למה אף אחד לא עונה לא מדבר?

dead man

New member
למה אף אחד לא עונה לא מדבר?

והנה הלינק לעצומה לכו תחתמו זה חשוב:

dead man

New member
הודעה לאלה שיש להם מת"ב בשורה

רעה הם החליפו את הערוץ ארט 2 בארט 1 (ששם משודרת הליגה האנגלית) בשורה רעה, אבל אולי זה פשוט תקלה עם ארט 2 שהיה כבר בעבר ואולי זה יוחזר אי אפשר לדעת. עכשיו כול האוהדים נדפקו גם אלה שביס ( יש תוכנית וזה לא בטוח שהם לא יחדשו ) וגם אלה שבמת"ב. ואלכס ( dead man inc) הכול חוזר אליך שים לב.

bralon

New member
תגיד שאול ידוע לך עם זה תקלה או שזה

ככה ישאר לתמיד עם ארט 2 ספורט 1?

Israeli Hero

New member
חדשות עוד יותר רעות למנויי מתב

התקשרתי עכשיו לשירות לקוחות. ענתה לי מעיין, ולקח לי זמן להסביר לה מה הבעיה. בכל מקרה היא הבינה בסוף שהחליפו בין הערוצים והיא ביררה לי מה קורה. בכל מקרה, הערוץ הנוכחי הוא זה שהולך להשאר. עקרונית הרעוץ ספורט 2 היה רק זמני, מכיוון שהיו בעיות כספים או משהו כזה. שוב, אין כוונה להחזיר את הערוץ ספורט המשדר WWF. בא לי למות... גארי, תציל את המצב!

נוריאל

רגע, לא הבנתי, מה שאתה מבקש זה שיס יורידו את אחד מהערוצים שהם לא משלמים עליהם שקל אלא קולטים אותם חינם כמו ערוצי אבו דאבי ירדן סוריה ולבנון, ובמקום זה יקנו תוכנית ללא קהל ויקרה ביותר זה הבקשה?

nwo4life

New member
חבר´ה דיברתי עם ייס! כנסו לפה!

דיברתי עם נציגת שירו תשל ייס.. אמרתי לה לגביי תוכנית שרוצים בלטל את מי לשאול? היא ישר שאלה אותי איזה תוכנית? אמרתי לה זו תוכנית שנמצאת בערוץ פוקס ספורטס. וישר היא ידעה ואמרהל י wwf? קיצר היא אמרה לי שמפורסם באינטרנט שהסוף של התוכנית זה בפברואר.. אבל בפרומואים שלהם זה כתוב שמסתיים באפריל כך שאולי קיבלנו עוד חודשיים וחצי זמן.. בכל מקרה בגלל שכבר כמה התקשרו אלייה לגביי זה.. היא לקחה יוזמה היא תכתוב אימייל למי שאחראי על זה.היא לקחה ממני פרטים ואמרה שלקראת אמצע השבוע תחזור אליי ותעדכן אותי לגביי זה, חברה אני יודע שזה נראה כאילוזה אבוד וזה הסוף... אבל אסור לכם לאבד תקווה! אם תאבדו תקווה זה באמת יהיה הסוף... שלכם nwo4life

dead man

New member
אז לפי ההודעה הזאת הwwf ישאר עד

אפריל, וזאתי שידברת איתה החליטה לעזור לנו והלשאיר אתזה, טוב הם יקבלו עוד הרבה טלפונים, ותעדכן אותנו בהמשך השבוע אם חזרה אליך או לא.

Israeli Hero

New member
חדשות רעות למנויי יס

החל מהערב, WWFINTERNATIONAL.COM מחקו את ישראל מרשימת המדינות המשדרות את הרויאל ראמבל. עד היום YES הופיעו בגאווה ברשימה, אך מסתבר שהכל השתנה.

dead man

New member
בני בני ***** **** 8*8*********

ממש מעצבנים היס האלו נ ימאס, ושאף אחד יגיד "זה לא סוף העולם" או זה כולה תוכנית ברור לי אבל זה כמו מחלה מכורים לזה מה לעשות, וזה לא הדבר היחיד שמעצבן אותי שהם מורידים את הwwf אלא היחס אלינו האוהדים מה הם רוצים מה אין כסף לעזאזל הם שאלפים בחודש מיצטריפם אליהם, ויש ביס איזה עשר ערוצים ערבים לעזאזל שיורידו אחד ויקחו את הכסף הזה וישקיעו בwwf מה יש ברבים האלו ערוץ לבנון ירדן מצרים אל ג´זירה ארט מוסיקה הזה אבו דאבי סוריה שיוריד אחד וגמרנו מה אנחנו או כול צופה אפילו אלה שאוהבים ערבית צריכים כול כך הרבה ערוצים ועוד חלק מהערוצים מסיתים נגד מדינת ישראל לעזאזל what´s the fucking problam

dead man

New member
תיקון כתיב: אומרים שאלפים מיצטרפים

אליהם בחודש, ברבים= בערבים,

dead man

במקום שתפרסם פה אז תפרסם בפורומים אחרים!!!!! חפש בוואלה פורומים ותאמין לי תמצא הרבה

dead man

New member
איפה בפורומים שמה חוץ מהwwf

שלנו אין ואולי הספורט זהו

על האש

New member
נוריאל....

אוליי דיי להציף את הפורום???? וכל פעם לפתוח הודעה חדשה....... אוקיי כולנו רוצים שהWWF ישאר גםבYES וגם בכבלים ואנחנו נאבקים על כך.. בין עם אנחנו מתקשרים לחברות אוו שולחים מיילים אוו העצומה אבל עם תפתח כול פעם הודעה חדשה עם ההעצומה זה לא יעזור היא כבר מופיעה בקישורי הפורום ובטאג ליינס וגם בסקר הנושא מוזכר... אז דיי להציף את הפורום באותו נושא בשביל זה קיימת אופציית השרשור.. כולנו רוצים שהWWF ימשיך להיות משודר הצפת הפורום היא לא הפתרון !!!

nwo4life

New member
www.wwfisrael.co.il- plz enter now!

plz enter their!!! i think we still have a chance to save wwf on "yes"

למעלה