את צודקת...
החברה באמת מאוד מושפעת מהפתיחות לגבי סקס... אולי דווקא התפתחנו שאנחנו כל כך גלויים לגבי זה? אבל מצד שני, כמו חוקים, וערכים, קיבלנו את זה לא נכון, והמרנו את זה לדברים לא נאותים. עובדה היא, שלא עד תמיד נהיה בסטוצים תמידיים... אנחנו לבסוף נחליט להתמקם ולהקים משפחה <<רובנו>> זה רק שלב עובר כמובן...יש כאלה שמגיעים לזה מאוחר ויש כאלה שמוקדם. אפשר להגיד שזה בעצם הכל עניין של הנורמות....בנות רוצות שוויון זכויות נכון? הן מקבלות....כמו אמנסיפציה... הן מקבלות את הדברים הטובים ואת הרעים... אחד הרעים, אולי מתוך הסתגלות אלינו הגברים, שעד עכשיו היו המין השולט, הוא מחשבה תמידית על סקס... כל אחד חי ע"פ הערכים שלו...רוב האנשים מונעים גם על ידי התשוקות שלהם...אז איך אפשר להתעלם מהעובדה שיש אנשים כאלו בכל מקום? שמוכנים לקיים את מצוות פרו ורבו של אלוהים? לומדים את זה לבד, כמובן שמתוך השפעה של החברה. זה מוביל אחד לשני...החברה מעבירה לך משהו, ואת קולטת את זה, ואת נהיית לחלק מן החברה שמעבירה את המשהו הזה. כמובןם שזה לא ככה אצל כולם, אבל אפילו שיש קבוצות נפרדות, יש אנשים שקונים את דעת מאמיניהם בכושר רטורי, ומשכנעים אותם, במודע או לא במודע, להשתכע לטיעונים שלהם. ולחשוב שמה שהם אומרים נכון. החבוב צודק...החברה בימינו, בכוונה או לא בכוונה, מנסה למצוא כל דבר קטן על אדם... אם אתה אומר משהו שלא בשורה, יכולים לפרש את זה גם בדרך הכי מטומטמת בעולם. לחשוב שאתה נאצי, שאתה בעל נטיות התאבדות. דברים טיפשיים, שהם מנסים להסביר לעצמם. הוא צודק גם בחלק השני...את יכולה להתווכח כמה שאת רוצה, ואת יכולה לנצח בכל הויכוחים <<מי כמוני יודע>> אבל עדיין לא יסכימו עם הדעה שלך אם היא נוגדת את החוקים המבוססים קשות של החברה. למה? חחחחחחחחחחח...שאלה טיפשית... באמת יש אנשים שרוצים להיות מקובלים מסביה לא ברורה ולכן הם פעולים בצביעות...אבל זה הרבה יותר מסובך מזה... החברה תפסה אותנו במט...אנחנו חייבים לעשות מה שהיא רוצה כל הזמן... למשל, תמיד יש לה את ההשפלה המוקצנת של האנשים....הצחוק, הבוז, הלגלוג, ישפיע על כל אדם בעל רגשות, טראומתית או לא...זה ישפיע. יש עוד דבר...המין השני...את יכולה לומר לי שאת מוכנה ללכת ערומה, להפליץ בארוחות, ולדבר על צרכייך בשירותיםל ליד אדם שאת אוהבת ורוצה להיות איתו? זאת גם נורמה חברתית...הנימוס הדבילי... יש כמובן, את האנשים שחושבים כמוני, שאיתם אפשר לעשות את הדברים הנ"ל בלי לחשוש... כמובן שאני גם אני , גם את, וגם כולם נדבקנו... אין מצב שאת לא דו פרצופית... אם זה להיות מנומס, ובין אם זה משהו אחר... אני אישית, מנומס רק מתי שזה יכול להשפיע על מחשבותיהן של הבנות עליי... וזה אומר שאני גם צריך להיות נחמד לחברות שלה, גם לידידים שלה, להורים שלה, לחברים שלי שהם ידידים שלה...כל החברה! גם כדי לקבל ציונים טובים....ופרוטקציות, את צריכה להיות מנומסת ובלה... החברה תפסה אותנו..וכל עוד אנחנו נהיה תחת שליטתה, אנחנו לא נוכל לעשות כלום... לכן אני מציע....אנרכיה!