למה אין פורום מתאים

למה אין פורום מתאים

למה אין פורום שמיועד לאנשים בני 35-50 שבו אפשר לנהל שיחות בתדירות שותפת, כלומר יום יום, כמו בסטוצים, אבל לא על שטויות שכותבים שם ולא עם צעירים בני 25

hotman10

New member
את מוזמנת לדבר...

בכל פורום. אבל- לא בטוח שהבנתי "בתדירות שוטפת, כמו בסטוצים, אבל לא על שטויות".. (את השאר הבנתי). טוב- אפשר תמיד להתעלם משטויות.. והאם את מתכוונת לפורום סטוצים מוגבל (למשל- רק לנשואים/ נשואות, רק ל"רציניים/ רציניות"...). המממממ מעניין.

למשל בפורום זה

למשל בפורום זה אין הדברות, לעיתים מישהו פותח וכותב משהו לאוויר האינטרנטי. אם כי כאן משתתפים לרוב אנשים לא ממש צעירים וזה מעלה את הרמה כמובן

דידי22

New member
יאללה סבתא'לה...

מה קרה? את בת 43 וחבר'ה בני 20+ לא מתאימים לך? את לא חייבת לכתוב כאן. לפני שאת כותבת דברים תחשבי שהאנשים שאת מלכלכת עליהם קוראים את זה ואולי נפגעים. לא ידעתי שפנטזיות של בני 30+ שוות יותר מפנטזיות של בני 20+

איזו תגבה חריפה!

זה עניין של שוות פחות או שוות יותר, לא משווים גודל. זאת למשל תגובה ילדותית, לזה התכוונתי. נעלבת סתם.

bugbuster

New member
לתפוס את השור בקרניים, כמעט...

גם אם אשתמש בפניה לדולפון 11, הרי הדברים כמובן מופנים לכל גולש, לכל קורא.
לא ניתן לקבוע אוירה לפורום. הדבר תלוי במשתתפים עצמם.
רק לפני כן מילת פירגון לסטוצים. פורום סטוצים ומיפגשים אחרים הוא בין המובילים בתפוז מבחינת משתתפים, קרי הודעות, ומבין הקוראים, קרי, כניסות. אינני מתקנא בנפח המרשים הזה, (ואני גולש קבוע בסטוצים אגב,) ואני מתקנא מאוד בסטוצים בנושאי המה שמכונה אופפ טופיק'ס. ישנו כמובן מיתאם (קורולציה,) בין כמות המשתתפים לנושאי האופפ טופיק'ס, אבל אתמקד "באופפים" כמשל. כמאאפיין. כאייקון. יש הסולדים מנושאי האופפפ, והם הם המדדים הטובים ביותר להיווצרותה וקיומה של קהילה. קהילה היא היא המילה. פורום סטוצים ומיפגשים אחרים הוא קהילה. קהילה משגשגת.
פורום פנטזיות מיניות כפי שהוא היום עדיין איננו קהילה. אני מאוד מאוד מקווה שיהיה, אבל מאותה סיבה ששאלת דולפין 11 עצמך הרי אינך יכולה לצלצל בפעמון המחנה - יאאלה חבר'ה, עכשיו שמח. או בואו נבנה אוירה.. אין חיה כזו. זה תלוי בגולשים. במשתתפים. בנו. גילאים: הפורום מעל לגיל שמונה עשרה. נקודה. מי שלא ראה נערה ההופכת אאישה ופנטזיותיה, לא ראה כתיבה מגרה מימיו, כך שלוודאי ולא תהייה הגבלת גיל אם מישהו שואל. יתירה מזאת, גם אם אחשוב שכותב הודעה איננו בקריטוריון הגיל, הרי כל עוד לא צויין גילו בכרטיסו, או בהודעתו, מי אני שאחקור?
יתכן והפורום ישאר במתכונתו הנוכחית, אלא שאם רוצים בשינוי\ הוא לא יבא במטה קסם, אם כי ניתו מעט מעט, לסייע לביאת המשיח. צעד כביכול מלאכותי וחשוב ביותר היא מעבר להשתתפות, אליה אתייחס לאחר מכן, היא ההגבה. תגובה יכולה להיות ללא נושא, רק אייקון סמייל, והיא תגובה, ואין מי שפירסם הודעה שאיננו מצפה לתגובות. תגובות הן נשמת אפו.
כתיבות. כפי שהבדברים היום הפורום אוחז במיספר כותבים לא גדול. ולמען ההגינות, המילה היא מספר קטן. בואו נדבר גלויות, כתיבת פנטזייה טובה איננה פשוטה, מהטעם הפשוט, היא כתיבה. לא כולם יגשו לכתיבה ממש, ולא כולם בעלי כושר כתיבה. רק להמחשה, אני מופתע כל פעם מחחדש, וזו עובדה, עד כמה אנשים חסומים בעצמם בצורך וביכולת ובמיוחד בוידוי, או באמירה אני מפנטז. משהו עמוק ניסחב על גב רבים כחטוטרת מזמנים אחרים וגורם לנו חשש מלהודות בדבר פשוט כמו: פינטזתי כיצד אני שוכב עם מורתי בתיכון? או כך הם פני הדברים מאז ומעולם, ואנו חסומים בהחצנת מחשבותינו הסקסואליות, אבל פנטזיות מיניות נתפסות בעיני רבים כמשהו שיש להצניע ולהסתיר, אם לא להדחיק ולהעלים? ובנוסף הבעיה הטכנית, היכולת להיתבטא. שהרי אמירה בפורם פינטזתי על מורתי, איננה מספקת את הקורא. שהרי הכוונה לא למשפט הצהרה אלא לכתיבה מפותחת ומגרה להביא את הקורא לאמונה כיצד הייתה זו ממש חובה להיתגרות מהמורה בשמינית, אחרי כמה מתיאוריה, או תיאורי התלמידים בכיתה. זו הכוונה. ליפות עובדות אם צריך, לשנותן, ואף לבדותן, הכל מותר, זו פנטזייה! וזאת כמובן מושג בכתיבה לא פשוטה. זהו הרף. ואם אין הרף מושג, הוא הוא הדבר העוצר אני מאמין ברבים מאיתנו. אה, אין בכך כלום, כולם כבר שמעו, זה לא מיוחד, מי ביכלל יקרא וכולי,. ככלל, כל מחשבה סקסיססתית החולפת בבן אנוש ישנו בן אנוש אחש שיסתקרן לה, ואף יתגרה ממנה. זו צריכה להיות האקסיומה. כולל לבטים, ואולי ישנם כמה שדווקא הלבטים, יגרום לא פחות.
היי לכך, אנא כל אחד כפי מירצו, אנא נסו ופיתחו הודעה. תארו נושא, מתחילה עד סוף. הציבו לכם למטרה, לגרות, לגרות ולגרות בכל מחיר. הפעם הראשונה קשה. גם בחיסיון הכינוי הוירטואלי, אחריה קל יותר. כעבור מיספר כתיבות כבר ישנה הכרות, ואחריה הידברות, הערה, חיוך... וכמובן תמיד , מסרים יתעופפו, גישוששין יגוששו, וזיונים יזויונו. קהילה, קהילה כבר אמרתי?
אגיד אחרת, כותב פנטזיה טובה,יכולת הכתיבה היא זנב הטווס אותו הוא מציג לראווה, ולהערכתי הוא מוגב בהתאם.
גבולות? תיחומי הפורום כפי שהינם עכשיו נראים לי נרחבים מאוד מאוד, ויתכן נרחבים מכל פורום בתפוז היום.

