למה אפחד לא אומר כלום?

טוב שהוא הולך

הוא לא ציוני לא מתאים למדינה בכלל הוא מתאים להיות בבית המשפט בשוויץ אולי

Mirrorshades

New member
אין דבר כזה "לא מתאים למדינה"

יש דבר כזה "לא מתאים לי" - וזה הבדל עצום.

אבל זה שונה

שאתה נותן את ואדי ערה אתה מעיף מהמדינה עשרות מאות אלפי ערבים

סלוניק

New member
אז אולי גם ניתן גם את הנגב והגליל

חיפה, יפו, רמלה-לוד, והיד עוד נטויה. (לא שאני לא חושב שהאנלוגיה הזו היא לא דמגוגית ברוב המקרים, פשוט התשובות הלאקוניות והפשטניות שלך מחייבות את זה)

Mirrorshades

New member
אז מזל שאתה לא קובע דברים כאלה.

אהרון ברק תרם למדינה הזאת פי-כמה וכמה מכל אחד מאיתנו. וגם אם הוא היה מוכן להקריב כמה ערכים ציוניים לטובת הדמוקרטיה, אתה לא מי שיקבע עד כמה הוא ציוני.

שרירי86

New member
המלצה חכמה

פעם הבאה שאתה מציג את עצמך בפני פורום אל תכתוב שאין לך מפלגה\עמדה בפוליטיקה . כי כל טמבל רואה שאתה שמאלני . יש כאן כמה שדומים לך . אז מה, הולך על מרצ-חדש .. ?? או שמא הולכים יותר חזק לכיוון גוש שלום\שלום עכשיו ..?? אני מההתחלה ידעתי שאתה שמאלני אבל רציתי לחכות להודעה שכזאת מצידך .

Mirrorshades

New member
זאת לא תכונה טובה.

למהר להסיק מסקנות על מישהו שאתה לא מכיר, אני מתכוון. כמו שאמרתי מקודם, אני ליברלי בענייני-פנים. לעומת זאת, אני דוגל בקו נוקשה כלפי לבנון והפלסטינים, ואני התנגדתי בזמנו לפינוי גוש-קטיף. אין שום טעם לנסות לסווג אותי במפלגה מסויימת - אני א-מפלגתי. בקשר לשופט אהרון ברק - לא אמרתי שאני מסכים עם הפסיקות שלו, ועם הדיעות שלו(עם חלקן אני מסכים, ועם חלקן לא)... אבל אני חושב שאין זה מתפקידנו לקבוע עד כמה הוא ציוני. כי לפי אותו הגיון גם חיים וייצמן, הנשיא הראשון, יכול להיות מואשם באנטי-ציונות(הרי גם לו היו דיעות ליברליות כלפי מעמד הציבור הערבי בארץ). ואם לדבר איתך בכנות, שרירי, אני בספק שאתה או יאקי-קקי תוכלו אי-פעם לתרום אפילו מחצית ממה שתרם השופט אהרון ברק למדינה.

זסבה5

New member
אתה מתכוון

אם שרירי או יאקי (יאקי!!) יכולים אי פעם להזיק מחצית ממה שהוא הזיק, כי מר ברק לדעתי היה אחד האנשים הכי הרסניים למדינת היהודים, היה כתוב באחד העיתונים הזרים שהנאצים היו גאים בו היום .

Mirrorshades

New member
זה קצת מוגזם לדעתי

אהרון ברק היה ידוע במלחמתו העיקשת בגזענות, ולא להיפך - לכן, דווקא אלה שהתנגדו לו תרמו יותר לאידיאולוגיה הנאצית. אגב, משמעות המונח "מדינת היהודים" - כפי שתבע אותו הרצל - הוא מדינת מקלט ליהודי העולם, ולא מדינה שמפלה את המיעוטים שמתגוררים בה. אמנם הוא הגזים בפסיקות מסויימות, אבל הוא לא היה שונא ישראל, והוא עשה גם לא מעט דברים מועילים בתקופת כהונתו הארוכה.

סלוניק

New member
וואלה.

מוזר, היות ואהרון ברק הוא ניצול שואה שהעיד כי השואה הייתה האירוע המכונן של חייו ואף היה השופט הראשי במשפט דמיאניוק. אתה בטוח שלא סתם ניסית לטפול אשמה דמגוגית משהו?

iRoNBaLLz

New member
עזבי את שרירי...

טל בנין היה בטלויזיה!! חשבתי שהוא נעלם או עבר לאוסטרליה :) נתן פרשנות לחיפה - לובץ

למעלה