למה אני הולך לכנסיה?

michaeld1

New member
למה אני הולך לכנסיה?

لماذا الذهاب للكنيسة ؟ كتب أحد المترددين على الكنائس رسالة لمحرر أحد الصحف ، واشتكى فيها أن الذهاب للكنائس كل يوم أحد لا يبدو شيئا معقولا . وقال " ذهبت أنا للكنيسة لمدة 30 عاما مضت ، وفى بحر هذه المدة استمعت لما يقرب من 3000 عظة . ولكن وحياتي ، أنا لا أستطيع تذكر حتى واحدة منهم لذلك" . أنا اعتقد أنني قد ضيعت وقتي والرعاة هم أيضا يضيعون وقتهم في الوعظ هذه الرسالة أثارت جدلا شديدا في عامود باب " خطاب للمحرر " بالجريدة ، وهذا أسعد المحرر . واستمر الجدل بضعة أسابيع حتى كتب أحدهم هذا الرأي الحاسم الذي قال فيه:

michaeld1

New member
המשך

أنني الآن متزوج منذ 30 عاما . وفي بحر هذه المدة طهت زوجتي مشكورة حوالي 32000 وجبة . ولكن وحياتي ، أنني لا أقدر أن أستعيد قائمة أنواع الطعام لوجبة واحدة منهم . ولكني أعلم ما يلي:كلهم جميعا قد غذوني وأمدوني بالطاقة والقوة اللتين احتجتهم لأعمل ولأعيش. ولو كانت زوجتي لم تقدم لي هذه الوجبات، كان اليوم جسدي قد مات منذ زمن طويل. ومثل ذلك تماما لو لم أذهب للكنيسة من أجل الحصول على غذائي الروحي، لكنت قد مت الآن روحياً. عندما تكون أنت منحنيا وليس أمامك هدف.. فالله يكون مرتفعا وله خطة لك ! الإيمان يرى ما لا يرى، ويصدق الذي لا يمكن تصديقه، وينال المستحيل لنشكر الله من أجل اهتمامه بتغذيتنا جسدياً وروحياً. - عندما يقرع إبليس بابك، قل ببساطة " من فضلك يا يسوع افتح الباب بدلا منى !!!! "غير تاركين اجتماعنا كما لقوم عادة بل واعظين بعضنا بعضا و بالأكثر على قدر ما ترون اليوم يقرب " (عبرانيين 10 : 25) -- Jesus,I trust in you

lion 7

New member
האסיפה גם היא

דומה לגחלים בוערות, אם נפריד בינהם , שסופם להתקרר ולכבות וכך באסיפה או המיסה, אנחנו לא רק באים בשביל מלת אלוהים אלא בכדי לגדול והפגש בכדי לעודד אחד את השני והפסוק שהבאת מאל העבריים 10 : 25 מראה על מנהג אצל כמה מהחברה, שאוהבים להעדר, או לבוא בשעה מאוחרת לכנסייה ( מרגיז עוד יותר) בכדי שיגידו איפה פלוני? אולם הברית מדברת על חובה לבוא בלי כל מיני תירוצים נושא מענין מישל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיזה מאמר נחמד! אהבתי את האימרה:

عندما يقرع إبليس بابك، قل ببساطة " من فضلك يا يسوع افتح الباب بدلا منى !!!!

lion 7

New member
ההפך הוא נכון

לא נזכר אי פעם שהשטן או איבליס דופק בדלת, זה בעצם הקלה או טעטת גדולה, מלאך שסרח, ידוע בפריצתו לדלתות, גם בעניין עזיבת הרוח הטובה, כמתואר בבה"ח הוא הולך ומזמין עוד שבעה יותר גרועים ממנו נדמה לי שרק ישוע דופק בדלת, כמתואר בב"הח, ולא האויב שנמצא כביכול מהתחלה, עם הטבע הראשון בלידה, ולא במאבק על גירושו בעת כניסת ישוע ללב גם מה זה הפרק הזה התמוה (עבורי) : כאשר השטן דופק בדלת, אתה אומר בבקשה ממך ישוע, תפתח במקומי, לא מובן לי באמתהניסוח ,לא מובן ? פשוט משוואה לא במקומה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיסוע תמיד עומד בדלת ודופק..בשביל הישועה

