למה אני לא מופיע ברשימה...?

bizhar

New member
למה אני לא מופיע ברשימה...?

למה אני לא מופיע ברשימת חברי הפורום ? למה ??? למה ???!!! סתם..... ממילא אני לא מוכן להיות חבר בפורום אשר מוכן לקבל אותי.... ( גנוב\שאול מוודי אלן..).

bizhar

New member
סליחה. אני כן....

aiki-freak

New member
ברוך הבא....

ובבקשה בבקשה.... איפה אתה לומד ווינג צ´ון?? אני מחפש בנרות מורה טוב לאומנות זו...

bizhar

New member
אז המורה שלי הוא...

עניתי כבר בפורום אבל בשבילך....אז שנית: מורי הוא איגור - מלמד כ 5 שנים בארץ. כ 25 שנים בתחום. למד בוויאטנם ולכן מלמד בסגנון וויאטנמי - תנועות קצרות כמה שאפשר ללא אקרובטיקה, לא יפה לעין לא מקצועית אבל יעיל מאוד. אני לומד בשדרות (מניח שיהיה לך קצת רחוק..) אבל הוא מלמד בירושלים ואולי גם בחיפה...אברר לך כשאחזור מחופשה קצרה ( נופלת על אימון..מה לעשות..).אם אתה וותיק בתחום אומניות הלחימה אני בטוח שתפיק ממנו הרבה. אני חדש וקטונתי מלהביע דעה מקצועית אבל מתאמנים אצלנו אנשים שהגיעו מטאיקוונדו, אייקידו וקונג פו שטוענים שהבינו שהם לא יודעים כלום לאחר שנפגשו עם איגור... אנחנו מתאמנים פעמיים בשבוע כ- שעתיים וחצי כל אימון. מקווה שעזרתי לבינתיים...

aiki-freak

New member
תודה רבה

תודה על התשובה המהירה... ורק עוד שאלה קטנה אחת בטובך... האם אתה יודע אם הוא מלמד גם באזור המרכז? (נאמר אזור חולון-ראשון-רחובות בעיקר). האם יש כתובת שבה אפשר לברר? ושוב תודה...

bizhar

New member
עד כמה שידוע לי..

הוא מלמד בירושלים ואולי גם חיפה ( יש לו תלמידים משם..) ובשדרות. אשאל אותו בשיעור הקרוב.

ל-bizhar - האם המורה של מלמד גם

בבאר-שבע, או מכיר מישהו שמלמד וינג-צ´ון בבאר שבע? מכר שלי מחפש מורה.

bizhar

New member
אתה כמובן צודק. אבל.....

שאלתי ועיוותתי מפארודיה של וודי אלן בסרטו הבלתי נשכח......... אוף ! שכחתי...

למעלה