למה אין לי מצב רוח?

למה אין לי מצב רוח?

וואלה הכל טוב, שבת נהדרת עברה עלי. ואין לי משום מה מצב רוח. ממה זה מגיע זה אוכל אותי.

Le Fay

New member
הכל בסדר, זו רק ונוס בנסיגה וההרגשה

קצת כבדה. זה הכל. יעבור בעוד שבועיים (ועד אז כולם ירגישו די בודדים, גם אם הם לא).

מצב רוח גלי עד גבה גלי

לא תמיד צריך להיות בהיי. אפילו כשמדובר באנרגטי כמוך. מותר להרגיש לפעמים לא משהו. זה בסדר. אם אתה מרגיש צורך לחטט ב"למה", תרגיש חופשי, אבל אתה באמת לא מוכרח. כמאמר הפזמון - וסליחה על המילים שאולי שיבשתי מהזכרון בע"פ: אל תתביש, היה עצוב אל תצטער, אם תצטער זאת היא עונה כזאת, חבוב זה רק הסתיו, וזה עובר לך ערירי בלב העיר הבט לרום, חפש כוכב מותר, מותר גם לצעיר להיות טיפה זקן בסתיו זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב ואם אתה סתם ציניקן בכל-זאת זה צובט, בלב דימעה? אל תתאדם חבר היא לא תגרום שום נזקים תאמר - "זה גשם, לא יותר" אבל הן שנינו זאת יודעים אתה צוחק - "שטויות, שטויות" מן התרגשות? "הו, מה פתאום?" אז למה זר חמניות שלחת לילדה שלשום? זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב ואם אתה סתם ציניקן בכל-זאת זה צובט, בלב

סתוניות, לא חמניות

כנאה גם אני טיפה´לה מדוכדכת בסתיו, מזה שכשאני יוצאת מהעבודה, כבר אין שמש.

דכדוכון

אוהבת חורף, אוהבת גשם וגם... אוהבת לראות שמש! במשך השבוע זה כמעט נמנע ממני בשל שעות עבודתי ושעון החורף. יוחזר שעון הקיץ לאלתר!

Le Fay

New member
פתרתי: לעבוד בלילה, לראות שמש ביום

(ולישון רק בשבתות...). וגם: לצאת לפנסיה בגיל עשרים, להרוויח אותה אחרי חמישים, כשבאמת רוצים לעבוד (נדמה לי. נחכה ונראה. עד אז אולי הפריץ ימות, אולי הכלב ימות). ואחרון חביב: לחרוף בקייפטאון. שם אביב עכשיו.

איזה טלפתיה!

שנים אני מבקשת לפחות שנה אחת מהפנסיה אני מוכנה להסתפק אפילו בזה - ואין! מה כבר צריך הבנאדם? שנה אחת של חופש! זה הכל! (מוכנה להתפשר על עבודת לילה בקייפטאון)

Le Fay

New member
עכשיו אפילו בקריטריונים של קיצבת

אבטלה אין לנו סיכוי לעמוד... אפשר לסגור על עבודת לילה בקייפטאון מגיל שבעים? האמת ששמתי שם עין על כמה מגרשים "שווים" על חוף הים, קצת מזרחה מנקודת המפגש של ההודי והפאסיפי. נשארה בעיה קטנה עם מחירי הטיסה

אין בעיה, נחסוך עד גיל 70

לא יודעת ממה נחיה שם אחרי שנכלה את חסכונותינו על הטיסה, כדאי שנתחיל לעבוד שם בלילה מיד אחרי שננחת.

Le Fay

New member
בטח נחסוך...אפילו לא בניתי על להגיע

לגיל שבעים (ולא בטוחה שהלבנים כל כך עובדים שם). אולי נשדוד קודם את הביטוח הלאומי? ממילא זה כסף שלנו. טוב נו, לא שלנו - של הורינו (ומי הם היו הכי רוצים שיקבל אותו? בבקשה).

sharkyM

New member
הוא אשר אמר

אחד המ"כים שלי בטירונות (שמסיבה לא ברורה התכנה במבה) "לכל שבת יש מוצאי שבת ,ולכל מוצאי שבת יש יום א´" הציטוט הוא במקור. >שארקים מכיר את ההרגשה היכרות אישית<

למעלה