למה אני לא מצליחה להוריד את in the flesh? מישהו יכול לשלוח לי אולי?
ז זה הרבה קלוריות New member 11/7/06 #1 למה אני לא מצליחה להוריד את in the flesh? מישהו יכול לשלוח לי אולי?
A Anuerysm New member 11/7/06 #3 ../images/Emo6.gif אולי בכל זאת יש איזהשהיא כוונה נסתרת וחיובית בשאלה הזאת את אומרת
F foofam New member 11/7/06 #4 מה לעשות לin the flesh? ../images/Emo12.gif ל.. להוריג? אה, להוריש! את רוצה להוריש את IN THE FLESH לילדים שלך! אני מניח שאת צריכה עורך דין שמתעסק בענייני ירושה...
מה לעשות לin the flesh? ../images/Emo12.gif ל.. להוריג? אה, להוריש! את רוצה להוריש את IN THE FLESH לילדים שלך! אני מניח שאת צריכה עורך דין שמתעסק בענייני ירושה...
H holo New member 11/7/06 #5 את מתכוונת להופעה של רוג'ר ווטרס? אם את לא מצליחה להוריד את האלבום מהמדף בחנות, תנסי לעלות על סולם כי כנראה זה גבוה מדי, או שמא תנסי להפעיל קצת יותר כוח, כי יכול להיות שהוא נתקע שם איפשהו?
את מתכוונת להופעה של רוג'ר ווטרס? אם את לא מצליחה להוריד את האלבום מהמדף בחנות, תנסי לעלות על סולם כי כנראה זה גבוה מדי, או שמא תנסי להפעיל קצת יותר כוח, כי יכול להיות שהוא נתקע שם איפשהו?
ב בבא1 New member 11/7/06 #7 הסבר את לכל השתובות ההזויות האלו.. פשוט אסור לדבכר בפורום על הדבר הזה שאת רוצה לעשות..