למה אין שרשור יומי?

Omega Dark

New member
למה אין שרשור יומי?

טוב תכתבו פה מה אתם חושבים על הפרק היומי....

QueenMaria

New member
לא ראיתי אותו..../images/Emo3.gif../images/Emo67.gif

נרדמתי. בעיקרון תכננתי להישאר לראות באפי בשידור החוזר כי לא ראיתי בראשון, אבל נרדמתי לפני זה, אחרי מש"ה אז גם וויתרתי על מ"ש. איזה פרק היה? ואגב, כבר היה את הקטע שלוגן בא לבית של מקס ורואה אותה ואת אלק מחובקים בחוץ, נכון?
קטע עצוב ושולט שחקוק במוחי.

Nitzan122

New member
פרק יפה..

מסכן ג'ושוע... איך שהוא עצוב בגלל אנני והקטע עם מקס ולוגן משגע אותי! אהבתי את הקטע שמקס אמרה לסם "אני יספר לאמא ואבא" בכלל היו שם כמה קטעים טובים ועוד שני פרקים זה נגמר
.......

aj23

New member
הפרק היומי 2X19

בפרק של אתמול כבר זה ברור לכולם שמסתובבים בינהם טרסנג'נים. ואם עד כשיו עוד איך שהוא היה אפשר להכחיש את זה - הרי שאחרי המציאות של הפרק הקודם זה כבר עובדה מוגמרת. וויט ביטל את ההוראות שקיבל מהסוכנות להשמדת מנטיקור - וציית להוראות של הכת - מאיך שזה נראה בשימוע הוא עשה עבודה מאד יפה: הכת הסבירו לו שהם צריכים שהעם ישנאו את הטרסנג'נים וככה העבודה שלהם תיהייה יותר קלה - וויט הסביר את זה כאילו האזרח המודאג שכבר לו יכול לקבל את ההוראות מהבוסים כי האנשים צריכים לדעת את האמת. ג'ושוע מתחיל להיות עצמי, במנטיקור הוא היה דואג לכולם ולעצמו, הוא יוצא לבחוץ וצריך לקבל טובות מאחרים בשביל לאכול! מבחינתו זה הלם תרבות - הוא לא רגיל זה ולכן זה היה ברור שמתישהוא הוא יברח מהבית של סנדמן(אבא). אי אפשר לכלוא אותו שם לנצח. הכותבים זירזו את התהליך בכך שהיה את המוות של אנני. אם ג'ושוע דאג לכל הפריקים, להאכיל אותם וכדומה איך הם לא הכירו אותו? עם כמה שהם מנסים הכותבים לא הולך להם כל כ ךלראות את וויט בפן אנושי - הוא יותר מדי רשע בשביל זה - ולא יעזור לו משפט כמו:"אני יביא את 452 לכת רק אחרי שאני ידע איפה נמצא הבן שלי". למרות שמדובר באותה שחקנית(ג'סיקה אלבה) שמתם לב שסם(453) הרבה יותר שווה? אולי זה הג'ינס הצמוד, או הבגדים המטופחים, אבל זה פעם שלישית שאני רואה את זה וחושב ככה. עוד מעט צריך להיפרד מהסדרה, ועם כמה שהיה קשה פעם שעברה עכשיו יהיה יותר קשה. פעם שעברה ידעתי בפרק האחרון שבקיץ הם ישימו שידורים חוזרים רצופים. אבל עכשיו... לכו תדעו מתי נראה שוב את ג'סיקה אלבה עם ברקוד על העורף.

Omega Dark

New member
........

אני לא רואה שום הבדל בין 453 ל-452(לא היה לי כח לכתוב שמות כי אני לא זוכר את השם של הכפילה....) ואתה צודק, אני כבר מתאבל על הסדרה כבר כמה ימים..... וערוץ 3 ישדר מההתחלה את הסדרה הוא שהוא ישים סדרה אחרת??

aj23

New member
הגזמת

הרגע נגמר השידורים החוזרים היומים של הסדרה- אז ישימו אותה שוב רצוף? בטח ישימו לנו משהו אחר במקום - אנחנו נדפקנו! ולדעתי יש הבדל בין מקס ולסם - סם יותר משקיעה בבגדים!

