למה אתם משמיצים

נילוש

New member
למה אתם משמיצים

את אתר בית הרוחות? זה אחד האתרים היפים והשימושיים שראיתי בעברית והוא מתפתח בצורה מדהימה.אני רשומה לקבלת עדכונים שם וכל יומיים אני מקבלת הודעה על דברים חדשים אני חושבת שפורום זה אמור לפרגן לאתר כזה שבאמת עוזר לכולם ללא תשלום כמובן.לא כמו הרבה אתרים שרוצים רק כסף. אז תתחילו לפרגן ולא להשמיץ סתם.זה קטנוני ממש מה שאתם עושים. נילי

RainBird

New member
אוקי, נתחיל עם זה שזה האתר הגרוע ביותר שאני מכיר, נקודה. אני מכיר אתרים באנגלית עברית וטבטונית וזה אתר נורא. חומר גנוב, שיטחיות, ובעיק הגישה, לדוגמא גוסט פשוט נורא עם הפרסום, ואני מבטיח שאם הוא היה מפסיק להציק ולפרסם היה הרבה פחות שליליות לגבי האתר שלו, וגם גוסט אם הוא מומחה כלכך לנושאים המיסטיים הייתי מצפה שהוא היה כותב על חויות לימדה אישית ולא סתם מאמרים חסרי קשר שזרוקים באוויר שלא לדבר על הגרפיקה הגרועה והבליל של התרבויות שנכתבו תוך חוסר הבנה בליל אחד, ועוד בקשר ישראלי. אי אפשר לשים וודון, קבלה, מיסטיקה ופאגניזם ברשימה תבניות אחת ולהגיד "תבחר!" כמו באיזה מזנון סושי ואם כבר זה נעשה לפחות תנו לנו יותר מידע מאשר הבסיס אם זה היה הכול חוץ מהעובדה שהמידע מפורט ועוזר יותר מהבסיס במרה הפשוטה ביותר הייתי אומר דיינו, אבל זה סתם סקירה שיטחית חסרת משמעות, זה לא ראוי אפילו ליחס ולכן אני ממליץ לכול הגולשים להמנע מאתר זה, כי הוא לא יכול להועיל בשום מידה ואם כבר אז רק להזיק RainBird

נילוש

New member
למה ניראה לי שאתם אוכלים את הלב

מקינאה בהצלחה שלו יש לו יותר גולשים בפורום מאשר כאן. אני נישארת שם..אתם תשארו כאן עם כל הקללות שלכם כך לא מנהלים פורום רציני זה פורום קללות לא כישוף(אולי כושפתם לקלל) ביי ולא להיתראות בית הרוחות ישאר בעיני אתר המיסטיקה מספר 1 ברשת.

למעלה