למה אין שרשור סופ"ש?!?

GrowingMadness

New member
למה אין שרשור סופ"ש?!?

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות לאתמול [חמישי]- תוכניות להיום [שישי]- תוכניות למחר [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

עונה ../images/Emo8.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: החתונה אתמול (אחות של החבר) היה מדהייייים
משהו רע שקרה לך השבוע: יום הורים
לא משנה כמה אני ישתדל , אני לא יצליח בעע אכזבת השבוע: יום הורים
שיר שלא הפסקת לשמוע: ארוץ עד אלייך - משה פרץ תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: ספגטי בולונז של אמא
יציאת השבוע: אתמול לחתונה
כל אחד מהמשפחה שלו אמר שאני ניראת מדהים והוא בחר בדבר הכי יפה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול משצים ראשון-שני , הולכת להקליט שיר [ליומולדת של החבר בסוף החודש] , וכמובן- לשישי החבר חוזר מהבסיס ובא אלי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל נחמד ונגמר מעוללללללה
מה שלום החייל? עיייף [חזר מהחתונה אתמול ב3 וקם ב7 בבוקר-באיחור- לבסיס] אבל מאושר
יוצא / סוגר? סוגר - חזר היום מאפטר שיצא ביום רביעי בלילה מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ב2 בלילה
תוכניות לאתמול [חמישי]- היה מירוץ לפיד ערוני השתתפתי , היה מצחיק , כל המירוץ היו חיילים וחברה שלי עשתה פאדיחות התחילה איתם , וכמובן החתוווווווווונה
תוכניות להיום [שישי]- לישון עוד קצת בצהריים [להשלים שעות שינה] בערב יוצאת למועדון עם חברות מסיבת חנוכה
תוכניות למחר [שבת]- כנראה לנסוע לסבתא , ואם האש בחיפה תמשיך נביא אותה אלינו תוכניות לשבוע הבא- חוופש , קודם טיול משצים , הקלטת שיר לחבר , לבלות עם חברות , ללכת לעבוד בביביסטר בחמישי בלילה , ובשישי כמובן לראות ת'חבר

GrowingMadness

New member
יאללה =]

משהו טוב שקרה לך השבוע: סופסוף קיבלתי את ההחזרי נסיעות שלי, יצאה לי משכורת של 900 ש"ח.
וביום שלישי הייתי באולפן במעגן מיכאל והסברתי לעולים חדשים על הצבא.
משהו רע שקרה לך השבוע: השריפה ביערות הכרמל. יום עצוב.
אכזבת השבוע: הע' רמ"ד שלי התעצבן עליי על שטויות [אז מה עם אני יורדת הרבה לעשן בחצר?! אז מה? המפקדת שלנו לא הייתה כל השבוע, אז שייתן לי לנצל את זה
], חבר שלי קצת עצבן אותי... שיר שלא הפסקת לשמוע: מלאמלא של ברי סחרוף.
תוכנית השבוע: GLEE! סרט השבוע:
ספר השבוע: עדיין תקועה בספר הזה על הודו
מאכל השבוע: סושי בג'פניקה D: ואוכל מהחד"א בקיבוץ מעגן מיכאל, היה כלכך טווווב! יציאת השבוע: לג'פניקה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר!!! מה שלום החייל? מעולה D: יוצא / סוגר? יצא רבעוש!!!!1 מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול אחרה"צ. הייתי איתו רביעי בערב עד חמישי בצהריים, היום הוא בדרום עם חברים, ואחרה"צ הוא בא לקחת אותי שוב עד מחר בערב. תוכניות לאתמול [חמישי]- הייתי עם החבר, קמנו מוקדם בבוקר והכנו שקשוקה שהמצאנו לבד.
תוכניות להיום [שישי]- פויקה עם החבר D: תוכניות למחר [שבת]- א.בוקר בגרג או באיזשהוא בית קפה אחר, ובערב גרנד קניון. [עם החברוש] תוכניות לשבוע הבא- שמירה, ובית ריק לסופ"ש + אוטו D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי תפקיד :) קניתי משקפיי ריי-באן חדשים וזה מגיע שבוע הבא ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת.. אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: Misfits סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום? חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים :) מה שלום החייל? ישן.. חח יוצא / סוגר? סוגר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ברביעי בלילה.. ואז הוא חזר לבסיס בחמישי. לסגור 2 שבתות.. תוכניות לאתמול [חמישי]- כלום. תוכניות להיום [שישי]- מוסדדד D: תוכניות למחר [שבת]- לישון :) תוכניות לשבוע הבא- כלום.. בסיס ומסיבה בשישי, כרגיל.

