למה אין עסק ?

Stinkin Fish

New member
סעמעמה!!!!

מה קורה לעסק הזה?!?! אני מבין, יש פיגועים, אנחנו עצובים, צריך להיות מדוכאים... ממש לא!!!!! למה אתם נותנים להם את הסיפוק שהם גורמים לנו לסבול? למה אתם נותנים להם את הסיפוק שהם מדכאים אותנו??? כמעט כל יום יש פיגוע, ולא משנה אם זה פיגוע ירי, או תופת, או התאבדות או לא משנה... אל תתנו להם את ההרגשה שאנחנו מפנימים וגורמים להם שימחה? למה לעזאזל??? לפחות אפשר להסתפק בזה ששידרו את בוב מרלי ואמינם...

EmGee

New member
זה שאתה חי בבועה זה בעיה שלך

לא כולם אדישים כמוך וזה לא זמן טוב לשדר תוכנית הומוריסטית כמו העסק.

Stinkin Fish

New member
לא חייבים לעשות הומוריסטית!!!

ואם אני חי בבועה, אז דע לך שהיה לפני חודשיים פיגוע 20 מטר מהבועה שלי.

Stinkin Fish

New member
חוץ מזה...

אם כל שבוע ביום חמישי יהיה פיגוע, יבטלו את העסק בכלל?!

Ambitionz

New member
כשהחמאס יודיע שמעכשיו יהיו פיגועים

ביום חמישי כדי שלא יהיה עסק שחור, אז התוכנית תתבטל. אז מה אם היה לך פיגוע 20 מטר מהבית?? תתפלא, אבל לא כולם יכולים להמשיך את היום (המינימום) נורמלי. וזה לא קשור ל"להראות להם שאנחנו חוזרים לסדר היום כאילו כלום לא קרה", אז מה, מעכשיו אין פיגועים? עסק שחור היא תוכנית בידור, שמגישה מוזיקה שהיא בד"כ שמחה. אמנם זה לא בטברנה, אבל זה גם משהו.

Stinkin Fish

New member
כן אבל זו לא פעם ראשונה...

וזה פעם זה היה ממש הרגל, כמו לבטל את פינת הפריסטייל...

lr333

New member
כן אבל העיקר

שהיה הפריימריז של הליכוד שהיו באותו יום שני פיגועים ואחד מהם בקנייה הייתה תוכנית

בחברון יש מתנחלים

ועליהם שומרים חיילים ומכיוון שהמתנחלים חולים הם בטוחים שהדם של החיילים הוא שייך להם לעולמים ובגלל המטורפים החיים שלנו נראים כמו שהם ניראים

tomoshe

New member
בחברון נועם פדרמן יושב

ועליו בלילות אני חושב גם על ברוך מרזל חלמתי לא מזמן ודיגדג לי בפטמות, וגם בדגדגן איזה יהודים יקרים, איזה מלאכים עם ציצית כמה טוב לב נשפך להם מהטלית כל יום שלהם שם, עולה כמעט שני מיליון ש"ח מעל חצי מיליארד לשנה, בשביל לשמור על תנועת כ"ך שלוש מאות תמהונים, אלפיים חיילים יושבים בתוך עיר של מאתיים אלף ערבים במקום לשלוח אותם לכל הרוחות או לזרוק אותם לבור אנחנו סופרים גופות ומבטלים את עסק שחור. הדם הוא אדום, הים הוא כחול, תנו לצה"ל לנצח - רק הליכוד יכול!

Magic_DO4

New member
שונאי ישראל

לכו לעזאזל (ניסיתי לשמור על רמת החריזה, נראה לי שהצלחתי).

שונאי ישראל

הם אלה שמכים חיילים ששומרים עליהם בשטחים שונאי ישראל הם אלה שחושבים שזכות אבות קודמת לחיים שונאי ישראל הם אנשים טיפשים שבאים להרוג בשם האלוהים תתפלא קוסם יקר ואולי גם חרזן יש דברים חשובים יותר מעלים ירוקים ונענועי ישבן כמו למשל לעצור את המעגל העצוב של כוח דם ושינאה שחוזר שוב ושוב וגם יש פיתרון שקוראים לו פשרה על שטחים על עקרונות על מלחמה ושררה כי מהמצב הזה לכולם כבר נמאס ורק שלום יפרק את החמאס

dresta

New member
לירון

שמוא את התגובות שלך לעצמך, קוף. עדיף ערבים מאשר אנשים כמוך.

דרסטה יקירי-הודעה ברצינות

אני אוהב אותך, אתה אח שלי, במקרה של שואה נוספת אתה ואני נעמוד ביחד ליד הבור בו יוציאו אותנו להורג. קוף לא נחשבת בעיניי ובעיניי דרווין כקללה, הוא היה הסב הקדמון שלך ושלי. עדיף ערבים מאשר אנשים כמוני ? סבבה ! אין לי בעיה עם זה. אבל אם יש לך טיעון בנוגע לשאלת המשך הקיום שלנו כרוב יהודי במדינת ישראל, שאלה שמדירה את שנתם של לא מעט אנשים ואני בתוכם, אשמח לשמוע אותה. שתהיה לך שבת טובה ונעימה.

dresta

New member
לירון היקר - הודעה ברצינות

אני לא כל כך אוהב אותך אבל לצערי אתה גם אח שלי כי כל היהודים אחים אם נרצה או לא נרצה. כשאני כועס על אנשים כמוך זה בגלל שאני חושב שאתה עיוור מדיי לעובדות. שואה נוספת יכולה להתקיים אם לא נהיה חזקים ומאוחדים נגד כל אויבינו. לא ייתכן שאנשים כמוך יתמכו בפלסטינים יותר מאשר יתמכו בחיילינו שנמצאים בחברון כדי לשמור על מקום ששיך לנו מזה אלפי שנים, במקום זה ישבו אבותיי ואבותיך ולכן זכותינו על המקום היא מלאה! ואני לא מדבר רק על חברון אלא על כל הישובים היהודיים ביהודה ושומרון. בקשר לגוש קטיף אני עדיין מתנדנד מכיוון שאין לנו יותר מדיי זכות הסטורית שם ולכן אני לא תומך במתנחלי גוש קטיף כמו שאני תומך במתנחלי יהודה ושומרון. לירון, היית פעם בגוש קטיף? היית בחוף שלהם? זה מקום מדהים שכדאי לבקר בו לפני שיהיה מאוחר מדיי.

למעלה