מה אתם בכלל עונים לטרול הזה??????
הוא נכנס לכל פורום אפשרי ומדבר על "אאוריקה" ונותן קישור לערוץ AXN. לא ברור לכם שהוא שתול של הערוץ שמנסה לגרום לכם לצפות בו? אז בוא אני אענה לך מר יחצ"ן עלוב למה אין את AXN: 1. חבל על הכסף, אם הייתי רוצה לראות סדרות אקשן עלובות וישנות בשקל וחצי הייתי רואה סטאר וורלד. 2. בלייד בוטלה אחרי 12 פרקים. אני הייתי מבטלת אותה אחרי הראשון. גם "חטוף" בוטלה, אבל אחרי 4. 3. מי רוצה להיות גיבור על? כנראה שרק הממש מעפנים, כי זו תוכנית גרועה. 4. אני יכולה לראות ביס פרקים חדשים של המירוץ למיליון, הישרדות, סמולוויל, ולא פרקים מלפני מאה שנה. 5. כי עדיף שהכסף יושקע בתוכניות חדשות ומרתקות מחו"ל. ולכל אלו שמקשקשים על הערוץ הישראלי- יס והוט מחוייבות על פי חוק להשקיע בהפקות מקור. אם היו מקצצים מערוץ כלשהו כדי להביא את AXN זה לא ממנו - זה היה מפלוס או סטארז. ובאופן כללי אני רוצה להגיד לכם שהפורום הזה מאד מאכזב. דפדפתי פה כמה דפים אחורה והגעתי למסקנה שאתם חבורת תינוקות בכיינים. על כל דבר יש לכם הערות ובכייות במקום להסתכל על הצד החיובי. גם לא ממש אהבתי שיש פה אנשים שמשתמשים במילה "הומו" כמילת גנאי. טז מר "ןו נירטין" או דון מרטיב בלילה במיטה או איך שקוראים לך, אח שלי הומו ותאמין לי שאם היית פוגש אותו ברחוב הוא היה יכול לגרום לך לבכות בשניה, אז את הסטריאוטיפים שלך תשמור בבית, אצל האמא שלך שלא חינכה אותך להיות סובלני. ואיפה מנהלי הפורום כדי לצנזר חלאה מזוהמת כמוך?