למה אין פרק?!?! ><

¥otamsh

New member
למה אין פרק?!?! ><

האנימטורים צריכים לנוח אחרי כל העבודה הקשה על הפרק הקודם? בעעע... פרק הבא יוצאת פתיחה חדשה, נכון? משהו של asian kungfu generation?

לא רק זה - גם שבוע הבא אין פרק

הוא יצא עוד שבועיים. הפרש של שלושה שבועות סך-הכל. הם כנראה החליטו שהם לא רוצים להרוס את הפרקים בהרבה פילרים בעקבות הביקורות ולכן החליטו לצאת מדי פעם להפסקות ארוכות.

¥otamsh

New member
אעאעאעא =S כנראה היה להם

ממש קשה להפיק כזו אנימציה גרועה! אאעעאא אני לא מבין את זה איא פשר לעשות הפסקה **אחרי** שהסאגה נגמרת!??!?! (ברור לי שלא את אחראית לזבל הזה, אני סתם פורק תסכול בהודעה =P)

sapir aloud555

New member
אני חושבת

שאחרי שהArc הזה יסתיים תהיה פתיחה וסיום חדשים. והמ.. לפי מה שנראה בפרק הקודם בתקציר לפרק הבא, זה יקח עוד 2 פרקים או שלושה. כך ש.. בלע.

¥otamsh

New member
חחח כן... פרק שלם על

להחיות את גארה XD נורא כמעט כמו פרק שלם על להזיז אבן!

¥otamsh

New member
אהה מאתי!

בפרק 31 יעשו פתיחה וסיום חדשים... הפתיחה זה distance של long shot party והסיום יהיה your story של little by little (נראה לי שזה הבולעת הליום מהשיר פתיחה השלישי! =S)

Guid

New member
בולעת הליום!! XDDDDDDD

חחחחחחחח הרגת אותי.../tapuzforum/images/emo6.gif כן, זאת היא מkanashimi... בולעת הליום עלאק... XDDD

A K I R A

New member
נצל"ש- מצאתי הסברים הרבה יותר פשוטים להכנת

שוריקן (מנייר) http://www.origami-club.com/en/ ולא צריך לקפל את הנייר 100 פעמים בהתחלה. אפשר לפשוט לקפל אותו לחצי ולעבור לשלב 4. פשוט בסוף זה יוצא נורא עבה וקשה לחבר בין החלקים. ^^ בהצלחה P: תהנה יותם!3:

למעלה