למה אנשים עושים ילדים ?

mister xy

New member
למה אנשים עושים ילדים ?

אין צורך לתאר את הקושי והסבל שבהריון ולידה ובגידול הילדים עם כל ההוצאות הכספיות שכרוכות בכך. אז למה באמת רוב האנשים בעולם מביאים ילדים? מילא כשמדובר בדתיים וחרדים זו לא שאלה בכלל כי המטרה היא להעמיד חיילים לעבודתו יתברך ו"לא תוהו בראה". אבל למה גם החילונים בכל העולם עושים ילדים? אולי זה מוכיח שהאדם לא שונה בהרבה מכל בעלי החיים שעל פני האדמה שיש להם רגש טבעי להתרבות?

ישנו פורום של נשים שלא רוצות ללדת

קריאה מהירה תגלה לך שמדובר באנשים מקסימים ומודעים לעצמם מאוד שהחליטו מכל מיני סיבות שלא להביא ילדים לעולם. יש שם בחורה בניק הרמינה שעשתה מחקר שלם על חוסר רצון להביא ילדים לעולם וכרגע עושה מחקר על אנשים שהביאו לעולם ילדים ומתחרטים על כך. בשונה ממה שאולי נהוג לחשוב לא מדובר בהורים גרועים או מתעללים, אלא הורים נורמטיבים לכל דבר שאוהבים את הילדים שלהם ומשקיעים בהם את נשמתם אלא שהם מעיזים לומר בקול כי לו היתה ניתנת בידם הבחירה היום, לא היו מביאים ילדים לעולם. התרבות ושיכפול גנטי זה לגמרי יצר השרדות, מעטים האנשים שמקבלים החלטה מושכלת ומבוססת מדוע להביא ילד לעולם. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1105&r=1

אגס 10

New member
זה טבע העולם

אין יצור שלא אוהב ילדים כל אחד בעולם רוצה שיהיה לו משלו בנים או בנות, אנשים רואים בילדים את האושר האמיתי בחיים ולכן מוכנים להשקיע בשביל זה את כל חייהם וממיטב חייהם. הדבר שלא מובן הוא למה אנשים שאינם דתיים מביאים הרבה ילדים(אם יש כאלה)לזה ממש אין הסבר רציונלי.

ילדים זה שימחה ילדים זה ברכה...

מי שכתב תשיר הזה בטוח לא היה לו ילדים. ולענינינו יש לי קרובה שתמיד הצהירה שהיא לא רוצה ילדים ואחרי שהיתחתנה בטעות הביאה ילד היום הוא בן 4והיא בהריון היא אמרה לי שאחרי שיש אחד את מתה לעוד ילד.מה שבאמת מפחיד זה שיש לי חברות מהכיתה שיש להם שתי ילדים ובדרך לשלישי הם פועלות כמו מכונות שיכפול לא מוצלחות בעליל.

על יצר ההמשכיות, שמעת?

אצל בעלי החיים זה לא רגש כי אם אינסטינקט, וגם אין במימוש האינסטינקט הזה מובן של המשכיות. אצל בני האדם זהו רגש, יצר. כת"ח, הלא ידעת כי כבר שנינו כי לעכו"ם אין יחס, וילפינן לה מקרא בשר חמורים בשרם וזרמת סוסים זרמתם... מעבר לכך, אני לא משוכנע שאצל כל הציבור הדתי / חרדי, כל העומד לנגד עיניהם הוא "לא תוהו בראה, לשבת יצרה". (הערת אגב, הביטוי "מביאים" ילדים, לא נשמע טוב...)

עץ שתול

New member
לדעתי

ילדים זה עוד דרך של ביטוי ורגע מכונן לאהבה שבין בני הזוג. חוץ מזה, שכשאשר מביאים ילדים אחרי כמה שנים של ביחד, יש בזה משהו מרענן ומחדש, וזה מפיג את השיגרה והשממה שבין בני הזוג.

מתבי6

New member
מטרה אצל חרדים, תיקון קל

יש לי שכנה שמסבירה לאשתי שהיא מביאה ילד כל שנה כי זה מלחמה בחילונים!

sec op

New member
וכבר אמר מישהו

שהחרדים יוצרים יותר חילונים מהחילונים עצמם. פשוט מביאים הרבה ילדים שחלקם חוזרים בשאלה...

למעלה