למה אלוהים???

mariana

New member
למה אלוהים???../images/Emo7.gif

אנחנו גדלנו כל החבר´ה באותו ארץ, בברית המועצות, באותו שכונה, דלת מול דלת. את ואחותי הייתן ממש קרובות, משחקות ביחד, ממש חברות טובות עד שהגיע הזמן לעזוב את המקום ולעלות לישראל, כל כך שמחנו אחת בשביל השנייה, והיינו כל כך עצובות שאת נשארת, אבלאחרי כשנה גם אתם עליתם לארץ ישראל, שוב חזרנו להיות חברות של פעם, בנות יותר בוגרות, כל אחת הכירה חברות אחרות אבל, עדיין מכירות. לפני כשנה עזבת לחולון עם משפחתך, אז אני ואחותי למדנו להמשיך ולהכיר בנות אחרות, ולא משענו ממך מאז, אבל מזל שמשפחתך ומשפחתינו מכריות והיינו מוזמנות לאותם הארועים. אבל רק אתמול, רק אתמו גילינו שאת בין ההרוגים!!!
רצחו אותך, לקחו אותך מאיתנו וממשפחתך האוהבת.
שזכרך יהיה ברוך. ה
לכבוד אוסנת אבקמוב שנהרגה יותר נכון נרצחה בפיגוע לפני כמה ימים ורק אתמול הצליחו לזהות את הגופה, כי לא נשאר ממנה כלום

מיקי 35

New member
אוי מרין... ../images/Emo7.gif

אין סיבה לזה... היא הלכה סתם... עוד קורבן... עוד שם... עוד משפחה הרוסה... אין מילה שיכולה להקל על הכאב, אין דבר שאפשר להגיד שיחזיר אותה... יהי זכרה ברוך מדליק
לעילוי נשמתה ומשתתף בצערך ובצער המשפחה

@@

New member
יהיה זכרה ברוך ../images/Emo16.gif

אני משתתפת בצערך מאוד עצוב
גם לי אין מילים אשר יכולה להקל על הכאב והצער...

hip hop soul

New member
../images/Emo16.gif

צריך לעשות יותר. שאלו אותי למה להתגייס, ולצערי בגלל מקרים כאלה אני יודע. אנחנו צריכים להגן על המדינה שלנו. הגיע הזמן לתרום למדינה שלי. כואב לי על המשפחה שלה וכל משפחה שאיבדה בן משפחה יקר. אני יודע שזה כאב שלא ישכח לעולם. אבל חייבים להמשיך הלאה. זו המציאות בה אנו חיים. יהיה זכרה ברוך

GALI02

New member
אני משתתפת בצערך ובצער המשפחה../images/Emo16.gif

לא סתם העלו את האייקון של נר הנשמה למעלה...

lifie

New member
../images/Emo16.gif

אני משתתפת בצערך... שלא תדעי עוד צער... ואין יותר מילים לבטא ואין יותר מילים לכתוב ורק הדמעות ממשיכות לדלוף והזיכרונות מתחילים לצוף סיפורים עפים לכל עבר והיא כבר לא כאן היא ב..

למעלה