למה אין ישיבה ורבי להומואים גאים? למה באמת?יש המון כאלו!סתם נושא למחשבה... )ממש לא סתם...(!
B ba3bu5n New member 19/3/05 #1 למה אין ישיבה ורבי להומואים גאים? למה באמת?יש המון כאלו!סתם נושא למחשבה... )ממש לא סתם...(!
B ba3bu5n New member 21/3/05 #3 ישיבות. לא.אני לא דתי. אבל להוציא מידע כזה מאחותי שהתחרדה,לא נראה לי אפשרי.איפה,בת כמה,שם הרב וכד´ אשמח לדעת.
ישיבות. לא.אני לא דתי. אבל להוציא מידע כזה מאחותי שהתחרדה,לא נראה לי אפשרי.איפה,בת כמה,שם הרב וכד´ אשמח לדעת.
B ba3bu5n New member 21/3/05 #4 "ישיבת שלום על ישראל" בברוקלין מתחילה להתהוות אחת כזאת. חשבתי שישראל אמורה לתת השראה לגולה ולא להפך! אין נביא בעירו ובלי שטויות על ירידת הדור.ירידה!?!
"ישיבת שלום על ישראל" בברוקלין מתחילה להתהוות אחת כזאת. חשבתי שישראל אמורה לתת השראה לגולה ולא להפך! אין נביא בעירו ובלי שטויות על ירידת הדור.ירידה!?!
B ba3bu5n New member 23/3/05 #6 ראיתם את פוליטיקה היום? הבנו גם הבנו. פשוט רצינו לקבל משהוא רציני. אבל זה טוב שיש ליתוש חוש הומור. יש רב שידוע בציבור כהומו?
ראיתם את פוליטיקה היום? הבנו גם הבנו. פשוט רצינו לקבל משהוא רציני. אבל זה טוב שיש ליתוש חוש הומור. יש רב שידוע בציבור כהומו?
י יודיX3 New member 14/4/05 #7 יש רב שידוע בציבור בעצם ידוע מאד בציבור אבל לא ידוע שהוא הומו. אבל ממקור ראשון אני מכיר מישהו שהרב הזה התחיל איתו והזמינו לחדרו בהיותו בחו"ל.
יש רב שידוע בציבור בעצם ידוע מאד בציבור אבל לא ידוע שהוא הומו. אבל ממקור ראשון אני מכיר מישהו שהרב הזה התחיל איתו והזמינו לחדרו בהיותו בחו"ל.