למה במטוסים..

koala

New member
למה במטוסים..

המחלקות השוות והמפנקות יותר(מחלקת עסקים ומחלקה ראשונה), נמצאות בקידמת המטוס,ובאמצע ומאחורה נמצאות מחלקות התיירים-------סידור זה של המחלקות הוא מאוד מוזר לדעתי כי אם יש משהו שהחיים לימדו אותי,זה שהמקומות השווים והמפנקים יותר, יהיו תמיד מאחור, לדוגמא:חדר v.i.p במיסעדה יהיה תמיד מוסתר מאחור (לפרטיות מקסימלית),המושבים האחורים באוטובוס נחשבים לנחשקים ביותר וכו´.....למעשה יש עשרות דוגמאות בהן האיכות היא מאחור ושאלתי היא: למה במטוסים זה שונה???????? בתודה מראש koala

bAlBuLa

New member
כמה שאתה יותר מאחורה, אתה יותר

ליד המנוע.. *מנסיון..* היינו חייבים לנסוע לדודה שלי בקנדה בדקה התשעים..והם המקומות היחידים שנשארו... חוץ מזה, שאם לא שמת לב, באוטובוס מי שמקבל בחילות מאחורה, מעבירים אותו קדימה...מה שאני מתכוונת הוא שלשבת מאחורה, זה לא בגלל המקום הטוב באוטובוס, זה בגלל ששם הכי נוח להיות עם החברים... הבנת? גם אני לא.... ShAnY

2am

New member
האנשים

האנשים שיושבים מקדימה גם מגיעים יותר מהר, לא ?

המממ...

באוטובוס זה ככה בגלל שזה המאאגניבים. במטוס... טוב, באמת שאני לא יודעת. אבל לרוב (באל על לפחות :)) מחלקה ראשונה היא קומה למעלה... זנות:)

Reznik

New member
בקשר למיקום

זה הולך ככה מחלקה ראשונה נמצאת מקדימה בגלל שהלקוחות עולים אחרונים למטוס כי הם נמצאים עד לרגע האחרון לפני הטיסה בחדר ה"מיוחד" שלהם והם יורדים ראשונים מהמטוס אבל גם שאר התשובות של חברינו לפורום נכונות REZNIKH

IC4

New member
אחח מה לא היינו עושים בלי סיטקומים

אמוויקאים אני גם חשבתי על הקטע של ה CART העגלה שתבוא אליהם ראשונים אבל בעצם זה לא נראה לי אותה עגלה גם ככה אז לא יודע עד כמה תשובה מעורערת שכזו אמינה. אני אומר שזה ענין הבחילות מאחור
או מנועים בטיסות ל BLAME CANADA כמו שידידנו ג´רי סיינ אומר maybe if u worked a little harder...

koala

New member
תודה רבה, אבל..

עדיין התעלומה בעינה ואני חושב שרק אנשי צוות אוויר מנוסים יכלו לענות על השאלה. בכל אופן , תודה. koala

shelycat

New member
מצד שני....../images/Emo160.gif

מצד שני המקום הכי בטוח בעת התרסקות של מטוס/נחיתת חירום והתנגשות אקראית בהר הוא דווקא באחורי המטוס וכל מי שמספיק מנוסה יודע לרוץ מהר לחלק האחורי של המטוס שיש לו פחות סיכוי לפגוש את ההר. ברצינות שלי

IC4

New member
יש לך ניסיון בהתרסקות מטוסים?

[אגב זה גם מזכיר לי סיינפלד- איליין: טוב טוב אתה תהיה במחלקה ראשונה! גם ככה אם המטוס יתרסק, כל האנשים של מחלקה ראשונה ימותו. ג´רי: oh yeah , im sure YOU´LL live] הממם לא יכול להיות דווקא שהמטוס ינסה לעשות סיבוב, ואז החלק האחורי שלו הוא זה שדווקא ייפגע ישירות אל תוך ההר?

shelycat

New member
האמת.....

האמת יש לי קצת ידע בגלל אבא שעובד בתחום וסתם סקרנות בכל מה שקשור לנזקים והרס. ובכל אופן הסיכוי שמטוס יפגע רק בחלק האחורי בלי שהחלק הקדמי ינזק במטוסים מסחריים גדולים הוא מאוד קטן, וזאת כיוון שזה לא מכונית שיכולה לתת ברקס ולהסתובב/להסתחרר בסיבסוב סביב עצמו בצורה אופקית כמו שעושים "צלחת" עם מכוניות למשל על כביש רטוב. בד"כ החלק האחורי נפגע אחרי שהגורם בו "נכנסים" עובר דרך כל המטוס. מה גם שיש הוראת חירום (שכל מי שמבין קצת יודע) שאומרת שכשאתה רואה את ההרים מתקרבים מהר למטוס כלומר כשאתה רואה שהמטוס מתקרב להתרסקות צריך לרוץ לאחורי המטוס כיון שה"אף" של המטוס הוא הראשון להנזק.

אומפופו

New member
פשוט רוצים לודא

שבמקרה של התרסקות העשירים ימותו כמה שיותר מהר. כי אם הם ישארו בחיים הם ישכרו עו"דים שיתבעו את חברת התעופה על הרבה יותר כסף ממה שהעניים יתבעו. במיוחד אם הם יישארו נכים ויצטרכו טיפול רפואי קבוע.

ליד הכנפיים והזנב יש רעש מהמנועים

דרך אגב (עוף תופיק), ראית פעם את תא הנהג (אם אפשר לקרוא לו ככה) של הרכבות החדשות? לוח הבקרה שלו נראה כ"כ משוכלל שכאילו עוד רגע והוא נכנס לקרב חלל אינטרגלקטי אוטופיילוט והוא צריך לדאוג שלא יהיה בטעות ערבוב אנטיחומר עם המנוע הגרוויטציוני כשעוברים להיפרספייס קוקיז. כאילו דאאאא כל מה שהוא צריך זה כפתור ON, כפתור OFF, וכפתור שאומר "נוסעים נכבדים ברכבת זו שנוסעת לקיבוץ שׂניר דרך עין יורקעם - אל תשכחו את התיקים כשאתם יורדים להחליף רכבת בקרית גת" (וגם זה יכול להיות אוטומאט).

למעלה