למה אתם פה

למה אתם פה

שלום חברים חדשים, עוקבת אחריכם מזה זמן, מתפעלת מהאיכויות של הבית הזה מהאהבה, הפרגון, הפתיחות, הכנות, וכשאני רואה משהו איכותי, אני מרגישה רצון להיות חלק ממנו... אבל שאלה לי ביני לביני, וגם אליכם... למה? חברים לשתף ולהשתתף יש לי, וכמו שאני קוראת, גם לרבים מכם, מה נותן לכם הבית הוירטואלי הזה שאין לכם בבתים האחרים שלכם בחיים? ככה, שאלה למחשבה, ולדיאלוג... שבת נעימה, פייה

אולי.........

אולי - מפני שיש רגשות שחייבים לפרוק - אך מתביישים מהחברים המוכרים אולי - מפני שיש סודות שלא רוצים לספר לסובבים אולי - מפני שיותר נוח ל"התפשט" למול עיני זרים אולי - מפני שסתם נעים להעלות מחשבות על הכתב ולשתף אחרים ואולי........... מפני שיש כאן קבוצה כה חמה ותומכת/לא שופטת /לא מבקרת /מקבלים עצות ועידוד - - - - שכיף להגיע לכאן

אנטרופ

New member
הסתכלתי ימינה...

הסתכלתי שמאלה....שום דבר אחר לא צד את העין....אז נכון,אפשר להרכיב המשקפים,,,אבל לא ממש מוצא אותם כרגע.

michaly43

New member
שק חבטות מודרני-עם פידבק

פעם, כשלא היה אינטרנט או פורום כה\שהילדים כעסו הם נישלחו לחצר לחבוט בשק איגרוףוהויה לנו פינת משחקים עם לוח וגיר הם היו כותבים ומצירים מה מציק להם ולא מזמן הכרתי לבני הגדול את הפורום ילדים להורים פרודים והוא ישב וקרא, ובכה, וצחק, וקרא את כל מה שכתבו שם ילדים... להורים גרושים.... ומתברר, שהפרום הוא תחליף נהדר, להוציא את התסכולים, כעסים וסתם מחשבות שעולות לו בראש, ובעיקר הוא מקבל פידבק מה ששק חבטות לא יכול לתת... אז הפורום בשבילי הוא מקום להוציא...לקבל ולתת לאחרים....

dganit32

New member
פיונת...

את כבר ענית לעצמך... "אהבה..פרגון..כנות..פתיחות.." והוספת.. "כשאני רואה משהו אכותי..".. יש כאלה שכותבים יומן.. יש כאלה שהולכים לפסיכולוג.. יש כאלה שנתקעים עם החוסר בהקשבה ובלהוציא מחשבה כל החיים.. ויש כאלה..שהציצו לכאן..לפורום הזה..לפורום השכן.. וגילו עולם קסום.. וזה לא טמטום..ולא שעמום.. זה רצון לשתף..לשפוך..לספר..לפעמים לבקש עזרה לתת עיצה..להקשיב..לקבל חיבוק..לצחוק לחלק זאת תחנת בינים קצרה...לחלק ארוכה יותר.. מעצמי יכולה לאמר לך.. שמהוירטאלי הזה..לוקחת ועוד אקח המון לחיים הפרטיים שלי.. מעצמי יכולה לאמר לך..שהגעתי בשלב של תהפוכה.. והכתיבה והלחיצה על ה"שלח"..היא שחרור ,הרפייה ,ועוד שלב של הכרה עצמית. למידה עצמית...והכי חשוב השלמה. מה עוד..שהורטואליות הפכה למציאות..הניקים והשמות הפכו לאנשים ..פנים מוכרות...והכי חשוב חברים. זהו..בערך.

לחלק מהדברים ענית בעצמך

חושבת שכל הרעיון מלכתחילה שקדם ללידת הפורום היה הצורך לפגוש אנשים כמוני שמתלבטים באותן שאלות שחווים במידה מסויימת אותן חוויות מקום עם שפה משותפת נכון יש לי חברים רבים וגם איתם אני משוחחת על הנושאים שעולים כאן ובכל זאת כאן יש גם דעות שונות אפיקי מחשבה אחרים יש זמנים של לבד שמגיעים לכאן ופתאום מוקפים חברים הרחבת המעגל (למרות שרובם ככולם וירטואליים עבורי) הרבה פעמים הכתיבה בפורום עוזרת לי לעשות סדר במחשבות שמתרוצצות ובכלל ההנאה של לתרום ולהתרם פשוט

