למה אף אחד לא גילה לי..

למה אף אחד לא גילה לי..

שלאונרד זה קקטוס??? מרק - ככה? פויה. ברוגז. לא רוצה.

וחוצ`מזה

למה אתה רב עם כולם ואיתי לא??? מה ההפליות האלה? גם אני רוצה!! מי בא מכות??!

ועוד חוצ`מזה..

מה - אני טובה רק לזזזזזז ולצחוקים???? קצת כבוד לאינטליגנציה המינימלית שלי! גם אני יודעת להתאבק! עכשיו נעלבתי! רוצה לריבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב :-(

שרון-ב-

New member
וחוץ מזה פסי...

האינפורמציה לא נכונה..... לאונרד זה לאונרד (איני מכירה , סופטי יוכל להסביר) אמנם ישנם כאלה עם פיצול אישיות וירטואלית אבל יש גבול :) לריב ? ממש מכות כזה ? עם גבר או אשה ? בלבוש מלא או לבוש חלקי ? שרון אולי מחר, היום כואב הראש (כן יקירי, תתאפק היום, כואב הראש...גם לי קורה מדי פעם ;-)

אוף כבר

בלבלו אותי בילבולים מבולבלים לגמרי! אי אפשר לדעת מי זה מי! אני אפילו לא בטוחה שאני זו אני. בעצם.. הלואי שאני זו לא אני! מגיע לי שאני אהייה אנוכי וזהו לי! סתם עצמי אני! בסוף אני אלך מכות עם עצמי, בלי עם בגדים, שרון :) פסי (מותחת חזרה את הרצועות בכותנת הלבנה שלה)

יערית

New member
פסי יקרה,הסבלנות משתלמת

בסופו של דבר את תכירי את כל הפרצופים כאן, רק אל לך לבלבל ,לאונרד רחוק מלהיות מרק,ומרק להיות לאונרד, לאונרד הוא לאונרד, ומרקוס הוא מרקוס(אותו אפשר להריח מכל מקום)לא בגלל שהוא מסריח, אלא בגלל שהוא לא יכול להיות אחר מלבד עצמו! פסי אל תשכחי שאת על תקן לא שפויה,אז בשביל מה ההבנה? ועוד דבר קטן,אם יש מכות אני מבקשת להיות השופטת, אני מאוד אוביקטיבית האמיני לי. יערית.

שרון-ב-

New member
את במצב טוב יקירתי

אם את לא בטוחה שאת זו את תארי לעצמך שהיית בטוחה שאת זו את את יודעת איך בכלל היית מרגישה בידיעה ברורה שאת זו את ושאין לך מה לעשות כי את זו את אז כשאת לא בטוחה שאת זו את את יכולה עדיין ללכת לחפש באמת מי זו את וככה יש לך הזדמנות לחפש לך את אחרת ולהיות את בכל פעם שלא תרצי להיות את ואם מישהו לא ידע שזו את תמיד תוכלי לאמר שזו לא את וגם אם יאשימו אותך שזו את תוכלי תמיד לאמר שזו לא היית את כי את עדיין מבולבלת ואת לא בטוחה אם את זו את-------לכן--------אל תנסי להבין. שרון שמתיחת הרצועות חנקה אותה

סוף סוף מישהו הגיוני!

אז למה לא הסברת לי קודם?! מה את נותנת לי לתהות תהיות???? מי בא לקפה?

שרון-ב-

New member
קפה אמיתי ??

חזק חם ומר ? על אמת כזה ? (רק בלי סוכר או עוגיות לא אוהבת מתוק מדי) אבל פסי, מתוקה, עשי טובה, תבדקי אם השארתי את ההגיון אצלך בסלון או בחדר השינה כשביקרתי שם היום בצהריים (לא, לא היית שם ממי) מחפשת אותו בכל מקום, לא זוכרת איפה הנחתי אותו אולי נשר ממני יחד עם הבגדים...אבל איפה עוד הייתי היום ???? שרון קפה דחוף !!!!!!!!! (שני אספירין ואופטלגין אחד)

יערית

New member
אופסססססססס

יקירתי, שכחתי לומר לך שהשכל שלך נמצא באחת משקיות הסופר פארם שלי שקניתי היום, הצצת בטיטולים נכון? אז הוא נפל לך לשם(רומז לך ,שלא תעיזי לחשוב על טיטולים):) הביא לך אותו רק ביום חמישי בסדר? יכולה להסתדר עד אז? יערית.

שרון-ב-

New member
טיטולים ?? תתפלאי....

דווקא היו לי מחשבות על טיטולים וכאלה... אם כי השימוש היחידי שיהיה להם עכשיו הוא על תינוקות מעל גיל 32 ובכל זאת אם ניתן היה לקבל את התינוק בלי האבא החיים הכל היה מושלם ;-) שרון בלי שכל

יערית

New member
יש לי גם לגודל שלהם

רק תבקשי כשתצטרכי או קיי? אני חושבת שהם לא שולטים ביציאות שלהם(תרתי משמע) יערית

יערית

New member
אני אני אני

גומרת את הקפה שלי..... יערית-נאנחת מהסיומת הגדולה.

שרון-ב-

New member
דדדדיייייייי

עם הגמירות עם הגניחות וכל הסיומות למינהם אנחנו רק נשים פה הערב משום מה שששששש........ שלא תעירו את הגברים תני נשיקת לילה טוב ויאללה

יקירותיי

תבלו עם האספירין והבוץ של הקפה.. אני פורשת למיטה לפנטז על קונפי-גור-ציה וכל השאר. נשיקות, סלאמאת, ביי וליתראות בזרוח השמש

למעלה