השאלה היא מה הchipset שיש במחשב שקנית.אהלן כולם,
במחשבים חדשים 2025, עדיין מייצרים חיבורי HDMI של 1.4 כאשר כבר קיים היום דור 2.1 שהופך להיות סטנדרט גם בטלוויזיות ושאר המוצרים הטכנולוגים.
אם אני רוצה לחבר את המחשב לטיוי, אז לא אוכל לקבל תוכן במהירות ואיכות צפייה/קול תואם וזה לא הגיוני.
מה ההסבר לפער אז?
לא קניתי עדיין את המחשב. חודש הבא.
מזה ה-chipset ומה אני אמור לבדוק במפרט כדי לדעת אם יש לי את זה למרות ה-1.4?
אז למה כ"כ חשוב התכונה הזאת?בגדול זה הולך להיות מחשב ליום-יום (לא גיימר) אבל מעבד core i7 של לנובו או דל, וואי פיי 6, DDR 5 וכו'... אין לי דגם ספציפי עדיין אבל נסגר על זה.
שים לב:חשוב כי אם למשל רוצים לראות תוכן כמו נטפליקס מהמחשב לטיוי (אין לי מנוי אישי) אז רוצה שהאיכות תועבר לטיוי באותה רמה ולא לצפות בטיוי מתקדמת עם איכות תוכן שמועבר באיכות של כמה שנים אחורה (כיום מעביר את התוכן ממחשב ישן נושן והטיוי לא יכולה לשפר זאת).
כי המגבלה היא לא בHDMI.אז תהיתי איך יכול להיות שעדיין אותו hdmi input קיים במחשבים חדשים השנה ולא שידרגו תגרסה הזו.
אבל אתה מבין?מה יעזור לי כבל תקן 2.1 (או אפילו אני אגזים eARC) כשהמחשב עצמו מאפשר מעבר תוכן כמו לפני עשור אחורה גם במחשב חדש?..
סדרות אמריקאיות גם ב- 4K הם עדיין בקצב תמונה של 23.976 לשניה. והסרטים גם בקצב הזהחשוב כי אם למשל רוצים לראות תוכן כמו נטפליקס מהמחשב לטיוי (אין לי מנוי אישי) אז רוצה שהאיכות תועבר לטיוי באותה רמה ולא לצפות בטיוי מתקדמת עם איכות תוכן שמועבר באיכות של כמה שנים אחורה (כיום מעביר את התוכן ממחשב ישן נושן והטיוי לא יכולה לשפר זאת). אז תהיתי איך יכול להיות שעדיין אותו hdmi input קיים במחשבים חדשים השנה ולא שידרגו תגרסה הזו. מה יעזור לי כבל תקן 2.1 (או אפילו אני אגזים eARC) כשהמחשב עצמו מאפשר מעבר תוכן כמו לפני עשור אחורה גם במחשב חדש?..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.