דניאל7707

New member
עונה:))

משהו טוב שקרה לך השבוע: החייל , 100במתמטיקה היה קשה אבל שווה! זה כבר לא בית ספר משהו רע שקרה לך השבוע: השרפה בחיפה :( אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: פסקי דין חחח מאכל השבוע: סטייק יציאת השבוע: עם החבר לפינק בריי. חתונה של בת דודה:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל נחמד ונגמר מצויןןןןן!!!! מה שלום החייל? מצוין ב"ה יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שעתיים תוכניות לאתמול [חמישי]- חייל , מסיבת חנוכה באוניברסיטה. תוכניות להיום [שישי]- חייל, הוא כבר נסע לפני שעתיים:( תוכניות למחר [שבת]- לישון וללמוד, להכין עבודה בכלכלה תוכניות לשבוע הבא- לישון, ללמוד ולצאת, בכל זאת חג:))

חח עונה.. :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ יצאתי לחופשת חנוכה, אתמול היה ברית לבן דוד הקטן והחדש שלי :) משהו רע שקרה לך השבוע:אממ מבחן לא טוב בספרות.. מה לעשות לא טובה בזה כל כך, ועוד משהו שהוא לא קרה לי ספציפית אבל המצב בכרמל פשוט אסון!! אכזבת השבוע: החבר לא יוצא הביתה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: what is my name- rihanna תוכנית השבוע:רוקדים עם כוכבים סרט השבוע: האמת המכוערת יציאת השבוע: ברית של הבן דוד החמוד שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש..!! ולראות את החייל שלי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר חח סבבה מה שלום החייל? בסדר.. יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? סופ"ש שעבר תוכניות לאתמול [חמישי]- לא משהו מיוחד תוכניות להיום [שישי]- להיות עם המשפחה, לצאת עם חברות תוכניות למחר [שבת]- לימודים, משפחה וכאלה תוכניות לשבוע הבא- חופש= ספורט, עבודות במתמטיקה וביולוגיה, לפגוש את החייל שלי בסופ"ש!

god girl too

New member
../images/Emo4.gifעונה

משהו טוב שקרה לך השבוע:חפש"ש
משהו רע שקרה לך השבוע:שהחבר לא יצא
אכזבת השבוע:שהוא היה אמור לצאת ובגלל השריפה נשאר כוננות
שיר שלא הפסקת לשמוע: nelly- just dream תוכנית השבוע:the hills סרט השבוע:הצד שלו הצד שלה ספר השבוע:ספר בישול
מאכל השבוע: מוקפץ
יציאת השבוע:למסעדה של חברים להדליק נר חנוכה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שהוא יבוא כבר וניהיה כמה שיותר יחד!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חרא! מבאס! משעמם! לא עשיתי כלום חוץ מלישון וקצת לצאת לחברות, לא יודעת מה יש לי מה שלום החייל? מבואס רצח! יוצא / סוגר? סוגר, היה צריך לצאת ונשאר בגלל השריפה כהם בכוננות... מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ב31/10 לפני 33 יום תוכניות לאתמול [חמישי]- כלום תוכניות להיום [שישי]-חברים באו אליי ולא היה יותר מידיי מעניין תוכניות למחר [שבת]- לצאת עם חברות תוכניות לשבוע הבא- שיצא כבר ושניהיה כמה שיותר יחד!

../images/Emo108.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לחיים שלי אחרי פרידה של חודש וחצי משהו רע שקרה לך השבוע: השריפה בכרמל, זה פשוט מפחיד ועצוב אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: לא ממש היה לי זמן לשמוע עם הלימודים והעבודה תוכנית השבוע: משמר המפרץ, למרות שהשבוע ראיתי רק חצי פרק לא הספקתי יותר מזה עם העבודה והלימודים סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:לבבות עם פטריות מוקפצות ובצל יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לימודים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה ממש סבבה עבר לי מהר מה שלום החייל? קצת לא מרגיש טוב... יוצא / סוגר? ברוך השם יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אני אצלו מאתמול בערב תוכניות לאתמול [חמישי]-
לימודים עד הערב תוכניות להיום [שישי]-חברים שלא ראיתי המון זמן באים אלינו תוכניות למחר [שבת]-עוד לא החלטנו, תלוי איך הוא ירגיש תוכניות לשבוע הבא- לימודים ועבודה

למעלה