למה אין

למה אין

זכויות האישה יש. זכויות הילד יש. ומה עם זכויות הגבר, למה לנו אין שום זכות, אנחנו מסחטה של כספים וטו לא. אני חושב, שכל המערכת מכוונת כנגד הגבר, עד אשר הוא מאבד עשתונות.

sitvaniyot

New member
התבלבלת

אין צורך בזכויות הגבר כי יש לו את מלוא הזכויות. הזכות למצוא משרה חלומית בעזרת החברה מהצבא. הזכות להרויח 30% יותר מאשה בעבודה זהה. הזכות לא לחזור הביתה אחרי העבודה ולהשאיר לאישה את כל הנטל. הזכות לקבל חופש כל שנה מאחריות וחובות החיים (=מילואים). הזכות להתפרפר (לאשה שמתפרפרת קוראים זונה הגבר הוא לא זון אלא ג ב ר). הזכות לחזור הביתה ולהודיע שהוא עייף ולצפות שהאשה תשרת אותו. שאמשיך? אולי הגיע הזמן שתתבגר ותקח אחריות על מעשיך? ואז לא תרגיש כמסחטת כספים.

מעט רגישות לא תזיק

אני מזדהה עם כל מילה בהודעתך לגבי המעמד של הגבר לעומת האישה, אולם אני סבורה שזו אינה תשובה מתאימה לגבר שמוצא עצמו פגוע במערכת המשפחתית. עם כל "זכויות הגבר" שהזכרת, יש מצבים של גברים שמוצאים עצמם נאבקים כדי לראות את ילדיהם, ולא בצדק. הם אינם צריכים להיאבק על זכות וחובה זו. לכן, מתוך היכרות עם מקרים מגוונים הייתי אומרת שבמקום להשתלח באב פגוע פשוט אפשר להרגיש אמפטיה ולהמשיך לדבר על המקרה שלו, גם אם את מכירה מקרים אחרים של גברים "בני זונות" (סליחה על הביטוי).

אני המום

מהתשובה שלך כמה שהיא נכונה אמיתית ומשקפת את המצב לאשורו. אין לי ספק שאת עו``ד שמכירה מקרוב את כאבם של הגברים במערכה.נקודתית אם יש גבר בעיתי אלים וכו` שהמערכת תכנס בו אבל אדם נורמטיבי, חורב עליו עולמו, ללא עוול בכפו.אני רוצה להפנות תשומת לב, יותר מדי כח לצד אחד יוצר חוסר איזון, כולם יודעים מה יוצר חוסר איזון אקולוגי בטבע.

תיקון טעות

אינני עו"ד. אני מכירה בתיאוריה ובמעשה את עבודת השלטון המרכזי והשלטון המקומי גם יחד. זהו נכס יקר שלא לומדים באף בית ספר למשפטים. אני מכירה היכרות קרובה הרבה מאוד מקרים של אנשים, אמהות ואבות, נשואים וגרושים שחייהם נהרסו כתוצאה ממהלך/ים של רשויות המדינה. (מובן שקולם של ילדיהם אינו נשמע והם הקורבנות האמתיים.) הניסיון כולל גם היכרות עם התנהלותן של רשויות המדינה כפי שהן משתקפות מהמקרים הנל ולמדתי להבחין כי מדובר בשיטות עבודה ולא במקרים חד פעמיים או אקראים. שיטות אלה דורשות הרבה עבודה, תיקון וליטוש ואנחנו כאן כדי להקשיב, ללמד, להדריך, לכוון את אותם הורים את הנוהגים והשיטות להעברת משמורת במדינה (בתוך המשפחה ומחוצה לה) ולסייע לאותם הורים נפגעים להתמודד מול רשויות המדינה בהחלטות כה גורליות כמו הזכות לגדל את הדבר היקר להם ביותר. נשמח לעמוד לשירותך כמו לשירותם של אחרים.

