הפרק היומי 2X19
בפרק של אתמול כבר זה ברור לכולם שמסתובבים בינהם טרסנג'נים. ואם עד כשיו עוד איך שהוא היה אפשר להכחיש את זה - הרי שאחרי המציאות של הפרק הקודם זה כבר עובדה מוגמרת. וויט ביטל את ההוראות שקיבל מהסוכנות להשמדת מנטיקור - וציית להוראות של הכת - מאיך שזה נראה בשימוע הוא עשה עבודה מאד יפה: הכת הסבירו לו שהם צריכים שהעם ישנאו את הטרסנג'נים וככה העבודה שלהם תיהייה יותר קלה - וויט הסביר את זה כאילו האזרח המודאג שכבר לו יכול לקבל את ההוראות מהבוסים כי האנשים צריכים לדעת את האמת. ג'ושוע מתחיל להיות עצמי, במנטיקור הוא היה דואג לכולם ולעצמו, הוא יוצא לבחוץ וצריך לקבל טובות מאחרים בשביל לאכול! מבחינתו זה הלם תרבות - הוא לא רגיל זה ולכן זה היה ברור שמתישהוא הוא יברח מהבית של סנדמן(אבא). אי אפשר לכלוא אותו שם לנצח. הכותבים זירזו את התהליך בכך שהיה את המוות של אנני. אם ג'ושוע דאג לכל הפריקים, להאכיל אותם וכדומה איך הם לא הכירו אותו? עם כמה שהם מנסים הכותבים לא הולך להם כל כ ךלראות את וויט בפן אנושי - הוא יותר מדי רשע בשביל זה - ולא יעזור לו משפט כמו:"אני יביא את 452 לכת רק אחרי שאני ידע איפה נמצא הבן שלי". למרות שמדובר באותה שחקנית(ג'סיקה אלבה) שמתם לב שסם(453) הרבה יותר שווה? אולי זה הג'ינס הצמוד, או הבגדים המטופחים, אבל זה פעם שלישית שאני רואה את זה וחושב ככה. עוד מעט צריך להיפרד מהסדרה, ועם כמה שהיה קשה פעם שעברה עכשיו יהיה יותר קשה. פעם שעברה ידעתי בפרק האחרון שבקיץ הם ישימו שידורים חוזרים רצופים. אבל עכשיו... לכו תדעו מתי נראה שוב את ג'סיקה אלבה עם ברקוד על העורף.