למה אנחנו מה שאנחנו<?

אהההההה

אני עושה מה שטוב לי אני לא אומר שלא אבל כמו שאמרתי קודם ותקנו אותי אם אני טועה אבל אם אדם מסויים חושב על משהו סביר להניח שאותה מחשבה עברה גם אצל שאר האנשים בחברה כי הם גדלו באוה סביבה בלה בלה בלה.... אז אם אני אנהג בצורה מסויימת בהתחלה יחשבו שאני מנסה לקבל צומי אבל לאט לאט אנשים יחשבו ירצו גם וזהו שינוי החברה בלי פגיעה באף אחד מה לא???

shabaz

New member
לא.

הם גדלו באותה סביבה, אבל נחשפו לדברים שונים, ולכן מחשבותיהם שונות. וכדי לקבל ידיעה מסוימת, אתה צריך נסיון חיים, מה שלא הרבה אנשים בימינו עברו. קחי לדוגמא אנשים שמתפרצים עלייך רק כי את מאמינה שכל אדם זכאי לדעה משלו. את מסכימה אם זה? חחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!! לא! זה שאת תהיי שונה, יגרום לזעם רב עם האנשים. הם יסקלו אותך! ישמידו לך את המוניטין, אולי יתנו לך מכות. פעם ניסית לשכנע דתי שאין אלוהים? זה בלתי אפשרי. ככה גם החברה. היא נדבקה נואשות במבנה הסדר החברתי שלה, בערכים ומוסרים, שהיא לא מוכנה לקבל שינוי. במיוחד של משהו שהיא לא מבינה. עצה לפעם הבאה, תשתמשי בפסיקים ובנקודות במשפטים שלך.

למה אנחנו מה שאנחנו<?

לפני שבוע היתה לי פעולה על החיים היום וכל מה שאמרנו בהתחלתה אני חשבתי כבר ליפני ואז חשבתי עוד קצת וחיברתי את הפעולה ואת המחשבות שהיו לי לפני והגעתי למסקנה שהחברה של היום מאוד מתעניינת בכל הקשור במיניות וזה התחיל עוד בעבר אך מאז זה רק החמיר וזה מתחיל עוד בגיל קטן הצצות במקלחות גלישות לאתרי סקס דיבור בצ´אטים במסבה של הלא נודע ועוד ועוד ועוד... ועם כל העיניין המצטבר סביב הנושא המיני לאט לאט ירד מהפרק כל עיניין האהבה או יותר נכון פחות ופחות אנשים באים איתו במגע ויותר מחפשים את האקט המיני הקל להשגה וממשיכים הלאה ואני שואלת למה? למה זה שכשבנים או בנות נפגנום או נפגשות ביחד ומדברים על..... חופשי אבל כשזה מגיע לנפש שלהם הם אומרים עד כאן האם החברה של היום מחנכת אותנו להיסגר או שמא אנו לומדים את זה לבד ואם כן אז מתי כרגע היתה לי שיחה עם אדם מסוים והוא אמר לי(ידע כללי אני בת 17 הוא בן 32 בערך) שאסור לפלונילדבר על עצמו יותר מידי כי זה יתן לחברה חומר עליו לרדת עליו בסוף ובכלל שכדאי לחשוב בצורה מסויימת ולהתנהג פי הכללים אפילו אם הם נוגדים את מה שאתה מאמין בו ואני שואלת למה? למה הדו פרצופיות הזו למה לא להיתנהג כמו שאתה חושב שנכון ורק לפי כללי החברה????

חחחח סבבה../images/Emo9.gif

מה שאתה אומר לא מדויק כי נגיד אני אישית תמיד החשבתי את עצמי שונה ונתקלתי פעמים רבות דומה לאחרים במעשים וגם לאנשים לא מאותו ישוב ו... בקשר למה שאמרתי קודם אף אחד לא מנדה אותי על מוזריותי אלא שואלים אותי למה ומתעניינים ו.. כן היה לי דיבור עם דודים שלי שהם חרדים על הנושא והם הקשיבו לי טוב טוב אף אחד לא צעק עלי ואני דןןקא החשבתי את הדיון למאוד טוב

shabaz

New member
שונה...לפי מה שאת אומרת...אני בספק.

