למה אצלי קורה

eynat6

New member
למה אצלי קורה

שבעיות רגשיות מתורגמות לבעיות פיזיות? האם הירח סקוור נפטון ב6 זו הסיבה היחידה? יש לי מין רעיון כזה שמאחר והמפה שלי לא מצטיינת בלשאת משא רגשי או להכיר ברגשות 'לא נעימים', הנפטון הזה הוא הפתח מילוט החוצה ש'מתריע' לי שמשו לא בסדר דווקא בדרכים פיזיות... כלומר זו הדרך להתמודד עם רגשות..? זה התרגום? יש גם את מרס וסטורן ואורנוס בבית 6, אבל הם הרמונים ואפילו הרמוניים ליופיטר שליט 6, ולכן לא הייתי תולה בהם את הסיבה.. אני מאוד אשמח לדעת, זה דפוס שממש מציק לי בחיים והייתי מאוד שמחה שהוא ייפסק. עוד דבר מעניין הוא שדווקא שליט 6 (צדק) הוא גם מאוד הרמוני..אז האם באמת הסיבה היחידה היא נפטון?

eynat6

New member
מנסה את מזלי שוב

אולי זו שאלה רחבה מדי לפורום. אבל שווה לי לנסות.

אכן, זהו נפטון

הסקוויר בין הירח שליט האופק שצמוד לונוס לבין נפטון - נראה שהוא הוא זה שעושה זאת: הזדהות יתר עם מצבים רגשיים, שמתורגמים לגוף מהיותו בטלה,ומתורגמים גם לפעולה. מעבר לכך, וזה אולי יותר חשוב - יתכן ופשוט נדמה, בדיוק בגלל הזוית הזו ונפטון, שאכן יש תרגום פיזי לפעולה... אילוזיה, פנטזיה, מימוש דרך דמיון, הזדהות יתר - כל אלה יכולות להיות דרכים שבהם זה כאילו קורה, והכאילו הזה עשוי גם להיות ממומש בשטח בדיוק בגלל זה: הזדהות יתר עם מצבים רגשיים, ותרגומם לעובדות ולפעולה בשטח. דעתי.. אח נפטון נפטון - פשוט אין עליך

eynat6

New member
ככל שאני מכירה את נפטון

המילה שעולה לי לראש כדי לתאר אותו הוא- מסוכן. נפטון דיסהרמוני הוא מסוכן. יאיר לאבא שלי יש גם ירח סקוור נפטון אבל הנפטון ב7, אצלו זה לא קורה. הוא התמודד עם מצבים כמו שלי רגשית ולא היה שום תרגום פיזי. זה בגלל שהוא ממוקם אצלי ב6..? מה שאמרת זה משו שניתן לשינוי דרך מודעות לדעתך..?

מה מזל הירח שלו?

לאימא שלי אין השפעת נפטון על ירח טלה שלה (ירח+מארס טלה סקוור סטורן) והיא מתלוננת מאותה השפעה כפי שתיארת. נפטון בכלל בבית 3. יתכן כי סקוור עם נפטון מחזק את הרגישות הטבעית של מיקום זה.

מיקום בסרטן יותר בריא לירח

ירח טלה לא יודע להתמודד עם מצבים רגשיים מורכבים בגלל הנטייה הפשטנית החזקה במזל זה. כשהדברים נעשים מורכבים מדי הם חוטפים חום
זה מחוזק עם הירח-ונוס שלך המשקף צורך רגשי עמוק בהרמוניה

למעלה