למה בזמן האחרון...

Roi inc

New member
למה בזמן האחרון...

נראה שכולם דו מיניים הומואים ולסביות ?!! מבחינתי זה סבבה, יותר מבחר...אבל זה נכון שהנושא פתאום נורא In ?!

זה לא הקטע שזה יותר in

פשוט החברה של היום יותר פתוחה מהחברה של פעם ויותר מקבלת את זה וזה נותן יותר אומץ לנסות ולאהוב את זה ולדעת שזה לא ישפיע לך על כך החיים... דברים משתנים. תקופות משתנות

.m

New member
../images/Emo24.gif התגעגעתי אליך!!!!

וזה נכון - אנשים יותר פתוחים לנושא, ויש יותר לגיטימציה להודות בכך, אז זה נראה כאילו יש יותר אנשים כאלה... אוהבת אותך mai

ועוד אפשרות...

אני מסכים שהחברה של היום היא לא מה שהיא היתה פעם, ופתיחות והכל, אבל אני חושב שזה גם בעיני המתבונן. אני משער שכל אדם שנטיה מינית זה issue בשבילו מנסה להקיף את עצמו (לא רק) באנשים דומים. זאת, בצירוף ה"גיידר" המפורסם שמשתכלל עם השנים, ונותן לך לשים יותר לב לאנשים "מהתחום". זה גם קצת עניין של ארון לדעתי: כשמישהו בארון, נדמה לו בד"כ שהוא היחיד בעולם עם מחשבות כאלה, אז תהליך היציאה שמוביל להכרה שהעניין יותר נפוץ יכול גם לתת את הרושם שפתאום זה נהיה in. אבל כן, נדמה לי שגם אובייקטיבית אפשר להגיד שהנושא הפך להרבה יותר מדובר.

my self

New member
ובאותו נושא

כתבה שבדרך אגב מציינת כמה נתונים מעניינים גם בקשר לנושא זה. הידעתם ש- 37% מהגברים בארצות הברית דיווחו שחוו אורגזמה מסקס עם בני מינם לפחות פעם אחת בחייהם? זאת עפ" שני סקרים מקיפים שנערכו ב- 1953 (שהיוו חלק מהמחקר המעמיק ביותר שנעשה עד עתה על הרגלי המין של גברים ונשים). מדובר בהרבה יותר מעשרת האחוזים המפורסמים, ואני מניח שהנתונים בימינו הם לפחות באותו שיעור אם לא יותר.

.m

New member
אני לא רוצה להגיד "אמרתי לכם"

אבל - א מ ר ת י ל כ ם !
mai

למעלה