מה בדיוק המוזריות שלך? מה את עושה? כמובן שמוזרות היא משהו שהוא לא בגדר הנורמה החברתית... ולא משהו שעוד נסבל ע"י העם. יופי....דוגמא מצוינת... דודים שלך לא צעקו עלייך כי הם דודים שלך! נימוס מחייב הייתי אומר...אם הם היו צועקים עלייך אז ההורים שלך היו צועקים עליהם בדעה שצריך לתת לילדה חופש ביטוי ובלה בלה. הדודים שלך השתכנעו? אם כן, יש להם דעה מאוד מפוקפקת. החרדים שאני התווכחתי איתם <משומה זה משעשע אותי כל פעם מחדש>>, למרות שאני תמיד מנצח, עדיין בדעה שיש אלוהים. שבז

erezsh

New member
בקשר לשאלה האחרונה

מכיוון שכשאתה הולך נגד החברה היא מנדה אותך , וזה יכול להיות קשה להרבה אנשים . לפעמים היא אפילו חושבת שהיא רשאית להעניש אותך. ומזיקה לך. קחי לדוגמא הומוסקסואליים... אמנם היום המצב יותר טוב, אבל תראי מה היה לפני עשרות שנים..

shabaz

New member
את צודקת...

החברה באמת מאוד מושפעת מהפתיחות לגבי סקס... אולי דווקא התפתחנו שאנחנו כל כך גלויים לגבי זה? אבל מצד שני, כמו חוקים, וערכים, קיבלנו את זה לא נכון, והמרנו את זה לדברים לא נאותים. עובדה היא, שלא עד תמיד נהיה בסטוצים תמידיים... אנחנו לבסוף נחליט להתמקם ולהקים משפחה <<רובנו>> זה רק שלב עובר כמובן...יש כאלה שמגיעים לזה מאוחר ויש כאלה שמוקדם. אפשר להגיד שזה בעצם הכל עניין של הנורמות....בנות רוצות שוויון זכויות נכון? הן מקבלות....כמו אמנסיפציה... הן מקבלות את הדברים הטובים ואת הרעים... אחד הרעים, אולי מתוך הסתגלות אלינו הגברים, שעד עכשיו היו המין השולט, הוא מחשבה תמידית על סקס... כל אחד חי ע"פ הערכים שלו...רוב האנשים מונעים גם על ידי התשוקות שלהם...אז איך אפשר להתעלם מהעובדה שיש אנשים כאלו בכל מקום? שמוכנים לקיים את מצוות פרו ורבו של אלוהים? לומדים את זה לבד, כמובן שמתוך השפעה של החברה. זה מוביל אחד לשני...החברה מעבירה לך משהו, ואת קולטת את זה, ואת נהיית לחלק מן החברה שמעבירה את המשהו הזה. כמובןם שזה לא ככה אצל כולם, אבל אפילו שיש קבוצות נפרדות, יש אנשים שקונים את דעת מאמיניהם בכושר רטורי, ומשכנעים אותם, במודע או לא במודע, להשתכע לטיעונים שלהם. ולחשוב שמה שהם אומרים נכון. החבוב צודק...החברה בימינו, בכוונה או לא בכוונה, מנסה למצוא כל דבר קטן על אדם... אם אתה אומר משהו שלא בשורה, יכולים לפרש את זה גם בדרך הכי מטומטמת בעולם. לחשוב שאתה נאצי, שאתה בעל נטיות התאבדות. דברים טיפשיים, שהם מנסים להסביר לעצמם. הוא צודק גם בחלק השני...את יכולה להתווכח כמה שאת רוצה, ואת יכולה לנצח בכל הויכוחים <<מי כמוני יודע>> אבל עדיין לא יסכימו עם הדעה שלך אם היא נוגדת את החוקים המבוססים קשות של החברה. למה? חחחחחחחחחחח...שאלה טיפשית... באמת יש אנשים שרוצים להיות מקובלים מסביה לא ברורה ולכן הם פעולים בצביעות...אבל זה הרבה יותר מסובך מזה... החברה תפסה אותנו במט...אנחנו חייבים לעשות מה שהיא רוצה כל הזמן... למשל, תמיד יש לה את ההשפלה המוקצנת של האנשים....הצחוק, הבוז, הלגלוג, ישפיע על כל אדם בעל רגשות, טראומתית או לא...זה ישפיע. יש עוד דבר...המין השני...את יכולה לומר לי שאת מוכנה ללכת ערומה, להפליץ בארוחות, ולדבר על צרכייך בשירותיםל ליד אדם שאת אוהבת ורוצה להיות איתו? זאת גם נורמה חברתית...הנימוס הדבילי... יש כמובן, את האנשים שחושבים כמוני, שאיתם אפשר לעשות את הדברים הנ"ל בלי לחשוש... כמובן שאני גם אני , גם את, וגם כולם נדבקנו... אין מצב שאת לא דו פרצופית... אם זה להיות מנומס, ובין אם זה משהו אחר... אני אישית, מנומס רק מתי שזה יכול להשפיע על מחשבותיהן של הבנות עליי... וזה אומר שאני גם צריך להיות נחמד לחברות שלה, גם לידידים שלה, להורים שלה, לחברים שלי שהם ידידים שלה...כל החברה! גם כדי לקבל ציונים טובים....ופרוטקציות, את צריכה להיות מנומסת ובלה... החברה תפסה אותנו..וכל עוד אנחנו נהיה תחת שליטתה, אנחנו לא נוכל לעשות כלום... לכן אני מציע....אנרכיה!

