Gay...
T TAMAR THE SUPER GIRL New member 6/2/03 #22 התמונה היא ספויילר לעונה 1 אנג'ל!!! וגם פה ספוייילר לעונה 1... אנג'ל... איך הוא יכל לעזוב אותה עם פאפי פייס כזה? איך בכלל זורקים משהוא(לא שזה פה) עם פרצוף כל כך מרגש??? אני משתגעת!!! חצי פרק אני לא זוכרת כי בכיתי ואני מפחדת לנסות לראות עוד פעם אותו...
התמונה היא ספויילר לעונה 1 אנג'ל!!! וגם פה ספוייילר לעונה 1... אנג'ל... איך הוא יכל לעזוב אותה עם פאפי פייס כזה? איך בכלל זורקים משהוא(לא שזה פה) עם פרצוף כל כך מרגש??? אני משתגעת!!! חצי פרק אני לא זוכרת כי בכיתי ואני מפחדת לנסות לראות עוד פעם אותו...
ד ד י י ז י New member 6/2/03 #23 תמר, את עוד בסדר. את לא מזוכיסטית שרואה את זה שוב ושוב למרות שכל פעם את עדיין בוכה בטירוף. הפרק הכי יפה באנג'ל! (אז אני משוחדת קצת..) ומסמנים ספוילרים רק ממרץ לא?
תמר, את עוד בסדר. את לא מזוכיסטית שרואה את זה שוב ושוב למרות שכל פעם את עדיין בוכה בטירוף. הפרק הכי יפה באנג'ל! (אז אני משוחדת קצת..) ומסמנים ספוילרים רק ממרץ לא?
T TAMAR THE SUPER GIRL New member 6/2/03 #25 מזה מה"פ? אני לא רואה כי זה מזכיר דברים וכי אני יבכה יותר מדי......
S sour spirit New member 6/2/03 #48 הנה עוד אחת oh....see? now im the twitch-the-hand-firmly gal!! FAITH: you have the prettiest face ever, did you know that?
הנה עוד אחת oh....see? now im the twitch-the-hand-firmly gal!! FAITH: you have the prettiest face ever, did you know that?
S sour spirit New member 7/2/03 #58 ולמי שלא הבין... זה די נכתב (המשפט) בניגוד למה שקרה על הפרק הראשון של עונה 4...עם סאנדיי - כאילו, באפי די מקבל עיקום זרוע רציני ממנה!!!! סו...
ולמי שלא הבין... זה די נכתב (המשפט) בניגוד למה שקרה על הפרק הראשון של עונה 4...עם סאנדיי - כאילו, באפי די מקבל עיקום זרוע רציני ממנה!!!! סו...
S sour spirit New member 6/2/03 #47 אני יודע שזה די נדוש, אבל פשוט הייתי חייב: Xander, how's my hair?