למה אני עצוב?

murmur

New member
למה אני עצוב? ../images/Emo7.gif

דווקא כשהכל אמור להיות סבבה. והוא באמת היה סבבה. אפילו אתמול יצאתי עם חברים (זה שאחת מהחברים היא קראש לשעבר לא אומר כלום). אני עצוב. כמעט ובכיתי (לא היה לי כוח לבכות). כל היום מרגיש כאילו משהו חסר. מתי כבר יהיה טוב?
 

De-Panther

New member
../images/Emo45.gifלפעמים צריך פסיקים../images/Emo4.gif אבל היה..

מצחיק לראות אותך עצבני עליי בבוקר כשאני בא לנסות לעודד אותך
 

murmur

New member
רע

היה טוב עד לא מזמן, לא היה על מה להתלונן ואז באו רגשות הניחיתות... הבעיה הכי גדולה שלי היא הבדידות, אולי אני קטן מכדי שאנשים יייחסו ברצינות לכל הקטע של הבדידות אלי אבל, אני מאוד בודד, תוצאה ישירה של לגור בחור שבו עם היחידה בת גילי (בכל המושב) איבדתי קשר בתחילת החטיבה. זה לא שאין לי חברים, יש לי ואני מודה לקב"ה שיש לי אבל זה הכל מסתכם בדבר אחד, בחורה. מישהי להיות איתה מישהי שתעודד אותי כשאני צריך מישהי שתעשה לי פאקינג מסאז' עם הגב התפוס שלי כבר חודשים. אפילו חבר\ה ממש טובים שיעודדו אותי אין לי, היחידה שעוד מצליחה לשמח אותי מסתמנת כקראש ואני לא רוצה לפתח תלותיות כלפי מישהי (שעוד מאוהבת במישהו אחר)... האחרונה שהייתה, הייתה משחקת משחקים סדרתית, שקרנית פתולוגית וכל מיני דברים אחרים עם שמות תואר. הדייט בNYE היה סתם, אני אפילו לא חושב על לפתח כלפיה רגשות, אנחנו ידידים (לא ממש קרובים , אבל ידידים) ואני לא רוצה לפגום בזה כשאני יודע שהיא לא תרצה אותי. למה שמישהי תרצה? ואסיים בציטוט: I wanna get free I wanna get free She never loved me She never loved me Why should anyone?
 

Anna Karenina

New member
יש ימים...ואפילו רבים...

שאני חושבת בדיוק כמוך. וכמה שזה מתסכל..... קבל חיזוק ממישהי שמזדהה...
 
למה שמישהי תרצה להיות איתך?

אני מניחה שאם תחכה שהמצברוח הספציפי הזה יעבור, אם בעוד יום או בעוד שבוע, אני בטוחה שתצליח למצוא לפחות שלוש סיבות למה אתה עדיף על פני כמה וכמה וכמה מאסות הנוער שמסתובבות ברחובות. אני לא אתחיל עם ההרצאה על הנוער הקלוקל וכמה נדיר לפגוש נוער שכן יודע לחשוב, להסיק מסקנות ולכתוב משפט שלם בעברית בלי שגיאות - ובלי להמעיט מחומרת המצב, אתה בטוח יודע שזה זמני. מעבר להציע להורים שלך לעבור דירה, אני בטוחה שבאיזור ביה"ס ושאר המעגלים תימצא מישהי שתצליח לשכנע אותך שאתה לא כל כך נורא כמו שאתה חושב. ואתה יודע מה? כשכן תגיע המישהי הזאת, שלח לי את ת.ז הזהות שלה ושל הוריה, שנעשה בדיקה מקיפה לפני שניכנס לעובי הקורה. כן?
 
למעלה