Omega Dark

New member
עדיין....

אתה לא יוכל להגיד שאתה לא רוצה עוד פעם שידורים חוזרים של מלאך שחור....

sigaliG

New member
נורא עצוב....

אבל אני כבר מחכה שהסדרה תיגמר.... כי אני לא יושנת מספיק, אני כמעט נרדמת בכיתה ואני ממש רוצה לדעת איך זה נגמר..... ומישהו יכול לתת לי תקציר על הפרק של אתמול (עם סם) כי מאיזשהי סיבה דוקא בפרק האחד שיום למחרת אני לא צריכה ללכת לבצפר נרדמתי ולא ראיתי אותו

Omega Dark

New member
HOLY CRAP!!!!

איך הם מעזים לשים את הסדרה הגרועה הזאת!!!!!!! זאתי בושה וחרפה!!!!!!!!

kitten4

New member
וואי.. גמני חשבתי על זה..

על הקטע הזה כשג'ושוע הגיע לטרנסג'נים..- איך הם לא הכירו אותו ??... לא ראיתי את הפרק של מה שהיה בין מקס ללוגן...- למה הם מרוחקים כאלה?, מי זאת אנני? (אני רק יודעת שהיא בהקשר לג'ושוע). הממשלה של כל המקום הזה שהם חיים בו- מודעים לכת של וויט?, ואם לא, אז מה בעצם הם חושבים שהתפקיד שלו (כבן אדם נורמלי). ומשהו קטן ואחרון- איך ל"אנשים" מהכת של וויט יש יכולות כאלה (כמו להזיז וילון ועוד..). וואי כמה שאלות!!, אודה לכם אם תענו לי =) .

aj23

New member
אני אנסה לענות...

גמני שאלתי בקשר לג'ושוע אז כנראה שהיה כמה מרתפים אז הוא לא הכיר אותם... הם מרוחקים כאלה כי: הוא נגע בה בטעות,ג'ושוע מביא לו עירוי דם בשביל שיחייה, אחרי שהוא ניצל היא הבינה שעדיף לו שהיא תתרחק ממנו אז היא נתנה לו להבין שאלק הוא החבר החדש שלה. אנני זו בחורה צעירה ועיוורת שפעם אחת עם טיול עם הכלבה היא הגיעה לבית של ג'ושוע - בגלל שהיא עיוורת הוא דיבר איתה ומאז נוצר בינהם קשר. הממשלה לא מודעים לכת של וויט- וויט הוא סוכן להשמדת כל הראיות לקיום מנטיקור. בקשר ליכולות של הכת - גמני לא יודע - מאד מוזר!!!!

Nitzan122

New member
אולי הם היו במקום אחר?