שלנו..ובשביל שאנו נבחר מי להכניס.. אבל כשישוע הוא מלך חיינו אז הוא בפנים והשטן בחוץ! השטן מנסה לפתות מאמינים וזה מתחיל ברעיון..מתחיל במשחק בראש שהוא מנסה לחדור למחשבות שלנו..כי תחילה המחשבה..אחרי זה הקבלה והביצוע... אבל רק כשיש דפיקה ראשונה..והחשבה עוברת בראש..כשזה עוד לא חטא... אז..לקרוא ליסוע..כי אלוהים אמר אני אלחם את מלחמותיך.. יסוע תמיד ישמח לפתוח את הדלת שממנה מנסה להיכנס השטן ולמחוץ את ראשו שוב שוב כי ביקשנו באמונה
ככה אני רואה את זה

michaeld1

New member
מסכים איתך המנהלת ../images/Emo45.gif

אי אפשר להתעלם מניסיונות השטן, הלא פוסקים, להשתלט עלינו. אבל אל דאגה, יסוע מענא
, צריך רק לסמוך עליו 24 שעות ביממה

lion 7

New member
מסכים , אולם

שוב אני מזכיר שהשטן מסתובב סביב המאמין , בכדי שיבלע פנימה , לתקופה מה , או כנראה עד סיום חייו כמו שהתלמיד שהיה עם פאולוס שאהב את העולם הנוכחי יותר מישוע, השטן לא נזכר שדופק דלתות אלא כגנב , וכאשר הגנב מבחין בבעל הבית , הוא מתחבא או עוזב , וזאת על פי בקשת האדם עצמו , בעל הבחירה החופשית , יש שתי סוגיות של אדם לפני קבלת רוח הקדש (שלא עד הסוף מובטחת הגנה או חסימת באגים, וזה כמובן על פי רצונו האישי , ואני בספק אם ירצה להחליף את האור בחושך וחיי העולם) , אני לא רוצה להשמע פרושי , אולם לדייק בכתובים ובפרשניות שונות חלשות .. ישוע מנומס ולא בכח נכנס לחיינו , אם כי תשוקתו להיות איתנו בקשר , הוא דופק בדלת .. לעומת השטן אבי השקר והערמומיות יכול להשתנות עד כדי מלאך אור , אולם הוא תמיד יובחן ויירט יותר טוב ומדויק יותר מהחץ, על ידי רוח הקדש .. השטן כמובן בשום פנים ואופן דופק בשום דלת ..

ד ר א ל

New member
יש סיפור יפה על אנטוניוס הקדוש

נולד 251 ממפיס מצרים, נפטר בשנת 356 בהר קולצים שבמצרים. היה נזיר מתבודד וגר במערה, לפתע נתגלתה לו אישה ערומה בפתח המערה, אנטוניוס הקדוש אחז בצלב שבירכתי המערה ואמר תפילה, תחת אישה ערומה נגלה השטן על מלא כל תפארת כיעורו. יש לציין שהמפתה לא כופה את עצמו על המאמין, נותן לו את האפשרות לבחור. אדם שלא רוצה להכנע לפיתוי, לעולם לא ילך שולל ויתפתה! כך שהכל נתון בידינו

lion 7

New member
כן קראתי עליו

הוא התבודד לבד במעמקי המדבר, כמעט ולא אכל כלום למשך ימים , רצה להסתגף בצורה קיצונית למדי הוא גם נתקף על ידי נחשים וחיות רעות, שמאחוריהם היה השטן בכבודו ובעצמו...הם אפילו עשו לו שריטות אני קראתי על נזיר הודי שהפך למשיחי,,, הלך יחף וביערות הודו עד סין, וצפונה לכיוון טיבט החיות עם הזמן הכירו בו, עד שלא פגעו בו, אפילו היה ידיד שלהם ,,, זה היה בסוף המאה ה18 , הוא עשה הרצאות באירופה, וביקר בירושלים,,, מת צעיר , נהג לבשר במזרח הרחוק כשבידו יש רק הברית החדשה יש לי את הספר שקראת כמה פעמים ואשמח לקרוא מחדש על אנטוניוס הגדול

למעלה