למה אף אחד לא מגיב

א פ י 2

New member
למה אף אחד לא מגיב

אני סיפרתי על התהליך שאני עוברת ועל הבלבול ואין תגובות למה זה? נורא מבאס

אוקיי....

אז קראתי את ההודעה שלך - מועצת אדוני הקארמה. ושם, דווקא נשמע שאת בעיצומו של תהליך, לא כמו שחשבתי מההודעה האחרונה... אז - מה קורה בעצם עם התהליך שלך? איפה את נמצאת? איך ההתפתחות? מה גילית חדש בזמן האחרון?

א פ י 2

New member
תודה על ההתייחסות

אני לא בעיצומו של תהליך אלא בהתחלתו.המטפלת שלי הפנתה אותי לספר המלאכים שלנו של דיאן שטיין שבו עובדים על שיחרורים קארמיים וניקוי הגילגולים ויש שם מדיטציות של פתיחת התעלות בין הגופים האנרגטיים תעלת הקא האתרית הכתרית...(פעם ראשונה ששמעתי על כך). התחלתי לעשות את המדיטציה הזאת שנקראת איזון אנרגטי ...והזמנת העצמי הגבוה ועצמי המהות ועצמי האלה והאלה עצמה ...כבר חודשים שאני מתרגלת ולפעמים אני חווה את זה בגדול ולפעמים כלום ופעם אחת שמעתי ממש חזק דוח שיח של אהבה בתוכי וזה היה חזק ומילא אותי .שאני יוצאת מהמטפלת שלי אני מרגישה הכי טוב שהכל פתוח ..וכוח התפילה שלי חזק ויש לי פתאום חשק להתפלל ואופטימיות להתפלל ואז זה כמו קסם שפג ..ואני מנסה להגיע לרמות הארה כזאת בזכות עצמי ונורא קשה לי. אני מרגישה איך אני חוזרת לראיה השלילית ואיך כל האהבה שמילתה אותי נעלמת לי .אני רוצה להתחבר לאהבה אני רוצה להיות חיובית והכי אני רוצה להצליח לראות את הטוב שקורה ומשתנה לי בחיים בתדירות יותר גבוהה . אני היחידה שמכירה את מועצתאדוני הקארמה בסביבה שלי .לא יודעת עד כמה שמעו עליהם .אני מרגישה שהם נמצאים שאני קוראת להם .אני מרגישה שמטפלים בי אבל לא מצליחה לחוש את השמחה ברוב המקרים וגם לא מצליחה ממש לתקשר איתם או עם עצמי. תודה לך שהתעניינת בי. נ.ב הרגשתי הרגשות לא ברורות מהמטפלת שלי ואתמול התברר לי שהיא לא עונה לי לטלפונים כי היא נכנסה להריון ולא מרגישה טוב .כך שרק בעלה מטפל ואני רוצה אותה.סליחה על המגילת אסתר...

נשמע ש...

נפתח לך פתח מופלא לרוחניות ואת נמצאת כרגע במצב שאת תלוייה במי שפתח לך אותו. זה שלב א'. שלב ב', יהיה להבין, שהכוח נמצא בתוכך, ואת יכולה וצריכה לפנות אליו בכוחות עצמך. את הדרך לשם את צריכה לעשות לבד, ואולי המורה שלך משחררת אותך לטובתך, כדי לפתח כמה שיטות עבודה עצמאיות. שחררי את הכבודה שהנחת על המורה שלך, ונסי למצוא לך דרך להגיע לשלווה ומוארות כמו שאצלה, תוך כדי שאת זוכרת שכולנו מחברים בין אדמה לשמיים, כולנו (במצב הטוב) פעם מוארים ופעם מוחשכים, כולנו פה כדי ללמוד. את לא אמורה לחיות בתוך הארה, אלא הארה תהיה רגעים ספורים מתוך היום שלך. וזה בסדר שבשאר הזמן את מתעסקת בדברים ארציים וחווה רגשות ארציים. זה ממש רגיל ובסדר גמור. בהצלחה!

למעלה