שהוא לא האכיל אותם? כאילו זה נראה לי שיש יותר מדי "פריקים" בשביל שהם כולם יהיו שם במרתף ושהוא יאכיל את כולם איפה הוא מצא שם אוכל בכלל? אנני הייתה עיוורת והכלבת נחייה שלה הובילה אותה לג'ושוע מחוץ לבית שלו (הוא היה בחוץ כי הם ריססו את הבית שלו נגד פרעושים) והם התידדו ובגלל שהיא עיוורת היא לא ידעה מה הוא הוא היה צריך לפרק את הידידות שלהם אחרי שאלק אמר לו שזה מסוכן גם בשבילו וגם בשבילה ושהוא עוד יגרום לה לההרג בפרק שאחרי זה הוא הלך לראות אותה והציץ דרך חלון הבית שלה אבל הכלבה באה אליו וגרמה לו ליפול מהפחים שהוא עמד עליהם והוא עשה רעש וכמה אנשים ששמעו את זה באו לבדוק מה קרה וכשראו את ג'ושוע הם התחילו לרדוף אחריו בבוקר ג'ושוע עדיין הסתתר מהם ונתקל באנני שיצאה לטייל עם בילי (הכלבה שלה) והאנשים מצאו אותם אנני ביקשה ממנו שלא ישאיר אותה לבד והוא לקח אותה וירד איתה לביוב שם הוא התחבא מהם האנשים הלכו למשטרה והתחיל טירוף ענקי כשהצבא ניסה לחלץ את אנני (שכביכול נחטפה ע"י טרנסג'ני) והחדשות הגיעו בסוף אנני וג'ושוע נפרדו בביוב (אחרי שהיא גילתה מה הוא ואמרה לו שהיא תבוא לבקר אותו מחר ושהוא צריך ללכת כי המשטרה לא יכולה למצוא אותו אבל אותה היא כן יכולה) ומקס מצאה את ג'ושוע והוציאה אותו משם בעזרת אלק ולוגן אחר כך מקס אלק וג'ושוע יושבים בבית של ג'ושוע ורואים חדשות ואומרים שם שאנני נרצחה ע"י מישהו עם כוחות לא אנושיים (הם חושבים כמובן טרנסג'ני אבל זה היה וויט) בקשר למקס ולוגן הם בטעות נגעו ולוגן הלך לבית חולים וכמעט מת אבל ניצל הודות לעירוי דם מג'ושוע מקס החליטה שהיא לא יכולה להתראות איתו שוב כי זה יכול לקרות שוב הוא בא אליה הבייתה ראה אותה עם אלק וקיבל את הרושם הלא נכון אחר כך היא באה אליו כדי לשים לו בבית (היא חשבה שהוא לא שם) רמז לגבי סנדמן והכת הם דיברו והיא הבינה מה הוא חשב הוא שאל אותה אם זה לא נכון והיא אמרה לו שהיא באמת עם אלק כדי שהוא יתרחק ממנה הממשלה ממשלא מודעת לכת של וויט הם חושבים שהוא איזה מישהו שמועסק ע"י הממשלה לוגן אמר בפרק ההוא שהוא חושב שהילד הוא מאיזה שושלת התרבות מיוחדת בתוך הכת.. אני מקווה שעזרתי לך

kitten4

New member
וואו.. תודה רבה לכם!!.. לשניכם!! =)

איזו סבלנות.. הבנתי הכל עכשיו.. סוף סוף.. ממש תודה לכם!!..
אגב, נראה לי נהייתי מכורה לסדרה הזו..חחח =)

aj23

New member
בקשר לפרק הזה...

בפרק I and I have a camera (עם הרחפת) לוגן ויתר על הכסף שמממן אותו בשביל להיות פייר לדפוק את הרעים - גם כשזה יכול לפגוע בכיס הפרטי שלו. בפרק הזה לוגן היה צריך לוותר על הכל- רכושו,ביתו, ואולי אפילו סיכון ממשי בחייו - והכל תמורת השידורים של "עיניים בלבד". לוגן נשאר בלי כלום, והכל בשביל המטרה שלו לספר לאנשים ולפעול נגד השחיתויות שבשלטון. קשה מאד שלא להעריך בן אדם כזה, שהמטרה שלו היא הרבה מעבר לאיש טוב. עוד משהו, ה"בריחה ה2" של מקס לא נראתה לי כמו "יש בעיות אז אני יברח למקום אחר" כמו שסם אמרה. אלא יותר כמו "עדיף בשביל האנשים שאני אוהבת ללכת מאשר שאחר כך יצתרכו לפגוע בהם בשביל להגיע אליי". לכן לא כל כך הזדהתי עם מה שסם(453) אמרה. דבר אחרון, איך לא מתאים לג'סיקה אלבה לעשן או מה? במקום שזה יראה "גברי" כמו שעושים את זה בסרטים זה היה נראה מצועצע רצח וגם סתם נראה לי מוזר לראות אותה שואפת ת'סיגריה.

למעלה