לא ידעתי שהגיל קובע את הרמה.

מכירה צעירים שתענוג לי להידבר עימם ומבוגרים בגילי- שמשתעממת מהם במהירות. איכות השיחות, תדירותן, ההנאה מהקריאת ההודעות- כל אלה ננקבעות על ידי המשתתפים עצמם. אף אחד כאן לא מכתיב מלמעלה, ולא יכול לתעל את הפורומים השונים. ישנם בני 25 שאני נהנית מאוד משיח ווירטואלי עימם. (ואציין שאני מבוגרת בהרבה).

hotman10

New member
הגיל לא קובע.. את הרמה..

אבל אולי הכוונה לרמה.. של גיל 25 . הכוונה, נראה לי ברורה- פחות "שטותניקיות" של רווקים/ רווקות, צעירים/ צעירות.. ובהחלט- בני 25 בוגרים.. יוכלו לעבוד במבחני קבלה..

דולפינה יקרה...

זה נכון מאוד מה שאת אומרת, בתור חבר סטוצים לא מעט זמן, אני מסכים איתך שלעיתים, תמהיל האוכלוסיה בקהילה מביא לי ת'סעיף, אך כמו שבאגי אומר, יש להבדיל בין מה שיש שם למה שיש כאן. בתור אחד שקרוב מאוד לשנות השלושים אני רואה שתי אופציות: 1. לנסות ליצור סביבך את קהל החברים המתאים לך בקומונה כזו או אחרת, או אפילו לסחוב אותם לכאן, בשביל זה צריך סיבה טובה. 2. לנסות להיכנס לסטוצים ולהשפיע על רמת הכתיבה והשיח אם באמצעות כתיבה עצמית ואם באמצעות דרבון חברים לכתוב ולפרסם דברים ברמה אחרת. אבל בשורה הסופית, סטוצים הוא קודם כל סטוצים ואח"כ מפגשים אחרים, ומן הסתם, בני השלושים+ שרובם נשואים לא כל כך ימצאו עצמם שם. מקוה שתמצאי עצמך כאן או שם. בהצלחה אלף

למעלה