על תואר ראשות הממשלה אז כבר היה יותר משלום בארץ שלנו

אני מסכים איתך

אבל זה מוזר קצת. כי אם את טוענת לשוויון זכויות זה אומר שאין הבדל בין גברים לנשים אז איך זה שלנשים יש יותר לב רחום רק מה את מסכימה שיש הבדלים בין נשים לגברים. ובכלל לא הבנתי את הדרישה שיהיה גם לגבר חופשת לידה הרי האשה זה שצריכה להתאושש מהלידה לא ?

שיוויון

אני באמת לא מבינה איך זה שאלוהים ברא לב רחום יותר לנשים מלגברים ויש מליוני דוגמאות לזה , לדוגמא:לגברים קל יותר להילחם-לי אישית אני חושבת שאם הייתי בשדה מלחמה הייתי מתחילה לבכות על כל ההרוגים החפים מפשע {כן אמרו לי שאני יותר מדי רגישה}. אני חושבת שאחרי שאישה יולדת היא עייפה מאוד לכן הגבר יכול להישאר בבית ולעזור לה עם התינוק-מה הבעיה בלהוציא את התינוק לטיול?עם אבא שלי יכול אז אין סיבה שגם אתם לא,כשאני הייתי תינוקת והייתי בוכה בלילה אבא שלי הוא זה שהיה מרגיע אותי.

zahik

New member
סיפור יפה, אני יהפוך אותו לבדיחה...

מכיוון שלא כל הגברים משקרים וגם הבחורות הן לא טלית שכולה תכלת, לכן אני אקח את החלק ההומוריסטי בסיפור.

למעלה