אין הרבה זכויות בעולם מלבד זכויות הגבר

כן, אני יודעת שיש כמה גברים מיזוגנים שוחרי רע שמנסים לגזול מנשותיהם וילדיהם את מעט הזכויות שנותרו להם. עשבים שוטים (תרתי משמע) שפגיעתם רעה. עצוב.

4ושמחות

New member
המערכת לא מטפלת בהם!!! נקודה!!!

המערכת פוחדת מהם!!! אני נאלצת "להילחם" או בעצם לשרוד מול אחד כזה שצריך להיענש "אתמול!!!" בגלל המערכת אני נאלצת להתרוצץ, לשלוח מכתבים, לשלוח פקסים, לעשות טלפונים רק כדי לברר למה לא מאשרים פקודת מאסר בהוצל"פ מזונות למה לוקח כל כך הרבה זמן (חודשים) לברר למה פקודה נשארה פתוחה למרות שבוצע מאסר!!! למה אני לא יכולה להשתמש בכלי היחידי שהחוק מאפשר לי כדי לגבות מזונות של הילדים שלי שלו!!!!! והא ממשיך בחייו כאילו כלום : אין לו ילדים ואין לו אישה (חוקית) נו... טוב.... מעולם לא התנהג ככזה ואף פעם לא גילה אחריות... אלא למראית עין יש לו אישה חדשה, עבודה בשחור, יש לו דירה (ולנו אין) יש לו רכב (ולנו אין) לי ולילדים יש רק חובות ועניינים משפטיים - בעצם רק לי יש אבל באופן עקיף זה משפיע על הילדים (מקבלים פחות כי אני נאלצת לשלם חובות שלו ולהתרוצץ ולהתעייף כדי לטפל בכל העניינים המשפטיים) מישהו מוכן לגלות כאן איך הוא, המנוול, נענש בדיוק????? מי שנענש בנתיים זה רק אני והילדים כי "העזתי" לשים סוף להתעללות ולאלימות שלו כלפיי וכלפי הילדים מישהו???

sitvaniyot

New member
שמחות, עוד לא הבנת שאת חיה בארץ של גברים?

סעודיה, מדינת עולם שלישי! לנשים יש שויון זכויות רק בכאילו: שויון בזכות לבחור, שויון בזכות לשרת בצבא, - בכל השאר, נ א ד ה העיקר שסותמים לנו את הפה וגם את חשבון הבנק.

4ושמחות

New member
אז מה עושים?? מתכופפים??

לא כדאי להתאחד ולהשמיע את קולנו??? לא הגיע הזמן??? אנחנו הרי הרוב!!!! יש לנו נציגות בכנסת שאפשר לרתום לטובתנו ולשנות את החוק המעוות הזה שבטח גברים אחראים לחקיקתו או לפחות לשים לזה סייגים: גבר שלא משלם מזונות, גבר שלא נותן לאישתו גט מעל לשנה (ואפילו פחות) ממועד החתימה על הסכם הגירושין, גבר שלא מקיים את הסכם הגירושין (שלי לא מקיים אף סעיף ורק עושה צרות. כמעט 4 שנים) אם יש גברים שעבורם זה כלי להטרדה/ מהלך במשחק אז למנוע מהם!!! הם לא תורמים ורק מזיקים. במקרים שיש נזק או אפילו סיכוי לנזק יש להפסיק מיד את הביקורים! או משהו כזה. לצערנו, אנו במדינת ישראל מאבדים אבות רבים במלחמות. יש פה בארץ הרבה ילדים שגדלים בלי אבא והם בסדר גמור. אז שלא ינפחו לנו את השכל שהילדים צריכים אבא. לדעתי, לגבר רשע שמתעלל ביצורים חסרי ישע (החל מחתולים וכלה בילדיו הקטנים) אסור לראות את הילדים. זו אפילו מצווה. זו הצלת נפשות!!!!!

