למה אתם פה?

GlitterDust

New member
למה אתם פה?

לפני מספר ימים התעמתתי עם אדם, מיסטיקן בחייו - נקרא לו ר., שהעלה דיון מעניין ביותר - ההתפתחות הרוחנית שכל אדם עובר כאשר הוא נכנס לתחום המיסטיקה והכישוף. מה האדם עושה איתה? למה אנחנו מתפתחים רוחנית? אנחנו עובדים ומבינים דברים מסביבנו, ואת כל זה שומרים לעצמנו... ר. אמר שכיום אדם צריך לדאוג לעצמו קודם כל. להגיע לרמה רוחנית גבוהה ככל שאפשר, ולעשות כל שניתן כדי להגיע לשם. אתם מסכימים עם זה? האם לא ניתנה לנו האפשרות הזו (התפתחות) על מנת לעזור לאחרים? סתם רציתי להעמיד את זה לדיון פה.
GlitterDust

Swicca

New member
כעיקרון......

.... כן זה משהו שאפשר להסכים איתו ,אבל עם משהו מתפתח רוחנית רק בגלל שהוא חושב שהוא חייב וככה זה, אז לא נראה לי ,או בגלל שמשהו אמר שצריך, אבל עם הוא עושה את זה כי זה מה שעושה אותו שמח אז לדעתי כדאי!!!.... ובקשר ללעזור לאנשים כל אדם וההחלטות שלו יש משהו שישמור את זה לעצמו ולא יעז לגלות לאיש כי זה פשוט כבר לא יהיה מיוחד בשבילו ויש כאלו שילכו ויעשו עם זה משהו (למרות שבדרך זה יראה כאילו הם משויצים בזה שהם "מיוחדים" או משהו כזה ).... אור ואהבה ,שימי.

jbu

New member
זה נשמע לי שמה שהוא אמר מושפע מין

זה נשמע לי שמה שהוא אמר מושפע מין קבלה יש לי הרבה מאוד מה לומר אבל אני חייב ללכת לשון עכשיו שהיא לי כוח לחטוף צעקות מכולם בבוקר
. אז אני ממש לא הישתני זה פשוט כול אדם ואישיותו, ולא חיבים לעזור או לפגוע באנשים אחרים\עצמנו בתהליך זה נשמע לי די טיפוסי משום שאני דברתי אם כמה מסטיקנים וזה נראה לי שיש להם תנ"ך משלהם שכולם חוזרים אחרי כול מילה שלו.... בקיצור אפילו שהוא מסטיקן הוא לא עוסק בזה לכן הוא לא כול-כך בעמדה להרצות לך על זה.

L e s t a t

New member
לא

יש לי ערכים מסויימים שאני דואג להם קודם ואני לא מאמין שרוחניות נמדדת ב"רמות" או "דרגות".

למעלה