למה אין צ'אט באתר?

joe jackson

New member
נצל"ש שאלה../images/Emo70.gif

תגידו לי רגע.... מה r kelly החמודי והמושלמון הקטן
כתב את השירyana למייקל

aMJel

New member
אר קלי

אכן כתב למייקל 3 יצירות נפלאות. You Are Not Alone, Cry ו One More Chance והדבר לא הופך אותו למושלם.

joe jackson

New member
אה אני מבקשת! אמרתי מושלמון

מושלמון זה יותר קטן ממושלם
מייקל הוא הכי מושלם

pulpula

New member
אני לא חושבת שהוא מתקרב בכלל

לקצה המושלמות XD אבל אני חושבת שהוא יוצר - מלחין - זמר וכותב בליגה א'!! אני אוהבת את העבודה שלו

אני לא אוהבת את אר קלי

אני ממש לא אוהבת את הצורה שהוא כותב... וגם מלחין רק את yana שהוא כתב למייקל אני אוהבת את cry אני ממש לא אוהבת.. חוץ מזה שמייקל בחיים לא יכתוב משפט כמו: and when all calls i will answer all your prayers הוא נורא חולה על עצמו הבנאדם...

g a g a

New member
בואי נקרא לילד בשמו:

אר קלי חש לעצמו שהוא אלוהים וכנראה שהוא החליט למנות את מייקל לסגן שלו או ליועץ הראשי שלו XD

aMJel

New member
../images/Emo5.gif

אני מאד אוהב את שלושת השירים שהוא כתב למייקל אבל באמת יש שם כמה שורות שמציקות לי במיוחד ב Cry. אבל חפיף...

מה פתאום יצירה מדהימה

מה שמייקל עושה זאת יצירה מדהימה או כמו שיצפאן בתפקיד הגנרל הרוסי אומר: חמור עם זין של קיפוד זה מוזר! חחחחחחחחחחחחחח אר קלי מוכשר אני לא אומרת שלא אבל מייקל ככ מיליון טריליון דרגות מעליו.... אז מה שהוא כותב זאת יצירה נחמדה לא מדהימה לול

aMJel

New member
Cry מדהים, אז מה אם מייקל לא כתב?

לא נופל מ Man In The Mirror!

הגזמת פראית כפרע!../images/Emo12.gif

לא נופל מ man in the mirror ???? הא! נופל עמוקקקקקקק מאודדדדדדד cry שיר מעפן בלי קשר לזה שמייקל לא כתב אותו זה פשוט שיר מעפן נקודה... בוא ניקח את on the line זה שיר מדהים! ואת זה בייבי פייס כתב אומן שאני מעריכה פי מיליון מאשר אר קלי...

למעלה