למה אני מתחרטם?

TermiNNal

New member
למה אני מתחרטם?

שמעו יש לי בעיה... הרבה פעמים בגלים של 40 ומעלה ככה אני מתחרטם ואני לא מבין למה??? יש למישהו רעיון למה זה קורה לי ואיך אני יכול לתקן את זה?? אגב אני כמעט בטוח שזה לא נגרם מזה שאני שוכב קדימה מדי כי אני כל הזמן בודק ומנסה לשים לב ואני חושב שאני שוכב במקום.... אגב אני גולש חודש... תודה לעוזרים...

ILANA360

New member
....

רציתי לענות לך ובידיוק ראיתי תגובה לשאלה שלך בפורום טופסי אז מה שהגולש רשם זה מה שרציתי להגיד ,הנה העתקה א. תרים תחזה למעלה ב.אתה צריך לעמוד מהר כי יש לגל דרופ ועם תלא תעמוד לפני הדרופ בקצת הוא יחרטם אותך בהצלחה בהצלחה

cyb3rmaniak

New member
מתחרטם= ...

מתחרטם זה כשהחרטום (החלק הקדמי של הגלשן- ה nose) יורד למעטה במהירות ו ונתפס בגל והגלשן כאילו צולל קדימה, מעיף אותך ומתהפך עם הגל. וכמו שכתבו כאן קודם זה קורה בדרך כלל כשהמשקל נוטה יותר מדי קדימה על הגלשן או שלא נעמדים בזמן.

mcGooo

New member
אה זה קורה לי ש

שאני נמצאת יותר מדי מקדימה.. בגלשן

cyb3rmaniak

New member
זה די מוזר...

כבר איבדתי ספירה על מספר הפעמים שהתחרטמתי מאז שהתחלתי, אבל שמתי לב שמאז שהתחלתי לעמוד, זה ממש לא משנה... גם אם אני שוכב קדימה בהגזמה, כל עוד שאני נעמד בזמן ומעביר את המשקל טיפה לרגל האחורית, אני לא מתחרטם... לא רק זה, אני מצליח גם לתפוס יותר מהירות ככה. כשאני רואה שהגל כבר קרוב, אני עובר טיפה קדימה יותר על הגלשן. אבל יכול להיות זה בגלל שהגלשן שלי גדול ומתאים למתחילים ועל גלשן קצת דק וקצר יותר הייתי כבר מתחרטם מזמן.

מילא הגל..

איכשהו תמיד אחרי שאני מתחרטם הגלשן דואג לרדוף אחרי.. היום הוא כמעט הוריד לי את הרגל..
במקום גל יציאה קיבלתי חרטום יציאה...

cyb3rmaniak

New member
נסה שנייה לפני שאתה מתכבס...

לקפוץ טיפה הצידה... עדיין לא קרה לי שהגלשן רדף אחרי או פגע בי אחרי שצללתי אל תוך הגל.

למעלה