למה בכלל מרלנה רוצחת?

פרצלה

New member
וכשהיא חתכה להם את הצוואר עם סכין?

הוא עמד מאחורי העץ ודפק שניצלים?

4hilla4

New member
חחח.. לא

מה זה משנה.. העלילה סויימה לפני 4 שנים.. למה אתם עדיין שואלים שאלות אם כולם כבר המשיכו הלאה? הסבירו לכם יפה שזה הדימרס.. ממתי יש היגיון בימי חיינו??!!?!?!?!?!? אז לא- הוא לא עמד מאחורי העץ ודפק שניצלים.

כמה אפשר להיות נחמדים?

לדעתי דווקא העלילה הזו עשתה למרלנה רק טוב, הדמות שלה כבר גוועה עם כל הנחמדות הזאת. סוף סוף קצת אתגר לשחקנית המעולה הזאת. אם רק היו מפרידים אותה מג'ון היא יכלה להיות עוד יותר מעולה.

נטלייי

New member
כל השרשור הזה ../images/Emo58.gif

אנשים, אתם כבר לא שמים לב, וכותבים ספוילרים חופשי על הבר. יש פה אנשים שלא מעוניינים לקרוא את הספוילרים, אז בבקשה תסמנו ספוילר בכותרת על כל הודעה שאפילו מרמזת בטיפה על עתיד הסידרה, וגם עם העתיד הוא מחר, זה עדיין עתיד.

4hilla4

New member
את באמת חוצפנית את יודעת?!

מה זה " באמת הילה, תשלטי בעצמך" ?! מה את בת 3? אוקי אני אשים לב אבל מה את מתנהגת בחוצפנות כזאת?! את לא מבינה שאת הורסת את הפורום?! את הדעות שלך תשאירי לעצמך ופשוט אל תגיבי לי על ההודעות אם את לא מרוצה מהתוכן שלהם!!! באמת עברת כל גבול! תראי איך את מגיבה לתמונות של דידרה! אם אין לך משהו נחמד לומר על תגידי! עוד אנשים בפורום הזה אמרו שזה מפריע להם אבל אני לא אגיד שמות! במיוחד ההערה המגעילה על דידרה. די! לא נמאס לך??

4hilla4

New member
אבל זה מעצבן!

גם אם זה בצחוק אין לה זכות. אם אני אוהבת את דידרה הול והיא אוהבת את קריסטין סטורמונס הזאתי.. את רואה אותי מלכלכת עליה?- לא למה?- כי אני יודעת שיש אנשים שאוהבים אותה בפורום ואני לא רוצה לעצבן אותם. לכל אחד יש זכות לאהוב את מי שהוא רוצה אבל נטלי- נטלי לא מתחשבת.. אם אין לה משהו נחמד להגיד שפשוט לא תגיד- יש כאן מעריצים של דידרה והיא פשוט עולה לי על העצבים. זה באמת מוגזם

אני יגיד מה נראה לי נכון להגיד

סכ"ה אלו הם דעות שלי בלבד!! וזכותי להביע אותן... אז מה לעשות שזה לא נאה לך..ואפילו מעצבן אותך. אבל עדיין זאת דעתי. ואני ימשיך להגיד את מה שאני חושבת ומרגישה על אף שזה לא מקובל עלייך. כל עוד לא פגעתי בך ואני מודה שהמשפט שכתבתי לא היה במקום אבל עיצבנת אותי בלי קשר לזה. ותאמיני לי אני מספיק בוגרת ואני מודעת למה שיוצא לי מהפה בכל אופן אם פגעתי בך אני מצטערת לא חשבתי שאת כזאת ריגשי. אני הורסת את הפורום???? את חלק מההרס שלו אם הוא בכלל נהרס כמו שאני רואה אנשים נהנים לקרוא את התגובות פה אז תעשי לי טובה ותפסיקי לדבר בשם כולם ואפילו סתם להוסיף רעל לפורום הכל בסדר פה ואת סתם מחפשת מתחת לקש...וחבל! את מכניסה פה רעיונות שלא צריך! ושוב-אני יגיב על התמונות של מרלנה איך שבא לי!!!!! היא לא קדושה מותק! ואת לא תגידי לי מה להגיד ומה לא בן אם זה נחמד ובן אם לא או שתתחילי גם את לרסן את הפה שלך על סמי ולוקאס על אף שגם אני לא סובלת אותם ההערות שלך לגביהם ממש לא נחמדות וניקול ושון רק מתעצבנת ממך! אז תשימי לב גם למילים שיוצאות מהפה שלך ולא רק משלי. ובדגש-לי לא מזיז מה שאת אומרת על השחקנים עדיין אלו הם דעות שלך וזכותך להביע כמו שאני ימשיך לעשות.

אואגב בקשר למרלנה

שכתבתי "אבל הקמטים מתחילים לתפוס תאוצה אצל מרלנה הפרוצה" זה היה בצחוק יצא לי חרוז אז זרמתי אז תפסיקי להעלב מזה מי ישמע טוב נו נחכה שתתבגרי

4hilla4

New member
אם ניקול שון מתעצבנת שתגיד לי

אישית ואז אני אפסיק. כל עוד לא אומרים לי להפסיק אני לא יודעת שאני פוגעת- אבל את יודעת. נכון? אויש תעשי לי טובה התגובות שלך לתגובות שלי פשוט גורמות למריבות- אז תחסכי אפילו לקרוא את ההודעות שלי.

למעלה