יש לי תשובות צפויות.
כאשר הימין ``חזה שחורות`` ואמר מעל לכל במה: ``אל תתנו להם רובים``, כינינו אותם ``קיצונים``. היום אנו יודעים כמה צדקו, רק חבל ששילמנו בכל-כך הרבה קורבנות כדי להבין את מה שהם הבינו אז. מוטב שתתיחסי יותר ברצינות ל``חוזי השחורות``. באותו העניין דווקא השמאל המתון והקיצוני נטלו את העיסוק בנושא... להזכיר לך את הסרטונים של מערכת הבחירות??? בליווי מוזיקלי? ``מלחמות באוויר``: שוב טעות! המלחמה היא מוחשית וקשה לי להבין כיצד עדיין ישנם נפשות שנוטים להתעלם ממנה, כאילו רחוקים ממנה... ואולי זה הבסיס הלקוי שעליו מבוססת כל אידיאולוגיית השמאל שהוכח שאין אפשרות לשלב בינה לבין המציאות בשטח? לא מבסוטים מראש הממשלה מכיוון שראש ממשלת ישראל הוא ``רק`` ראש ממשלת ישראל ולא ראש ממשלת המזה``ת. חובתו העליונה היא לדאוג ככל יכולתו לבטחונם של אזרחי מדינתו גם על חשבון סבל למי שגם כך מגיע לסבול... בנתיים הוא נכשל בביצוע חובתו העליונה!!! אם לא נגיד לו את זה, עוד יחשוב שהכל בסדר... יש לי פנטזיה ששמה ``שלום``: ``שלום`` עבורי הוא מצב בו אזרחי המדינה שלי חיים במצב של שלום. כדי להביא את השלום יש לדכא את ייצרם של אלו המעוניינים לרצוח באזרחנו מבלי קשר למה שמציעים להם... נהפוך הוא! ככל שהציעו להם יותר, כך הסלימו עם פעולותיהם הרצחניות. כרגע המצב קרוי מלחמה. מי של אוהב מלחמה, מוטב שיציע הפסקת אש. ישראל הציע הפסקת אש מצידה בתמורה להפסקת אש מצד הפלסטינים. מדוע הפלשתינים לא מסכימים??? כי הם רוצים להגיע להשגים תוך לחימה, כלומר להראות לילדים המוסתים שלהם, כיצד ניתן לנצח את הישראלים חלשי האופי. זה הצליח להם בעבר ואת התוצאות העגומות אנו חווים כעת, זה לא יצליח להם שוב!!! אנחנו עם חכם שחומד לקחים... ואם את מזלזלת במשוואות הנכונות אותן ציינת, מדוע שלא תראי את המשוואה הנכונה שלך??? אולי כי את מפחדת שישכנעו אותך שהיא מבוססת על נתונים לא נכונים... תנסי...