למה אני לא מצליחה לצרף תמונות??
Y yafyofa New member 20/12/03 #8 אם אתם רוצים לראות את התמונות ברור יותר ובגדול-תלחצו על התמונות שבהודעה.. פשוט מקודם רציתי לצרף את כל התמונות בקובץ אחד שלם וזה היה גדול מדי אז הייתי צריכה לערוך את זה, בקיצור בלאגן עשיתי מה שאני יכולה תהנו ביי
אם אתם רוצים לראות את התמונות ברור יותר ובגדול-תלחצו על התמונות שבהודעה.. פשוט מקודם רציתי לצרף את כל התמונות בקובץ אחד שלם וזה היה גדול מדי אז הייתי צריכה לערוך את זה, בקיצור בלאגן עשיתי מה שאני יכולה תהנו ביי
ד דני אינטרנשיונל New member 20/12/03 #9 ה ת מ ו נ ו ת ! של דנה!!!! חבר'ה !!!! התמונות פשוט מהממות אין ספק שהתמונות יפייפיות שחבל"ז !! באמת תמונות יפות !!!!!! דנה תעני זה אני !!!!!!! ממני דני אינטרנשיונל ....
ה ת מ ו נ ו ת ! של דנה!!!! חבר'ה !!!! התמונות פשוט מהממות אין ספק שהתמונות יפייפיות שחבל"ז !! באמת תמונות יפות !!!!!! דנה תעני זה אני !!!!!!! ממני דני אינטרנשיונל ....
ד דני אינטרנשיונל New member 20/12/03 #10 ה ת מ ו נ ו ת ! של דנה!!!! חבר'ה !!!! התמונות פשוט מהממות אין ספק שהתמונות יפייפיות שחבל"ז !! באמת תמונות יפות !!!!!! דנה תעני לי זה אני !!!!!!! ממני דני אינטרנשיונל ....
ה ת מ ו נ ו ת ! של דנה!!!! חבר'ה !!!! התמונות פשוט מהממות אין ספק שהתמונות יפייפיות שחבל"ז !! באמת תמונות יפות !!!!!! דנה תעני לי זה אני !!!!!!! ממני דני אינטרנשיונל ....