למה אנשים מתאבדים?

zelozemasheze

New member
למה אנשים מתאבדים?

אדם חלה במחלה ממארת. יצא מהמחלה בשן ועין. תפרן בלי גרוש, הנפש חולה אבל... הגוף בריא. עם רדת הלילה עת הנפש חסרת הגנה, החלו העיטים, הניצים והנשרים לטרוף. הגישו תביעה להשבת חוב כספי. גרושים. האדם, מכיר בחובו, אפילו לא ניסה להתגונן. הודה בכל החובות. רק מה, הצהיר על נכותו 100%, על הכנסתו המיזערית, 4000 לחודש, על 5 הנפשות בביתו קיבל ראש לישכת ההוצל"פ את טיעוניו ופסק: חסר יכולת, שלם 100 לחודש. יצאה ראש ההוצל"פ לחופשת לידה ובא בנעליה רשם. עוד טרם יבשה הדיו על החלטת עכוב ההליכים החודשי הוציא הרשם צו עיקול. לא נח הרשם דקה, ובאותו היום הוציא אזהרת מאסר. התפלץ האזרח והגיש בקשה דחופה לביטול החלטה, יען כי עומד הוא בתשלומים לפי יכולתו. מה עשה הרשם? שם את הבקשה בצד, לא התייחס במשך 3 שבועות ואישר צו מאסר מיידי. לא התייבשה הדיו על החלטתו המבישה, הוציא גם צו כינוס נכסים על המעוקלים. וכיצד נימק הרשם את החלטותיו: החייב אינו משלם. ואולם, נגד עיניו על מסך המחשב (אליבא ד'פקיד ההוצל"פ, אילן) מופיע לבן על גבי שחור: החייב משלם על פי צו התשלומים. מצד אחד, ראש ההוצל"פ קבע כי כל עוד משלם החייב תשלומיו יעוכבו כל ההליכים נגדו. ואולם, מדינת קרקוש, חלם: הרשם שלנו, עיוור. לא רואה. לא קורא. לא מבין עברית. אולי בגלל מוצאו. בא החייב בשערי המשפט, דקה קודם מאסרו וכינוס נכסיו ומבקש עיכוב. מה עונה החוק? מצטערים חמודי, הרשם בא פעם בשבוע. תחזור בעוד שבוע. אומר האדם: אבל אוסרים אותי על לא עוול בכפי. הרי שילמתי על פי ההחלטה? מצטערים. תבוא עוד שבוע. יוצא האדם וקופץ מהקומה ה 10. ביי ביי לחובות, לנושים, לבנק, ביי ביי לחוק. מי הרשם? ריאד קודסי. איזה בית משפט? השלום טבריה. על המת תקראו בעיתונות. קצת רקע כללי עליו: בשנת 2000 חשף שחיתות במשרד השיכון, הטיית מכרזים. פוטר. הוגשה נגדו תלונה כוזבת על הטרדה מינית. יצא חסר אשמה. תבע את משרד השיכון. התיק מעלה אבק בבית הדין. נזקים ב 150,000 שח. מי השופטת דין אזורי? ורד שפר, שמה את התביעה בתחתית המגירה ושכחה אותו. 4 שנים. עוד טרם פוטר מעבודתו הבכירה חטף המסכן מכות רצח מבעלה של המתלוננת (שושנה פיניאן) רפאל פיניאן ומחברו, מאיר אוחיון, עבריין מוכר בטבריה. וראו זה פלא, משטרת ישראל הנחמדה לא מצליחה לאתר את העבריינים, כנגדם הוגשו כתבי אישום פליליים, במשך,..... כן.... לא תאמינו: 4 שנים! שניהם עובדי עיריית טבריה, האחד בן משפחתו של ציון פיניאן שהיה ראש עיר בטבריה ורץ לכנסת. מבינים? לא מוצאים אותם! האזרח המוכה נפגע בראש ובצוואר. נכות צמיתה עם קישיון ביד שמאל. נזק פיסי עצום. מטופל שנים ללא פיתרון. לא מוצאים אותם. אין את מי לחייב. אין מי שיפצה. הם מתחת לחוטמם של שומרי החוק אבל מה, מפשים מתחת לפנסי הרחוב בעפולה, לא בטבריה. אז הגיש האזרח תביעה להכרה בפגיעת העבודה למוסד המבטח, המדינה, המוסד לביטוח לאומי. זיכרו, זה קרה בשנת 2000. איזו שנה היום? כלום לא זז בעניינו למרות התביעה, לרבות בבית הדין. באותה שנה נפגע האיש בתאונת דרכים. הביטוח המקיף, חברת מיגדל, קבע שמאות עצמית שלו לפי ¼ שווי הרכב ושילם. גרושים. הלך האוטו. רץ האיש ברגל, ללא רכב, והגיש תביעה לבית המשפט. הדיון נמשך, כמה שנים אמרנו? 4 שנים. נקבע ל 2005. מי השופט? אברהם יונתן. האיש נכה 100% ממחלת הסרטן, זוכרים? נפגע בעבודה. זכאי לגמלה? תגידו בטח... לא זה מה שחושבת המדינה. 6 שנים של מאבקים משפטיים מול המוסד. הנשיא סומך הרים ידיים והשופטת איצקוביץ מושכת את הדיון שנתיים. אז מה דעתכם? לייעץ לאיש לקחת את החוק לידיים? לקפוץ מהגג? אל תגידו, שייקח עו"ד. יש לו עו"ד. כשזה שמע את החלטות בית הדין הוא התפלץ. אז היום, אחרי ששני הורים מהכיתה של הבת שלי התאבדו בשנה החולפת, האחרון ביום חמישי בקצרין, אני כבר לא מתפלא. אני רק מחכה לאזרח הקטן שיקח את החוק לידיו ויראה להם מאיפה משתין הדג.

