למה אי אפשר

daff29

New member
למה אי אפשר

להשיג נקבות עכברים אצל אף אחד? לא אצל גולן, לא בחניות ולא אצל שמעון מבית החיות. האומנם זו "לא העונה"!!!???? כמו שהם אומרים או קנוניה שנשאר תלויים בהם?? :) מה רע בולדות אוגרים לנחשי ביבי? מה רע באוגרים להאכלה לנחשים בוגרים באופן כללי? יותר מדי שיער מזיק לנחש?

Kavey

New member
לי יש נקבה שאני די בטוחה שהיא

בהריון אבל אני לא בטוחה אם אני יכולה להביא לך מכיוון שאני מגדלת אותם בחוץ בתוך טרריום עם אדמה ואני לא מודעת למצב הבריאותי שלהם(יש גם זכר)לצערי הרב...למרות שאמא שלי רוצה שאני אשחרר אותם אז כנראה שבתקופה הקרובה אני אצטרך להגיד להם שלום

orel056

New member
אני מעוניין לקבל אותם../images/Emo13.gif

אני מעוניין לקבל אותם עם אין באפש/רותך לגדל אותם...

Kavey

New member
אני עוד לא בטוחה שאני אשחרר

אותם אני בינתיים לא עושה עם זה כלום עד שאמא שלי תשב לי על העורף ואז נראה מה יקרה

orel056

New member
אז דברי איתי באיי סי עם יש שינוי

דברי איתי באיי סי: 314629657

Kavey

New member
אין לי אי סי..

יש לי מסן... [email protected] אבל באמת שאני לא רוצה לתת אותם כי אני לא יודעת ממחלות והכל במיוחד לאור העובדה שהזכר מת ואני לא רוצה למסור חולים.. אבל אם סתם באלך לדבר תכניס אותי אם יש לך

dreaming h

New member
דפי,

בכמה נקבות אתם מעוניינים? אוגרים זה לא רע, אם הנחש שלך מוכן לאכול אותם, ואם יש לך מספיק כאלו. זה בדרך כלל יקר יותר מחולדות ועכברים, ויש להם יותר שיער משכל. לא חושבת שהשיער מזיק, אבל מזין זה לא במיוחד.

רן333

New member
קשה לי להאמין שהתפלגות המינים

אצל עכברים תלויה בעונה. מצד שני - לא סביר שהגורמים שהזכרת מוכרים רק זכרים בכוונה. אני חושב שאם היו להם נקבות - הם היו מוכרים גם אותן. לאוגרים יש מספר חסרונות, לטעמי: 1. הם יקרים יותר וזמינים פחות מעכברים. 2. הם נשכנים יותר בהשוואה לעכברים. 3. ידית האחיזה (או "הזנב", כמו שחלק מהמגדלים קוראים לה) שלהם קצרה מדי, וזה בעייתי בהתחשב ב-(2). 4. ככל שאני זוכר, הסובלנות של אוגרים כלפי אוגרים אחרים נמוכה יחסית לזו של עכברים (זה רלוונטי רק אם את מחזיקה מספר רב של מכרסמים בטמפרטורת החדר; כששומרים אותם מתחת ל-0C כולם מתנהגים בצורה דומה). מהסיבות האלה, אני מעדיף שהנחשים שלי לא יתרגלו לאכילת אוגרים.

naja

New member
לפעמים.....

....מגיעם משלוחים מבית גידול שמגדל זנים שונים של עכברים. הם בד"כ דואגים להוציא רק זכרים או רק נקבות(כך לפחות מהנסיון שלי איתם). כמה עכברות את צריכה?

ינאי 15

New member
הדבר שאני עושה הוא...

אז ככה- התחלתי לגדל עכברים לפני כ - 3 או 4 שנים ומאז יש לי כל השנה עכברים. בחורף הכמות עכברים מגיעה ל - 200 עכברים ובקיץ הכמות יורדת מאוד, ל - 15-30 עכברים מכיוון שבקיץ העכברים לא מתרבים. וכל זה ל - 6 נחשים. יש תקופות שבקושי יש לי עכברים אז אני קונה עכברים ואז בחורף הכמות עולה בהרבה. כרגע אין לי כמעט עכברים לכל הנחשים שלי. נשארו לי כ -15 עכברים בערך. והגעתי למסקנה שהפיתונים הם אלו שאוכלים את רוב העכברים והם גם אלו שצריכים כמויות של מזון יותר מהנחשים האחרים,ולכן התחלתי להאכיל אותם באפרוחים (קצת מאוחר מידי). זאת ההצעה שלי...

באיחור קל ובכל זאת.

יש לי 9 עכברים צעירים שגדלים עכשיו, בטוח יש נקבות ואני מוכנה לתת לך אחת או שתיים אם את מעוניינת. יש לי 3 נקבות בוגרות בהריון, לא נראה לי שתהיה בעיה לספק לך כמה נקבות מהמלטות חדשות. דברי איתי.

למעלה