למה אין לנו פורום

למה אין לנו פורום

אני, כמשתמש ותיק (5 חודשים) ושרוף של מקינטוש, (וכל יום אני מבקר כאן ובודק הודעות חדשות) הייתי רוצה מאד שיהיה לנו כאן בארץ פורום שמתעסק בעריכת וידאו, עם התוכנות: פיינל קאט פרו ודיוידי סטודיו פרו ו-motion (עוד מעט) ו-livetype ושאר התוכנות הנילוות. בכל העולם ישנם פורומים מסודרים על תוכנות אלו, קבוצות דיון, מפגשים וכו' ורק לנו אין. אז מה דעתכם? יש טעם לנסות לפתוח פורום כזה או שאין מספיק משתמשים שירצו בזה? תכתבו בבקשה.

אתה יכול להציע

תמיד יהיו אנשים שיש להם צורך בזה השאלה היא האם זה ווידאו כללי או רק מק? אם כללי סבבי אם רק מק מיותר ולא כדאי

אני טגיד לך מה טמרתי

אני מכיר את הפורום בשריג וגם את פורום הפקת וידאו בתפוז. שני הפורומים האלו מתעסקים בעריכת וידאו בצורה כללית, הרבה מאד פרימייר וכמעט בכלל לא פיינל קאט פרו ושאר התוכנות הנלוות אליה. הבעיה גם, שפורומים אלו, מתוך ההכרות שלי איתם, מתעסקים בשאלות מאד בסיסיות רוב הזמן. איזה כרטיס לקנות, איך דוגמים כך וכך, איך ממירים כזה וכזה, איך אני מוריד מהאינטרנט תוכנת עריכה כזו וכזו וכו'. אני ניסיתי להיות פעיל בפורום הזה ופשוט מהר מאד הבנתי שזה לא מה שאני מחפש, אני מחפש אינטרקציה עם עורכי וידאו מקצועיים שיכולים ללמד וללמוד אחד מהשני, ולהקים סוג של קהילה. אני בעיקר מדבר על פיינל קאט והתוכנות הנלוות, אבל גם עורכי אייויד יכולים להיות חלק מפורום זה, כיון שבעריכה חלק גדול מהעניין הוא לא הטכניקה אלא היצירה שבה. מה גם שעורכי אייויד, עדיין יכולים להשתמש בdvd studio pro ותוכנות סאונד כמו protools ועוד. אז זה מה שאני הייתי רוצה. בקשר לזה שזה מיועד בעיקר למשתמשי מקינטוש, אני לא חושב שזה בעיה גדולה, כיון שפורום כזה הוא פורום מקצועי שלא זקוק להמוני גולשים אלא לקבוצה קטנה ואיכותית שחשוב לה קשר מסוג זה.

מני, לדעתי קומונה זה הפיתרון בשבילך

קומונה למי שלא יודע זה פורום בסיסי ללא תוספות רבות וללא עמוד קהילה אבל הוא מספיק ואם בעתיד בתפוז אנשים יראו שהוא פעיל מאוד הם ימירו אותו לפורום מלא אז יאללה יש לך משימה פתח קומונה ואני אשים קישור מכאן בצלחה

mazover

New member
כן כן, זה שה- 'ט' נמצא ליד ה- 'א'

במקלדת זאת בהחלט בעיה חמורה

למעלה