למה אין Draw Something בעברית ??

למה אין Draw Something בעברית ??

זו אפליקציה כל כך מתוחכמת ??

יש על המשחק זכויות יוצרים ?

ofer309

New member
בסבירות גבוהה יש זכויות יוצרים על המשחק

תוכל למצוא מי הוא בעל הזכויות (זו השאלה הנכונה לדעתי)
ולבחון איך להגיע אליו במטרה לקבל את הזכויות בעברית

אבל...אבל...

איך אפשר לקבל זכויות על משחק כל כך 'עממי' ?? למישהו יש זכויות על אפליקציית איקס-עיגול ??

הרי כל השאלה איך הופכים את המשחק לאפליקציה....

אז איך לא עושים את זה בעברית ?? זה לא חייב להיות זהה בדיוק, רק העיקרון הבסיסי של המשחק...

ofer309

New member
ככל שאתה צודק בתהיות שלך

וככל שהיישום בעברית יהיה ראוי
תוכל לצחוק כל הדרך אל הבנק

erezooo

New member
יש לי רעיון או שניים למה

א. השוק הישראלי הוא מאוד קטן, ואם לוקחים בחשבון את השוק המשלם 0.99$ למשחק- ירדת בעוד 95% מהמשתמשים. לא שווה.
ב. לך עם זה הלאה ושאל: למה אין ורסיה בספרדית? צרפתית? גרמנית? רוסית? כי אנגלית היא השפה של הניו-מדיה, ואין לה מתחרים. כל בעלי הסמארטפונים בעולם דוברים אנגלית כמעט כשפת אם.
ג. ...ולבסוף: אתה ממש לא מעודכן: כנס ל קישור ותראה מי קנתה את החברה (והמשחק) לפני זמן לא רב

יום טוף

לא ענית לי בכלל

א. השוק הישראלי קטן זה משפט שאפשר להגיד על כל דבר. בטח בתחום הוירטואלי ובכל זאת אנשים עושים הרבה כסף מאפליקציות בעברית. ברור שהשוק העיקרי הוא באנגלית. זה לא סותר את העובדה שיש שווקים רווחיים גם בשפות אחרות. זה לא במקום, זה בנוסף.
ב. אני אכן שואל, אך מבחינתי זה לא רלוונטי. אם כבר אני אתחיל עם עברית.
ג. אני יודע שזינגה קנו אותם ביום שזה קרה. מאיפה המסקנה שאני לא מעודכן ?? אני תהיתי מהם הזכויות שיש לחברה שייצרה את המשחק ? הרי ברור שאפשר לעשות אפליקציה שונה לאותו משחק....או לחילופין לרכוש את הזכויות ולעשות התאמות לעברית.

erezooo

New member
הבהרות

קודם כל, אני לא מתיימר לדעת יותר ממך.
אם יש חברה שמפתחת משחק, אז היא בעלת הזכויות.
אם רוצים אותו דבר, אבל בשפה אחרת, אני משער (לא מידיעה) שהחברה היא הכתובת לכך.
אני בטוח שאתה יכול לייצר ורסיה למשחק - זה בדיוק כמו שיש אלף סוגי קומקומים שכולם מחממים מים, ואלף משחקי יריות,
ועשרות סוגים שונים של איקס עיגול (באנגלית: tic tac toe).
אם אתה הולך על אופציה כזו, תבליט את השוני במיזם שלך, גם מבחינה חוקית וגם מבחינה שיווקית.

לגבי סעיף ג, תתיעץ עם עורך דין שמתמחה בקניין רוחני.

אשמח ליותר אפליקציות בעברית. במיוחד לבן הקטן שלי, שרוצה שבטלפון 'ידבר' אליו בעברית ויש מעט מאוד איכותיות (יש לי אנדרואיד).
הורסיה לספר "תזמורת החיות". לא כל כך הזוי לחשוב שאחרי כמה עשרות אלפי שקלים טובים הכרוכים במיזם כזה, אנשים חושבים שזה
לא שווה את זה.

אל תיקח את תגובתי באופן אישי כל כך, ואולי כדאי שתרים את הכפפה- אני מקווה שתגרוף גם רווחים (לא בציניות)!

למעלה