למה בעצם אין AXN ביס

americanpuy

New member
למה בעצם אין AXN ביס

דוקא יכול להתאים עם הסדרות החדשות של בליד אוריקה וזהות בדויה. אני זוכר שהינו בכבלים צפיתי די הרבה בסדרות אקשו שלהם ולא מבין מה כל כל נסובך ליס לקשר את הערוץ זה בס"כ אחלה ערוץ

TheLost

New member
נממ קודם כל זה עולה להם כסף

וכסף שחבל, בגלל 3 סדרות? 2 סדרות בינוניות ואחת שכבר הסתיימה? חסר פואנטה...

snier1991

New member
גם בלייד הסתיימיה היא בוטלה אחרי

עונה והאמת אני כן הייתי רוצה לראות את AXN ביס והייתי מוותר על כמה ערוצים שלא ברור לי למה הם קיימים(והגדול שבינהם הוא יס ישראלי שאת הסרטים יכולים לשים בערוצי הסרטים את הסדרות ביס סטארס והשיר שלנו בדיוק כמו שהיא הייתה בהתחלה בערוץ 3 בשעה של האלופה)

who is the girl

New member
גם אני היתי רוצה את AXN

הייתי צופה בו לא מעט והוא עדיף על כמה ערוצים מיותרים ביס

מה אתם בכלל עונים לטרול הזה??????

הוא נכנס לכל פורום אפשרי ומדבר על "אאוריקה" ונותן קישור לערוץ AXN. לא ברור לכם שהוא שתול של הערוץ שמנסה לגרום לכם לצפות בו? אז בוא אני אענה לך מר יחצ"ן עלוב למה אין את AXN: 1. חבל על הכסף, אם הייתי רוצה לראות סדרות אקשן עלובות וישנות בשקל וחצי הייתי רואה סטאר וורלד. 2. בלייד בוטלה אחרי 12 פרקים. אני הייתי מבטלת אותה אחרי הראשון. גם "חטוף" בוטלה, אבל אחרי 4. 3. מי רוצה להיות גיבור על? כנראה שרק הממש מעפנים, כי זו תוכנית גרועה. 4. אני יכולה לראות ביס פרקים חדשים של המירוץ למיליון, הישרדות, סמולוויל, ולא פרקים מלפני מאה שנה. 5. כי עדיף שהכסף יושקע בתוכניות חדשות ומרתקות מחו"ל. ולכל אלו שמקשקשים על הערוץ הישראלי- יס והוט מחוייבות על פי חוק להשקיע בהפקות מקור. אם היו מקצצים מערוץ כלשהו כדי להביא את AXN זה לא ממנו - זה היה מפלוס או סטארז. ובאופן כללי אני רוצה להגיד לכם שהפורום הזה מאד מאכזב. דפדפתי פה כמה דפים אחורה והגעתי למסקנה שאתם חבורת תינוקות בכיינים. על כל דבר יש לכם הערות ובכייות במקום להסתכל על הצד החיובי. גם לא ממש אהבתי שיש פה אנשים שמשתמשים במילה "הומו" כמילת גנאי. טז מר "ןו נירטין" או דון מרטיב בלילה במיטה או איך שקוראים לך, אח שלי הומו ותאמין לי שאם היית פוגש אותו ברחוב הוא היה יכול לגרום לך לבכות בשניה, אז את הסטריאוטיפים שלך תשמור בבית, אצל האמא שלך שלא חינכה אותך להיות סובלני. ואיפה מנהלי הפורום כדי לצנזר חלאה מזוהמת כמוך?

TheLost

New member
ממש לא

AXN זה סתם ערוץ של שידורים חוזרים שחבל עליו. רק בגלל זהות בדויה וסליידרס? לא שווה בכלל. ואני ממש לא חושב ש-יס ישראלי מיותר, אין להם מקום לדברים אחרים! יס סטארס זה ערוץ רכש, והוא גם ככה מפוצץ מדברים, ואין שום דבר רע בערוץ שמשדר סרטי בורקס, סרטים ישנים ויצירות מקוריות חדשות, להיפך - זה מבורך שyes עושים זאת ומהווים נגד לHOT. לאיזה ערוץ סרטים בדיוק אתה חושב לדחוף את הסרטים הישראלים? מה, בערוץ yes2 פתאום משוםמקום יבוא לנו סאלח שבתי? איזה מין שטויות זה?

snier1991

New member
זה רע כשיש בדיוק 10 סרטי בורקס

שמשודרים כל שבוע שוב ושוב ושוב ושוב וסאלח שבתי יכול להיות משודר בקלות ביס 1 בשעה 16 בצהריים לגבי יצירות מקוריות חדשות? נו באמת עד עכשיו עלו בדיוק 3 סדרות(השיר שלנו לא הבטחתי לך ופעם בחיים) ואני מתקשה להאמין שבמשך שנה ישודרו יותר מ6-7 סדרות עוד דבר שצריך להיעשות ביס בהנחה שזה אפשרי לאחד את יססבבה עם ג'וניור שחוזר על עצמו כמעט כמו יס ישראלי

למעלה