טוב אני מזה לא נחמדה אכשיו אז

לא להיפגע אבל אנחנו זה החברה תסכים איתי? אז אם אנחנו זה החברה אז אנחנו אלה שיכולים לשנות לאט אבל עדיין כך שאהה רגע נימוס הוא כן טוב לפאמים לא עד דו פרצופיות אבל נימוס אלמנטרי כלומר לחטט באף באמצע השעור נכון כשאנחנו עושים את זה זה ניראה לנו בסדר אבל תחשוב אם משהו אחר היה עושה את זה היתה מת מגועל אבל כשאני אומרת לא עד דו פרצופיות כלומר אל תומר למישהו משהו שהוא רוצה לישמוע אם אתה לא מאמין בזה רק כי זה יהפוך אותך למקובל או משהוא אני יודעת שאני הולכת נגד הנורמות שלא נראות לי נגיד סטיגמות מה שהולך חזק היום ב´שוק´ חחחחח צחוקים אני הכיף הכי גדול שלי זה ללכת יחפה עם חולצות גזורות שלו חונקות ישנות ונעימות למגע ואם יש לי ליכלוך על המכנס שאני עשיתי זה לא משמעותי אבל רק עם אני ממש מתה על המכנס הזה (אבל קשה אני הולכת עם ההורים שלי אז אני הולכת בסדר כי אני מכבדת אותם וזה לא דו פרצופיות ) אז אני הולכת כך ברחוב בכיף ואם שואלים אותי למה אני עונה בכיף למה (אני ממש לא זוכרת איך הגעתי לנושא תזכירו לי בבקשה אהה כן אנרכיה אז זהו אין לי מושג מה אמרתי ויהיה ממש מצחיק ליקרוא מה שירשמו על זה אני קראתי את זה והתחלתי לדמיין איזה ילדה לבושת סחבות עם ג´יפה על הראש ממש מגעיל אבל זה לא ככה לא משנה אתם לא תבינו או שאולי אתם כן????

אני רק רוצה להוסיף

אחרי מחשבה שניה שההה לא רק ליד ההורים שלי אני הולכת בסדר אלא גם עם חברים שלי שם אני פחות מקפידה אבל רק בשביל אני לא ארגיש רע על זה שאני מתעה אתכם אז יש גם פעמים שאני מרגישה לא יודעת איך להגדיר את זה ואז אני מתלבשת ממש יפה ו... אל תרדו עלי על זה שהטתי את השירשור לנושא בלי קשר זה בלי כוונה טוב????

אנרכיה זה לא טוב כמו שאתה חושב

וזו הסתירה אני לא אמרתי בוא לאנרכיה כי אם בואו נשנה את החברה מבפנים לא נתנגד לה כי מזה יצא רק רע

למעלה