למה אתם לא פה???????

ספי סול

New member
למה אתם לא פה???????

חבר'ה תקשיבו אני מציע שנישכח מה שהיה כי זה סתם פוגע ומיותר אפילו, תפסיקו להתנהג כמו ילדים בגן תוותרו תסלחו ויאללה תתחילו להגיב כאן זה הבית של כל אוהבי פוליקר הגדול מכולם!!! תשאירו את הסיכסוכים מאחוריכם תשתדלו למען זה שאנחנו מעריצים (פוליקר) תישארו מאוחדים! נוווווו!!!!!!!! יש פה אחלה אנשים אני מת עליכם אבל לא מתאים כל הקטע הזה הברוגז ושביתת השתיקה הזאת זה מיותר לאללה........... יאלה מי לוקח/ת את הכפפה ראשונה ושוברת שתיקה ראשונה????????

ספיייייייייייי שבוע טובבבב!!|כן../images/Emo9.gif

טוב, אז יש לך כמה טעויות לשוניות (תחביריות ואחרות) בהודעה, נסלח לך הפעם. מה אתה אומר?
. אני תמיד פה, חוץ מאשר בשבתות, עכשיו השבת יצאה ואיך שיצאה - התחברתי לפורום!!! אז מה אתם אומרים, מי שובר שתיקה? ליז?, רינה?, שי (POLY)? שי השני? אילני? הנילו את הסכסוכים בצד, מה שחשוב הוא פוליקר והחברים כאן שכולם, בלי יוצא מן הכלל (כן, גם שירן), אחד-אחד, כולם אחל'ה, היינו מאוחדים ונישאר מאוחדים. אז מי מרים את הכפפה ושובר שתיקה?? שבוע טוב!!!!!!!!!!!

ספי,

רואה, לכן כתבתי את ההודעה עם השיר "והילדים באים". קוייותי שהחברים יתפכחו... תגיד, מי זה החבר החדש הזה, תימני משהו, ששאל על הופעה בקיסריה בראש השנה? וראיתי שאילנה (אילני הגיבה באייקונים כאלה
או משהו כזה להודעה שלי . נקווה שהחברים יתעוררו.

טוב,

זזתי לרדיו, קיבלתי רצועת שידור קבועה נוספת כל מוצ"ש - שעתיים של שירים חסידיים מ- 10 בלילה עד 12 בלילה. זה בנוסף לתכנית שלי היום שלישי (והכול בהתנדבות, להזכירך/,להזכירכם). נדבר מאוחר יותר, ביי אולי אשדר את "המנטליות", זה נשמע חסידי, אם כי gadoso, אם אני לא טועה, הציע לי את "סולם יעקב" בגלל הקולות של המקהלה ברקע שמזכירים גוון חסידי-משהו. (זה היה שי או יוני שהציעו לי את זה, כבר שכחתי, מצטער...). אז נדבר, ביי.

חברים,

תהיו הגיוניים, תקשיבו לספי (ולי!), מה כבר קרה? בואו נשכח מכל העניין. אתם רוצים ששוב אכתוב את השיר השיר "והילדים באים"? - אינני רואה טעם בזה, די, תתבגרו, זה הפורום של פוליקר, בשביל פוליקר עם מעריצי פוליקר וכולם פה אחל'ה אנשים. אז תתחילו להגיב, אנשים. שהפורום יחזור להיות כיפי, מלא חיים והומור כמו פעם. לא ככה, ספי? שבוע טוב בכל מקרה לכולם!!!

ira87

New member
מצטערת שאני מבקרת פעם באלף

שנה... פשוט אני נורא עמוסה ודי מותשת...אני מקווה שאתם לא באמת רציניים בחרם הזה ואגב כל הכבוד לכם, ספי ויאיר. וסליחה שאני לא מבקרת וכותבת באופן קבוע בפורום כמו פעם... בכל אופן, אני מקווה להגיע לאחת ההופעות הקרובות שבזאפה, שאם אני לא טועה תהיה בספטמבר. שיהיה לכולם שבוע נעים וקל. אירה

ira87

New member
היי, ספי... מה איתך?

אני נורא עייפה, כרגיל בקושי יש לי זמן לנשום, אבל יהיה בסדר... עכשיו פשוט התחלתי להוציא כלבתולים מההסגר העירוני וזו עשייה נורא קשה מבחינה נפשית... פשוט סוג של מלחמה בטחנות רוח... וזה לא קל... אבל אני מבטיחה שאנסה לכתוב כמה שיותר... מבטיחה שקוראת ומעודכנת במה שקורה כאן. נורא התגעגעתי אליכם... חיבוק ממני ושבוע טוב לכולכם... באיזה יום אתה מגיע לזאפה?

ספי סול

New member
אירה היי מה זה כלבתולים?

הכוונה היא כלבים בתולים? מוציאה אותם מה"הסגר" עכשיו? כנראה אני אגיע להופעה של יום שישי מתי את?

חחחח ספי איזה צחוקים כלבים בתולים..

כנראה באמת אין הופעה בקיסריה כי כבר היו שמים פרסומת בעיתון אבל ראיתי שיש הופעה של שרית חדד בקיסריה בחג..... אוווף למה יהודה לא מופיע יותר בקיסריה????

רוויטל,

מה שלומך? וואלה התגעגעתי. תמסרי ד"ש לליז, לאריק, לרינה ולכל החבר'ה. מה קורה באמת עם יודה, מתי הוא יוציא את הדיסקקקקקקקקקקקקקקקק????

../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif בתולים, גדול אתה, ספי

אולי יותר "כלבים חרמנים". אני אמרתי "חרמנים"? סליחה, בטעות, נפלט לי... .
האמת, לי זה נשמע יותר כמו הֶלְחֵם (צירוף שני שמות עצם למילה עצמאית אחת) - כלבים + חתולים.

Pking

New member
די עם הפסימיות

למה מה קרה שלא יהיה קיסריה???! אם יעקב אמר אז יהיה - ציטוט מה 15/6/06 "קיסריה?.....בסביבות ראש השנה..." אז בואו לא ניהיה שליליים ונצטער - יכול להיות שבשבוע הבא כבר תתפרסם מודעה (בע"ה). ויותר מכל מ - ח - כ - י- ם ל - ד - י - ס - ק - !

יוני!!!! מה נשמע??

ממצב, אחי? מי פסימי?? אני פסימי? אני הכי אופטימי שיכול להיות. טוב לראות אותך פה! באמת מחכים לדיסקקקקקקקקקקקקק!!!

willo1

New member
הממ האמת

שגם שנה שעברה הייתה אותה הבטחה.. אבל נקווה שזה ייצא לפועל בסוף

למעלה