למה את רוצה לרזות

לילית462

New member
למה את רוצה לרזות

חשבת פעם למה את רוצה לרזות, בשביל מי, בשביל מה שתפו אותנו במחשבות שלכן.

jesie12

New member
אני רוצה לרזות בשביל האדם הכי חשוב

אני. בעבר, כשהעירו לי על המשקל , עניתי שכשארצה את זה בשביל עצמי = אעשה זאת! אני בת 42 בלי היסטוריה של דיאטות בעברי זו הדיאטה הראשונה בחיי.....

נאני רוצה לרזות כדי להוכיח לעצמי

למרות שאני יודעת שאני אשה חזקה....אם הפסקתי לעשן לפני 4 שנים..בבוא העת אכניע גם את הצורך בנישנושים...ולהפסיק להיות כל היום סביב אוכל וקלוריות....אז אוכיח לעצמי שעשיתי את זה....

° זואי °

New member
רוצה לרזות כי

הייתי רזה בתור ילדה, רזה בתור נערה והשמנתי רק בהריון הראשון ולא טוב לי בגוף עם זה. זה מגביל, זה כבד, הבגדים היפים שלי מאז לא עלו (עכשיו כבר חלקם כן). כי אני מרגישה יותר יפה כשאני רזה יותר.

קרמבו 112

New member
קודם כל בגלל הבריאות שזה יותר בריא להיות רזה

יותר קל לך עם עצמך וגם אסטטי יותר אין מה לעשות ואחר כך כמובן בשביל להיראות טוב וצעירה .... אנחנו לא הולכות ונהיות צעירות להיפך ושומן מבגר מאוד זו עובדה !!!

יומטוב5

New member
תמיד נחשבתי מלאה

אפילו בערב החתונה חמותי אמרה לי ששיש לי בטן למרות שלדעתי המשקל לא היה קבוע אולי מבנה אף פעם לא היתי שטוחה ואחרי הדאיטה האחרונה ממש האבתי את המשקל שלי ואני רוצה לחזור לשם יום טוב ונעים לכלכם

בטח שחשבתי../images/Emo9.gif

והבנתי שאני רוצה לעשות את זה בשביל עצמי ורק בשביל עצמי. כשהייתי קטנה לא הייתי שמנה.. התחלתי לעלות כשנכנסתי לצבא
אבל עדיין, לא הייתי מודעת לגוף שלי והייתי לובשת בגדים רחבים גם כשלא הייתי צריכה.. היית ניראת כמו אוהל מהלך..
ודווקא כשעליתי במשקל התחלתי לשים לב לבגדים שלבשתי היום אני הולכת עם בגדים צמודים אבל לפעמים זה לא נראה כמו שאני רוצה.. אז מאסתי בלהיכנס לחנות ולצאת בידים ריקות [ואני אוהבת קניות
] ובכלל, היום אני לא אוהבת את המשקל שהגעתי אליו והחלטתי שזה הזמן לעשות שינוי.. והפעם באמת, אם הייתי אומרת "ממחר.." זה היה מצליח עד מחר וזהו
לפני זה לא עשיתי משהו מבוקר, היום אני בתחילת הדרך אבל יותר בשלה לעשות את הדיאטה. הדיאטה הזאת לעצמי. ללא ספק בשביל עצמי

אני לא רוצה למות כמו סבא וסבתא שלי

מעומס שומן בכלי הדם. ויש נטיה להשמנה במשפחה שלנו ואמא שלי כבר עם כדורים וגם בעלי על הכדורים האלה. ואני לא רוצה שזה יגיע אלי.

לילית462

New member
../images/Emo41.gifאני אחדד את השאלה -

מה מפריע לך היום, מה במשקל שלך גורם לך להרגיש את רוצה לשנות אותו.

משרדית

New member
לא מצליחה לקנות בגדים שארגיש בהם..

טוב , ולא כמו איזה בטטה אוףףףףףף

לילית462

New member
מוכנות לחפירה ? אז ככה :

אני רוצה לרזות כי :
אני לא רוצה להיות שמנה
אני לא רוצה להרגיש שמסתכלים עלי במבטים מלאי רחמים וזלזול
אני לא רוצה להרגיש שאני תופסת יותר מידי מקום
אני רוצה לשבת במטוס ולא להרגיש שהבטן שלי מגיעה למושב לפני
אני לא רוצה שהבנות שלי יתביישו בי
אני רוצה להרגיש שכשאני הולכת אנשים מסתכלים עלי כי אני מרשימה ולא כי אני מפחידה
אני רוצה להיות גאה בעצמי, אני רוצה שבעלי יהיה גאה בי, שאמא שלי תהיה גאה בי.
אני שונאת את הגוף שלי כמו שהוא, אני רוצה לאהוב את עצמי. מספיק לא ? אני יכולה להמשיך עוד ועוד....

אני רוצה להגיע לשיבה טובה

באיכות חיים ולא ליפול לנטל על הילדים לכן כשהתחילו בעיות של לחץ דם עם כולסטרול גבוה החלטתי להמנע מלקחת תרופות ולנסות לשפר בעזרת תזונה נכונה ופעילות ספורט .ואכן אני נלחמת עם המצב יום יום שעה שעה אבל זה משתלם .גם ההופעה והעיקר הבריאות .

למעלה