למה אין

אגב, האם זה אומר שנפרדתם בהיות הילד בן חודש?

יש 2 דוקטרינות בעניין זה בחברה: אחת האומרת שעד גיל שנתיים - שלוש יש לאפשר לאב רק הסדרי ראייה ללא שינה שכן צמידות הילד לאימו חשובה להתפתחותו, והשניה שחושבת שגם בגיל ינקות על ההורות להיות נטל משותף. השניה כמובן פחות פופולארית. היא גם מצריכה פתרונות חלופיים להנקה. מה אני חושבת? אנחנו (אני ואבי ילדיי) חשבנו בזמנו שעדיף לבריאותה הנפשית של ביתי לשתות תחליף חלב במקום לינוק - ולזכות בחוויית הקשר עם אבא שלה, שחלק משמעותי ממנה היא הלינה המשותפת והטיפול בלילה. החל מגיל חודש היא ישנה אצלו (עם אחיה הגדול) פעמיים בשבוע וכל סו"ש שני, ושני הילדים פוגשים עד היום את שני הוריהם יומיום ושני ההורים משתתפים בכל מה שקשור אליהם (מאסיפת הורים ועד לטיולי כיתה. כל החרטא-ברטא של טראומת הגירושין דילגה על ילדיי. מצער אותי לראות הורים נאבקים את מאבקי האגו והרגשות הפגועים שלהם על גב הילדים, כפי שמצער אטתי לראות הורים המשתמטים מאחריות ההורית בכל דרך שהיא.

zbug

New member
הנקה כל שעתיים...

1.הילד נלקח ע"י אימו לבית הוריה בטענה שאני מתעלל בו (בגיל 5 חודשים). לא היו דברים מעולם! 2.האם טענה כי היא מניקה כל שעתיים למרות שהילד כבר החל לאכול אוכל מוצק בגיל חצי שנה. 3.תודות לבית המשפט אני רואה את בני 3 פעמים בשבוע 4.בגלל גב' פק"ס אני לא רואה יותר 5. כאשר אמרתי שאני מוכן אפילו מפגשים במרכז "קשר" היא אמרה לי "אתה השתגעת?אני אפעיל מרכז קשר לאבא מקסים כמוך ??" 6.עד לקיחתו אני הרדמתי אותו כל לילה 7.אני משלם מזונות 8.אני בסה"כ רוצה שותפות בגידול ובחינוך,האם כל כך סטנית שהיא עדיין מדמיינת שזה סוג של חיזור אחריה!?לצערי פק"ס מאמינה לה.היא מסטירה ממני מידע רפואי ,רשמה את הילד לגן ללא כל יעוץ איתי.בקיצור אני "אויר מזוהם". 9.אני רק רוצה לגדל את בני בשקט.אני מעולם לא אמנע ממנו את אימו.אני יודע שבסוף האמת תצא לאור. 10.עמרי אוהב אותי מאוד,אני כבר מחכה שהוא יגדל ויפעיל שיקול דעת,כי לפק"סיות אין 11.אמרו לי שאני משוגע ושיש אבות שרואים את ילדהם רק פעם בשבוע,אני אומר משוגע מי שלא עושה הכל כדי להיות עם ילדיו....!!! אני רוצה לראות איזה אמא כאן הייתה מוכנה לראות את ילדיה 12 שעות בשבוע ????? ועוד לעבוד לשלם מזונות ולקבל אותם עם בגדים מלוכלכים רק כדי ל"דפוק" את האבא. 12.טובת הילד:שיאכל שוקולד,שיסע על אופניים ,שישתה מים קרים,שיצא ברוח בלי סוודר,שיעבור לאבא ליד עזה או לבנון,שישחק מצידי בבובות...כל עוד יש לו הורים שאוהבים אותו עד אין קץ ילד לא צריך הרבה...אהבה חום ואהבה זה מה שחשוב. בהצלחה לכולם ואמן יבואו ימים טובים על כולם

אני מסכימה עם סעיף 12

לגבי השאר - איזה ייעוץ מקצועי אתה מקבל? (בלי שמות - רק סוגי הייעוץ - עו"ד? טוענ/ת רבני/ת? ליווי אחר?).

zbug

New member
יש לי לא מעט יועצים

עו"ד(2) פסיכולוג(כיועץ) פסיכיאטר(כיועץ) אני יכול להמשיך..פילוסוף,מהנדס,חברים,שכנים...בסוף מה שמניע אותי זה רצון עז לגדל את בני(אהבה לבני). הרי לשם כך עשינו אותו מלחתחילה,לצערי,(ואני לא ממציא)אימו החמירה את שיגעונותיה וטירופה לאחר הלידה. האישה שקרנית מעווטת,ממציאה דברים,מזיקה לילד,עד פגיעה פיסית,יכול להיות שיצטרכו לשנות את מאפיני PAS בגללה . יש לה תואר בבריאות נפש קהילתית.אוניברסיטת חיפה

למעלה