lmatan1

New member
אחי רק מילה טובה לי אליך../images/Emo14.gif

תנסה לכתוב הודעה קצרה בלשון חריפה לא לאיים, ואולי בעזרת אלוהים מי מהאנשים יעזור לך, תשלך את תמצית הנושא לכל פורום אפשרי, יש אנשים טובים תאמין לי שיוכלו להושיט יד אני גר במרכז הארץ ואני אוהב אותך מעוד, על תעשה שטויות ודע שאין יאוש בעולם יש רק אנשים רעים מקוה שתמצא עזרה במהרה שלך אוהב ניסים אני עכשיו בוכה אמיתי נגעת לי בלב בהצלחה רבה,

אילבן

New member
../images/Emo7.gif תחליף עו"ד,מי יודע כמה כמוך

יש במדינת ה.... הזאת.

shy-1

New member
אני מכיר הרבה ספורים עצובים, זה אחד

מהעצובים ביותר, אני יכול רק לכתוב מה אני אעשה: לוא דחפוני לשפת התהום, ואין שום הצלה, הייתי לוקח החוק לידיים! אבל פוגע רק במי שמגיע לו, לא בחפים מפשע.

סוהי

New member
ברוכים הבאים להיכל המשפט....../images/Emo46.gif

שימו לב - היכל המשפט! - לא היכל הצדק! ואני שואל,האם יש חוק מדינה הקובע שלרגש האנושי אין ואסור שיהיה מקום בעת גזירת הדין

lmatan1

New member
אדם מבטא מצוקה ואתם בשלכם../images/Emo14.gif

זה כל מה שיש לכם להציע להמשיך אם הבדיחות קרש, מה אתם ממשיכים בשלכם בלי שום טעם מה זה זה תענה בכנות סוהי משי התיאשתי כבר אפילו לפרסם התנצלות הוא לא מסוגל ואתה למה להגיד לאדם במצוקה בעצם כלום זה נקרא בדיוק פוץ זין בעברית צחה זורק הברקה ונעלם תרסן כצת את האגו המתפרץ שלך לא התכונתי להעליב,

סוהי

New member
אימתן,אתה צריך תרגום או כדור הרגעה?