ophra

New member
קודמקול זה עוד ../images/Emo82.gif

מקום נוסף להניח בו ראש על כתף להתייעץ ולשמוע מגוון דעות לשתף בשמחות והתרגשויות לא חושבת שהיה מקרה בו סיפרתי פה משהו שלא סיפרתי לחברי הקרובים בחיים ה"אמיתיים" בטוחה, מאידך, שבהרבה מקרים שמעתי דעות, רעיונות ומחשבות שלא הייתי שומעת במקומות אחרים וזה נובע מכמה סיבות יחד: מגוון האנשים ומגוון הדעות קודמקול אבל גם המדיום עצמו, הכתיבה לפעמים יוצרת מימד אחר שלא עובר בשיחה "רגילה" בדיוק לפני כמה ימים אמרתי למישהי שבכתיבה ובקריאה כאן אני מתייחסת למילים הכתובות נטו בלי הכרות מוקדמת עם הכותב (למעט דברים שכתב כאן בעבר) בלי הכרות עם הדמויות האחרות שבסיפור רק המילים, כפי שהכותב בחר להביא אותן לכאן יש בזה משהו מאד נקי מאד ממוקד לפעמים ללא ספק אחר במשהו מהחיים שבחוץ.... עפ
(כל שנאמר בלשון זכר, יכול להקרא גם בלשון נקבה כמובן
)

maof

New member
מקום נוסף .........

כפי שכתבה עפרה ......... מקום כדי לשתף ולישמוע דעות אחרות לאנשים שמוכנים להקשיב לדעה אחרת..... הבעיה היא שלפעמים אצל אנשים מסוימים זה הופך למקום המרכזי בעולמם...... וברגע שהאיזון בין המציאות לוורטואלי מישתבש ואנשים מתחילים לנהל את חייהם על סמך הוורטואלי הנורה האדומה צריכה להידלק ........ ולעשות רגע חושבים לאן תוביל אותנו הדרך??????? הבעיה היחידה שמכורים לא מוכנים להכיר במציאות !!!!!!! מעוף

עוד אנשים... שעברו שלב דומה בחיים..

עוברים התלבטויות, חולקים ניסיון.. חולקים חוויות, ואם אנשים פתוחים מספיק להקשיב.. אני בטוחה שכל אחד.. לוקח מפה משהו לחיים שלו...

למה??

כי זה בית גם אם וירטואלי מקום בו כווווווולם באותה סיטואציה אבל לכל אחד נקודת מבט שונה אין דבר שנכתב פה, שלא עולה גם בשיחות עם חברים... אבל יש משהו אחר חזק כל כך הכתיבה... היא כלי נפלא, כל כך שונה מדיבור ויש שהות לחזור ולקרוא את התגובות ולחזור ולהגיב והכתוב עוד כאן לא נעלם ועדיין שונה מלכתוב על הנייר כי כאן יש עוד קוראים ומגיבים ועוד נקודות אחרות למחשבה ביחוד שזה לא עוד....סתם פורום אלא כמו שאמרת... אנשים איכותיים שאני מעריכה את דרך המחשבה שלהם גם אם לא תמיד מסכימה אבל גם מכל אי הסכמה לומדים ובסך הכל זה בית של פרגון ואהבה...

מייקי69

New member
בגלל התנועה

אתמול חשבתי על זה. בפורום הזה, אנשים בתנועה. לפעמים למטה, לפעמים למעלה - אבל בתחושה שלי, הם תמיד נעים. אני אוהבת את התנועה הזאת. עוקבת בקטן אחר השינויים שעוברים אנשים פה. קוראת את מה שעובר עליהם. וחושבת לעצמי - הלוואי עלי. רק לא להיתקע.

עוד מקום לגעת

תודה לכל המביעים, לאלה שיש להם חברים גם בבתים אחרים, וגם לאלה שלא כל כך. קוראת את תשובותיכם וחושבת לי: יש לי חברים במצבים דומים, ואין לי בעייה להחשף בפניהם, יש לי מקומות של גדילה ולמידה, יש לי פרגון ואהבה והחלפת דעות, ובכל זאת, רוצה גם אתכם, עוד מקום לגעת, עוד מקום להתחבר, עוד מקום להיות במגע אנושי... אז תודה שפתחתם פה בבית ועשיתם אותו כזה מיוחד, שמחה להיות בו... פייה ניצת, ראיתי פה כאלה זרים יפים של "ברוכים הבאים" גם אני רוצה אחד...

Lonely In Blue

New member
../images/Emo52.gif על נימוסינו הגרועים

השתלבת כל כך טבעי ששכחנו לברך אותך ותראי מה מצאתי לך, זר שדומה שתי טיפות מים לזה שראית ברוכה הבאה

מה נותן לי הבית הזה?

שנה של התפכחות שנה של השתנות שנה של מציאות שנה של פתיחות שנה של הבנות שנה של חברות שנה של יחד בכל שנה של כתיבה שנה של אושר שנה של קסם הבית הזה הוא עוד חלק מחיי למרות הוירטואליות למרות המרחק למרות שהכל רק נכתב כל כך אך הכל נכתב מתוכי ולא למגרה כאן עונים לי חושבים איתי כאן אני יכולה להיות האני שלי כאן לפני שנה כמו בשיר שוב נולדתי... כאן נולדתי כאן פרחו לי שוב חיי...

למעלה