"למה את ישר פוסלת?"

"למה את ישר פוסלת?"

דיייי! אנלא חייבת להיפגש עם כל הצעה שיש! זה לא נשמע מתאים, מבחינת הרבה דברים, אז למה להיפגש בכלל? וסתם לבזבז אנרגיות וזמן בשביל משו שמלכתחילה לא נשמע לי כלל וכלל..? למה אמא לא מבינה אותי? לא, בטח, אני ישר פוסלת בלי לשמוע עוד פרטים.. מה ישלי עוד לדעת? מה שאני מחפשת, אין בו. אז מה הטעם?? אוף... קשה.. ומעצבן בעיקר... מי עוד פה מכיר תמצב הזה מקרוב?? /tapuzforum/images/Emo10.gif

בדיוק אותו דבר בדיוק אותו דבר

אמא שלי הוסיפה שמרוב שאני סנובית אני נכנסת לקטגורית הבררנים

סילה 120

New member
לפעמים צריך לראות בשביל לדעת..

בעצם תמיד...אז כדאי שלא תפסלי ישר..יש מצב שכבר פסלת את המיועד לך....

זנכון

בל אחרי שכבר נפגשתי עם כמה שידעתי מראש שאין סיכוי, בל נפגשתי בגלל הסיבה שאמרת, וכשיצאתי מהפגישה לא התבדיתי.. הרגשתי שזה היה סתם וזה הכי בסה. לדעת מראש שזלא מתאים.. אז כבר מעדיפה לוותר מראש...

כן.

ואני מדברת על אלה שנפגשתי כי אמא רצתה, כי פחדתי שאם לא אז אולי אפספס את הזיווג שלי כמו שאמרת, וכו`. לכן החלטתי שאין טעם לצאת סתם אם זלא מה שאני מחפשת... לפחות אותו סגנון... והבעיה שלא מבינים אותי.. טוענים שאנלא צודקת ובלה בלה בלה. זה מחרפן...

שםאנילא

New member
לפעמים התשדורת שלך בראש הורסת פגישה ולא

בגלל שאמא שלך הציעה או שהמיועד לא בא לך טוב פשוט כי הגעת לפגישה במטען שלילי שמראה את עצמו בשטח... אולי באמת שלחת את הזיווג שלך לדרכו תחשבי על זה

ה `תשדורת` שלי

מעולה והכל בסדר.. אין טעם להיפגש עם מישו שאנלא חושבת שיוכל להתאים לי.. וזה מבחינת כמה וכמה דברים. חד משמעי. זה הכל..

שםאנילא

New member
כדאי שתקראי את מה שכתבתי כי נראה שלא...

אמרתי שגם כבר כשאת באה לפגישה את באה שלילי...

עניתי

לחלק הראשון של מה שאמרת. על החלק השני בכלל לא הגבתי.. זלא אומר שלא קראתי אותו אדוני הנכבד. וזממש לא נכון... כשאני באה לפגישה אני הכי חיובית שיש... וזגם לא קשור לנושא של השרשור כך ש... זלא האישו כרגע

בועz

New member
לפעמים

תקבלתי הצעות עם מישו שאין סיכוי, אחרי פגישה.. הכל יכול להשתנות

כן

יש דברים שאני יודעת שישמצב שאתפשר עליהם. אבל כאשר מדובר בבחור שאני יודעת מראש שאין מה לנסות כי זלא אותו סגנון, לא אותו ראש, לא מה שיכול להתאים לי, לא מה שאני מחפשת אז חבל לבזבז זמן... הבעיה שהאמהות היום לא מבינות אתזה.. העיקר להיפגש אולי זה כן מתאים.. אולי ואולי

maccabist 1

New member
מזדהה איתך...

ואחרי זה הם עוד הופכים אותך לבררן... זה הכי מבאס. למרות שישנם הרבה דברים שאני מתפשר עליהם. זה בין הדברים היותר קשים בתקופת השידוכים,וגם עם זה מתמודדים... אך ביחד עם זאת גם צריך לנסות לזרום עם אותם אנשים ולבדוק האם יש כיוון בכ"ז...אך מכאן ועד יציאה עם כל בחור/ה שנחשבים חרדים/ית זה רחוק...

קליט

New member
יש הרבה אמאות מעצבנות

והרבה בנות גם כן . . אפשר להתעלות במצב הזה - אם מתי שאת מרגישה שתוקפים אותך אז תחשבי על הענין בצורה עניינית ולא אישית, "אל תהיי אני - תהיי עניינית", וזה עיצה נפלאה שלא תכעסי או תקפידי כ"כ, בהתחלה תהיי חייבת לשתוק כדי לא לקבל עצבים, ובהמשך תוכלי גם לענות לאמא שלך ולהשאר בשלוה . תקחי את המצב שלך כאתגר לאתאמן נגד מידת הכעס, לאסרטיביות, ולסבלנות . תמצאי זמן נוח לשניכם כדי להבהיר לאמא שלך בכבוד ובידידות את עמדתך, ושאת לא מוכנה לצאת במקרה והיא קבעה לך פגישה בלי להוועץ אתך, ובכלל היה כדאי שאת תתנהלי מול השדכנית, ו (שאת לא חושבת שתהיה לך התנגדות) שאמא שלך תתן את האישור שלה על כל בחור לפני שאת יוצאת איתו, ויש יתרון בזה שאת תעבדי עם השדכנית והיא תכיר אותך, ואף תראה אותך, כי כך השדכנית תציע לך יותר /הצעות מתאימות . בהצלחה !

למעלה