sitvaniyot

New member
4ושמחות וכל שאר הקוראים

אנחנו הוא הרוב הדומם, בהנחה שאת מתכוונת לנשים ביננו. הגרושות והפרודות, כל כך עסוקות בהישרדות שאין לנו כוח או מרץ לקדם נושאים אחרים אפילו אם הם קשורים לבעית ההישרדות שלנו. מסכימה איתך בכל פרט לדבר אחד. תנו לאבא שמתעלל בילדיו אפילו אם זה רק חשד, לראות את הילדים אבל אך ורק במרכז קשר. כך נהוג בכל הארצות המערביות פרט לישראל המפגרת. בקשר לאבות שאינם משלמים מזונות, כמו בכל הארצות המערביות, יש לראות בכך שהוא אינו מעוניין בטובת הילד וברווחתו, ואם אינו מעוניין, אז למה שיתראה אתם? הסנקציה צריכה להיות הפסקת הביקורים. במיוחד עכשיו כשזוממים להפסיק את הוצאת צווי המעצר בשל מזונות בהוצאה לפועל. אני הייתי פונה לארגוני הנשים כדי שיקדמו את הנושא. חברות הכנסת שלנו, מ ה ז ה ע ס ו ק ו ת.

4ושמחות

New member
האבא לא משלם מזונות. מאלץ אותי לשלם חובות שלו

אני והילדים חיים בקשיים כלכליים ובתנאים קשים בעוד הוא נהנה עם בת זוג חדשה הוא סרבן מזונות וסרבן גט שעובד בשחור. חשבון הבנק שלי מעוקל ואני בקושי נושמת. והוא דורש! לראות את הילדים. מריץ אותי בכל הארץ לכבות שרפות שהוא מצית ושולח אל כתובתי את כל דברי הדואר של החובות שלו! וטוען שאני מתעללת בילדים. אם הוא לא משלם מזונות וזה מציב את האמא והילדים במצב כלכלי קשה ביותר עד כדי כך שלמרכז קשר הולכים (שעה!) ברגל כי אין כסף אפילו לתחבורה ציבורית. מה עושים? ביקשתי מפקידת הסעד שתבקש ממנו נסיעות. והיא אמרה שזה לא מתפקידה והיא לא מתערבת בעניינים הכלכליים! מה זאת האטימות הזו? כמו חלום בלהות! ממש סיוט שלא מהעולם הזה! המקרר כמעט ריק אבל אבא צריך שיהיה. זה נשמע כמו בדיחה גרועה. אבא - כן! אוכל - לא!

zbug

New member
אבא יש רק אחד

אני אבא אשר בנו נימנע ממנו במשך 11 חודשים. מערכת החוק,גרושתי ואביה עשו הכל כדי למנוע ממני לראות את בני אשר אני מאוד אוהב. פקידות הסעד(שאלוהים יעזור להן)מבצעות בי "ניסויים והתעללות" יומית,אנני יודע כיצד שרדתי עד היום(אני מאמין שבזכות אהבתי לבני). במדינת ישראל 2008 אם יש לך 2 ביצים יש לך בעיה חוקית..... בחג השבועות ביקשתי לראות את בני למספר שעות...פקידת הסעד שאלה אותי "מה תעשה עם תינוק בן שנה בחמסין ?" בני הולך ומדבר,יש לי דירה מדהימה עם מזגן ופינת משחקים. זה עדיין לא עוזר לי. אני לא נכנע לטימטום,אני אמשיך לעשות הכל כדי להשיב את בני לביתו. אני מקווה שיהיה לך כוח,והכי חשוב תעבוד עם הראש ולא עם הידיים,זה בדיוק מה שהן רוצות.שתרביץ או תקלל ואז הן יוכלו להגיד שאתה גבר טיפוסי...אז תהיה חזק בשביל ילדך אבא של עמרי

אני רוצה לשאול

אותך את גרושתך את השופטת את עו``דים והעו``ס, אחרי שנה שלא ראית את בינך, מה מצפים שפתאום תחזור להיות אבא? כאילו לא קרה כלום.שתתעלם מהכל ותרצה להיות אבא. אני אבא לשלוש, שנה לא נותנים לי לראות אותן, כאמצעי לחץ, לסיים הכל. הכעס, התסכול, הזעם, כאלא חזקים, שהיום אני כבר לא רוצה. מה הרוויחו כולם מהסיפור ומי סובל, בעיקר הבנות, שביום אחד נעלם להן אבא.הקלות הבילתי נסבלת שמרחיקים אבות, מטריפה אותי.

