למה אתם מאזינים?

כמעט הכל ../images/Emo15.gif

אבל בעיקר רוק.... ומה מעניין בזה

g a g a

New member
מעריצי מייקל , בדומה לאליל שלהם, הם יצורים

מרתקים ומעניינים. זה חדש לך כפרע?

חחחחחח../images/Emo3.gif ../images/Emo15.gif

האמת שכן חחחח... כאילו זה מוזר לי שאנשים מתפלאים שאני אומרת שאני שומעת גם מייקל ג'קסון... זה בערך ככה: "מה את שומעת הכי הרבה
" "רוק" "מה? את לא שומעת רוק את אוהבת את מייקל ג'קסון" פאקינג מה הקשר
זה לא קורה הרבה אבל קרה כמה פעמים... מה אני חייבת להיות מקובעת בג'אנר מסוים
מה אני מחויבת להגיד "מייקל, מדונה, ביונסה, כריסטינה אגילרה, ג'סטין..." רק בגלל שאני מעריצה את מייקל
זה מטומטם... אמרתי כבר שאני אוהבתותך
את צריכה לעשות לי ילד
זה לא יכול להמשך ככה, איריס. את יותר מידיי חמודהXD

g a g a

New member
פחעעעעעעע../images/Emo23.gif

כפרעלייך
אני עכשיו באה אלייך ואנחנו ממציאות שיטה להולדת ילד משתי ביציות ללא התערבות של זרע

Coldplayplay

New member
אזהרה

אני בן 21 ומכור לזה מגיל 5!! תצאו מכל הקטע לפני שסופכם יהיה כשלי! זה לא נגמר "הנערצה" הזו! הצילו!!

g a g a

New member
יש פה חבר'ה יותר מבוגרים ממך.

ואם תשרשר את ההודעות שלך אחת לשנייה זה מאוד יקל עליי
לתשומת לבך

אין שום רע בלהעריץ

הרבה זמן..הכל צריך להיות בגבול הטעם הטוב..חוץ מזה אני יותר מבוגרת ממך בכמה שנים ואני עדין מעריצה את מייקל בכיף ובשמחה..

Coldplayplay

New member
נראה לי שהגעתי

לגן עדן! זה כמו שהומו מגיע בפעם הראשונה למועדון לגייז בלבד

abigaillovesmj

New member
יש פה הרבה יותר מבוגרים ממך ../images/Emo13.gif

אז אם אתה חושב שאתה מבוגר מדי בשביל מייקל הגעת למקום הנכון כדי לגלות שזה לא נכון
בכל מקרה אנחנו לא רוצים שההערצה תגמר
ברוך הבא

igor621

New member
אם אני יגיד לא תאמין!

אני חולה על אינפקטד משרום ומוזיקה אלקטרונית על כל סוגיה כמו טראנס פסיכודלי האוס וכו.. .טופאק שאקור מת עליו ומוזיקה שחורה על כל סוגיה סופט רוק (רוק קל) סקורפיונס מטליקה(הבלאדות).dream dance כמו רוברט מילס וכו... קווין(פרדי מרקורי חולה עליו) שעשה שיתוף פעולה אם מייקל פעמיים). אבל יש רק מלך מוזיקה אחד והוא כמובן מייקל גקסון בלי כל ספק כל פעם שאני רואה קליפ או מופע אני פשוט נדהם מחדש למרות שאני לא מת על האישיות שלו כל כך אי אפשר להתווכך מי מלך המוזיקה!!! בקיצור זה מה שאני שומע(אוהב לשמוע) הרבה לא מאמינים לי אבל זה עובד...

pulpula

New member
הממ

איזו מוסיקה אני אוהבת חוץ ממייקל החציל המולבן? הראל סקעת הכפרוש החציל
השני שלי
רד הוט צ'ילי פפרס, ביונסה, פרודיג'י, אנסטסיה, ג'ורג' מייקל, פרינס, מזונה, אר אי אם, יש עוד..

למעלה