למה אני לא מצליח .....

ביזארו

New member
למה אני לא מצליח .....

שאלה נוספת - למה אני לא מצליח להוציא סיגנל לערוץ האודיו של ערוץ המידי בVST INSTRUMENT ? (לא יכול לערוך EQ וכו' של ערוץ המידי בערוץ האודיו המקביל) תודה!

HeavenlyB

New member
ערוץ אודיו של VST הוא ערוץ אודיו לכל דבר

לכן אתה בהחלט יכול להפעיל את ה-EQ בערוץ.

ביזארו

New member
לא ענית לי....

נכנסתי לערוץ האודיו אך משום מה אין כל תגובה(אין בכלל סיגנל) יש כאילו נתק בינו לבין ערוץ המידי המקביל כך שאין אפשרות להפעיל EQ אפקטים וכו'. האם הייתי ברור מספיק?

HeavenlyB

New member
לא. אתה עדיין לא ברור

אין כזה דבר נתק. לכל כלי VST יש לפחות ערוץ אודיו אחד, ואף פעם לא נתקלתי ב"נתק". האם אתה בערוץ הנכון? הסבר בדיוק, שלב אחר שלב, מה אתה עושה מהרגע שפתחת את הקיובייס עד לרגע בו נתקלת בבעיה, רצוי עם תמונת מסך, כדי שזה יהיה יותר ברור.

ביזארו

New member
אני עובד עם נואנדו 3

פתחתי ערוץ מידי כרגיל כאשר הOUTPUT של הערוץ הוא מודול חיצוני משם אני שואב את הסאונדים (VST INSTRUMENTSהINPUT הוא ALL MIDI INPUTS נפתח לי כרגיל באופן אוטומאטי מתחת לערוץ המידי ערוץ VST אודיו, אני פותח אותו ואין שום תגובה, לא סיגנל, כלום, וכמובן שאין השפעה לעריכת EQ על הערוץ כיוון שהמידי והאודיו כאילו מנותקים..

HeavenlyB

New member
רגע, מודול חיצוני? או VST Instrument?

ה-EQ אמור לעבוד כרגיל. קשה לי לדעת בלי לראות מה נעשה לא נכון. אולי יש לאותו VST Instrument מספר ערוצי אודיו ואתה עובד על הערוץ הלא נכון? בדוק במיקסר איזה ערוץ משמיע את הסיגנל של ה-VST ועליו תעבוד.

ביזארו

New member
בדקתי מכל הכיוונים...

לערוץ המידי נפתח אוטומאטית ערוץ VST CHANNEL SETTINGS בתוכו מצוי אותו ערוץ אודיו. בדקתי גם בתוך המיקסר, אין ערוץ אחר כי פתחתי ערוץ מידי בודד, לא ייתכנו ערוצים נוספים אם לא פתחתי אותם כך שאין סיכוי שאני עובד על הערוץ הלא נכון. המודול מתפקד גם כVST INSTRUMENT כלומר שניתן לעבוד איתו דרך ערוץ אודיו, ומידי, וניתן לשלוט בו גם דרך המחשב (שליטה בEDITOR שלו). יותר מובן עכשיו??

HeavenlyB

New member
עדיין לא

אם זה מודול חיצוני, יש לפתוח עבורו ערוץ אודיו ולנתב את הכניסה של הערוץ, ליציאה של המודול. אם אתה לא רואה סיגנל בערוץ האודיו, אבל אתה שומע את המודול, סימן שהוא מנותב לא נכון, ואתה שומע אותו ממקור אחר. וכן ייתכנו ערוצי אודיו נוספים ל-VST Instrument בודד. ישנם כלי VST שפותחים שניים, ארבעה, שמונה ויותר ערוצים.

ז י ס י

New member
אתה יכול להסביר לי....

איך אני מייצא ערוץ מידי לערוץ אודיו? הבנתי שלאחר סימון הערוץ אני מבצע EXPORT AUDIO MIXDOWN מה אני עושה הלאה? כמו-כן, איך מייצאים מס' ערוצי מידי בו זמנית? ככל הנראה שזה יפתור את הבעיה הקודמת שציינתי....

למעלה