אין "קלות בלתי נסבלת של הרחקת אבות"

אלא התערבות יתר של הרווחה. אם אתה לא רוצה לראות את ילדיך - בשר מבשרך - וללא קשר לתהליך המעיק והמכאיב שעברת - הרי שכנראה שגם לגישתך יש חלק בהסלמת המצב. אני לא רואה שום תירוץ או סיבה לאב לומר שהוא לא רוצה לראות את ילדיו, אלא אם הוא באמת לא מעוניין לראות אותם ונאבק על כבודו ולא על אבהותו. האמנם? אם לא כך הדבר, אני מציעה לסגת מהאמירה האומללה הזו כמה שיותר מהר. אין סיבה לתת למישהו 0- גבר או אישה - לראות ילדים שהוא או היא לא רוצים לראות.

תשובה לך

הבנות בגילאי 10-14 בוגרות נבונות ומבינות. לא הוגן שישמע רק צד אחד, אולם על פניו ,לא נראת סיבה מיוחדת שבגינה השופטת תאיים עלי " חסר לך שתעיז לשלוח מסרון או מייל או תגיע לבי'ס של הבנות ". רבתי עם האמא ,לא עם הבנות, אכן בדיון הבא אשאל את השופטת מאיזה סיבה זכיתי לצו ההרחקה הנ"ל מבנותי. יש לי מס' השערות.זאת ועוד השופטת חותמת על צו יום לפני שהיא מקבלת את נימוקי בקשת האישה. אני רוצה לשאול אותך גב' לחמי, איך יתכן ששופט יאשר צו, לפני שהוא קרא את הנימוקים . בכל מקרה מה שניסיתי לכתוב לאב אני לא מתכוון להלחם במערכת, לקחתם עכשיו תסדרו לבד. אגב לשופטת יש שם בעיתי בכל הנוגע לאבות וילדים. סרבתי להפגש עם עובדת רווחה. האישה ניסת להכניס את מרכז קשר השופטת בגיחוך ביטלה את הבקשה אני לא מהווה איום. הסרוב שלי להפגש עם עו"ס נובע מהסכמת האישה על ימי מפגש,אם זה המצב מה אני צריך עו"ס. לא כולם יכולים לנהל מאבקים ומלחמות לא כולם בנויים לזה רגשית נפשית וכלכלית. תחשבי על זה ולהגיד הבחור לא רוצה הכי קל אבל רחוק ממציאות.

זה מה ששאלה אותך פקידת הסעד???

אני חולקת עליך על ההטייה נגד גברים. מוכח בניירת ובהנחיות הכתובות של משרד הרווחה - אם יש הטיה, היא הפוכה. יע"ז כשיש תפיסת תפקיד מעוותת, היא פוגעת בסופו של דבר בכולם. אני לא מכירה את פרטי הסיפור ולכן לא יכולה לייעץ או להביע עמדה לגבי הסיפור עצמו. ספציפית לאמירה של פקידת הסעד - היא חצופה וחורגת מסמכותה ומתפקידה. אין זה עניינן של פקידות הסעד, כלל וכלל, מה עושים הורים עם ילדיהם - כל עוד נשמרות זכויות הילד. הכניסה הזו, ברגל גסה ובתפקיד אלוהים, לחייהן של הורים נורמטיביים (גם אם החליטו לא לחיות יחד, רחמנא ליצלן...), היא מה שאנו נאבקים נגדו.

למעלה