על איזה אגו אתה מדבר ואיפה שמעת צליל של בדיחה? התגובה שלי היתה הטחת ביקורת על חוסר הלב והצדק של מערכת המשפט שלנו. וזה נובע מההשתתפות בכאבם של קורבנות ה"צדק" הישראלי,העיוור וחסר החושים...

lmatan1

New member
פונה אדם פרטי מביע מצוקה

זה שאתה מצביע על חוסר הצדק והשחיתות הקימת לא עוזרים לאם שכתב מה התכחנת להגיד לו שהכל חרה הוא יודע מה עזרת לו כלום 0 ואפילו הוספת שמן למדורה הקיימת באמת סוהי אם יד על הלב מה עזרת לו תהיה פעם אחת רציני אני לא יורד עליך אם איו לך משהו טוב להוסיף תשתוק מה יש כאן להתבדח אני בכיתי באמת בכיתי ומה אתה עזרת סוהי אנשים מתאבדים מה יש לך להגיד אולי זו הדרך שלך להתמודדאם שכול תענה לי בכנות.

lmatan1

New member
תראה כמה תבחר בעצמך אתה../images/Emo14.gif

תלחץ על השם שמופיע כמתן רשום שקוראים לי ניסים אפילו רשמתי פעמים בגלוי שמתן זה בבן שלי ואתה אחרי כל הרומן שלנו קורא לימתן זה לא זלזול תגיד בעצמך קשה לי לכתוב התחלתי בזה רק לפני שלשה חודשים על תתפוש אןתי במילה אני מתיחס אליך כסוהי ותו לא הוצאת לי את כל האויר לנסות להראות לך נקודה קטנה די אין לי כח מה דעתך,

mmeny

New member
../images/Emo7.gifעינוי דין

למרות כל מה שלמדנו בבי"ס על כך שבישראל בתי המשפט הכי טובים בעולם וכו' נראה לי שזה בדיוק הפוך. יש עומס על השופטים? שיוסיפו שופטים הבעיה שמר אהרון ברק מתנגד,זה יוריד מהיוקרה של השופטים בישראל אם יהיו הרבה שופטים,וחוץ מזה צריך שרק גאונים וסופר חכמים כמוהם יהיו שופטים. עצוב שכ"כ הרבה אנשים איבדו את האמון בבתי המשפט,שפעם היתה להם אמינות מאוד גבוהה ובאמת שיחליף עו"ד,אם יבוא איזה ויסגלס,הענינים ירוצו הרבה יותר מהר

lmatan1

New member
ממני אחי מה רצית להוסיף../images/Emo14.gif

אם קראת את ההודעות שלי ושל שי ושל סוהי באמת הגעתי למסקנה שהם סתם מחפשים כחורות או שמשלמים להם מטעם השלטונות לגרום לבלבול מערכות, אני מקוה שאתה לאזה ולאזה, לכן אולי תיתן לבחור הסובל טיפ או פשוט תחריש אני לא מכיר אותך תעשה טובה,

mmeny

New member
רק אתה כתבת הודעות מושלמות

אתה מזכיר לי את יוסף וכותונת הפסים

סוהי

New member
נסים לוי,מה אתה מתפרק לנו מול ...

העיניים.יש אנשים שאינם יכולים להתמודד עם הבעיות האישיות שלהם.הם לא מקבלים עזרה בזמן והם מגיעים לדרגת יאוש קיצונית המובילה אותם להתאבדות. למה אתה מצפה ממני במקרה כזה?...כאן בפורום?...חוץ מהשתתפות בצער,בהבנת הכאב ובהצטרפות לביקורת - קצרה ידי מלהושיע.

למעלה