למה בגלריות יש רק... תמונות מהשרדות... זאת לא הריאליטי טי ויי היחידה שיש
א אסלנדי17 New member 22/9/03 #1 למה בגלריות יש רק... תמונות מהשרדות... זאת לא הריאליטי טי ויי היחידה שיש
B Boran New member 22/9/03 #2 לפי מה שהבנתי תפוז הפכו (או לפחות ניסו להפוך) את הגלריות לגלריות פתוחות. זה אומר שכל מי שרוצה להעלות תמונות לגלריות יכול ומוזמן.
לפי מה שהבנתי תפוז הפכו (או לפחות ניסו להפוך) את הגלריות לגלריות פתוחות. זה אומר שכל מי שרוצה להעלות תמונות לגלריות יכול ומוזמן.
B Boran New member 22/9/03 #3 וגם אם לא אני מנהל הפורום, לא אלוהים. בימים אלו בקושי יש לי זמן ללכת לשירותים כשאני צריך. ובטח ובטח שלהתחיל לחפש תמונות לגלריות.
וגם אם לא אני מנהל הפורום, לא אלוהים. בימים אלו בקושי יש לי זמן ללכת לשירותים כשאני צריך. ובטח ובטח שלהתחיל לחפש תמונות לגלריות.
O Outlast New member 23/9/03 #5 בהחלט כן, זה הרעיון, אבל לשמור על סדר, להכניס תמונות למקום שהן מתאימות, וכמובן שלא לפרסם תמונות לא הולמות (תמונות פורנו, למשל, לא במקום. תמונות כמו שפורסמו בפורום בעבר, של כוכבות הישרדות בפלייבוי- נשקול את זה).
בהחלט כן, זה הרעיון, אבל לשמור על סדר, להכניס תמונות למקום שהן מתאימות, וכמובן שלא לפרסם תמונות לא הולמות (תמונות פורנו, למשל, לא במקום. תמונות כמו שפורסמו בפורום בעבר, של כוכבות הישרדות בפלייבוי- נשקול את זה).