למה אין יחס?

למה אין יחס?../images/Emo7.gif

אני פה כבר כשלושה חודשים בפורום ואף אחד לא מתיחס אליי. אין לי צרעת או משהו אני כמוכם חוזר בשאלה כבר חמש שנים עוד מעט (מגיל 17). אני פשוט רוצה פה להיות איתכם בפורום למצא אנשים שאוליי יבינו אותי. מה עובר ומה עבר עליי. סה"כ ראיתי והיתרשמתי שיש פה אנשים חכמים ורוצה אני לחסות תחת כנפי "השכינה האמיתית". מקווה להישתתף עימכם בב"א בתודה אלישע האחר!!! שקיצץ בנטיעות!

אחר

New member
מממממממ....

בתחילה חשבתי שאתה טרול וזאת בגלל הכינוי שלך שנראה כמו וריאציה על כינויים אחרים בפורום- מה שהזכיר לי את אלישע בן אפויה למחצה (טרול חביב למדי). אני לא יודע האם באמת יש סיבה מיוחדת להרגשה זו שלך ובמה זה מתבטא. בכל מקרה, אני מציע דף חדש. תתרווח לך בכסא ותיכף נסנג´ר את אדם ולייזר להגיש לך קפה ועוגה. ותיצור קשר עם אחד מבכירי הפורום (לייזר, יידישיסט המשומד, אתאיסט וכו´) על מנת שתוזמן למפגשים כך שהקפה לא יהיה רק וירטואלי.

adam222

New member
אלישע.. פעמיים ../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif עלי

אני לא חושב שיש בסיס מוצק להרגשה זו, אך נכונים דברי ´אחר´ לגבי השם התפוס למחצה... אני אתן לך טיפ פיצפון שעוזר מאוד להשתלב פה... Tip: שב נא עימנו בניחותא, ספר מעט (מבלי שנצטרך לתחקר) על עצמך... כמובן רק דברים שאתה מעוניין לחלוק, (סוד: כי רוב האנשים חלקו פה המון עם שאר החברים ולכן הרגשת הקירבה היא הדדית), שתף אותנו מה מצבך כיום... מה אתה עושה? במה אתה מתעניין? וכד´ אם לאחר יישום הטיפ לא תהיה תגובה, אזי מצבנו בכי רע ואני אישית אשתדל להגיב

R a c h e

New member
אתה פשוט משלנו../images/Emo70.gif

וזה אומר להיות כאן, להגיב מידי פעם, כשבא לך, ופשוט להיות חלק מאיתנו. אין לנו לבוש מזהה, כך שאתה נראה בסדר גמור....... אז תתרווח ותרגיש בבית
רחל

אבזץ

New member
ה- ../images/Emo96.gif מוכן ואל תגיד שאין ../images/Emo24.gif

לא הבנתי כ"כ מה הבעיה עם השכנה. אתה מועד הבית? גם לי יש שכנה בשם כנפי, היא דווקא בסדר גמור בד"כ. טוב, אני חייב ללכת לישון,ללא ספק אני עייף.

שלא תגיד שלא מתיחסים

עושה לי טוב לחשוב, אני כותב תגובה, וכונתי לא לתוכנה, אלא אליה עצמה.

שלא תגיד שלא מתיחסים

עושה לי טוב לחשוב על זה, שאני כותב תגובה, וכונתי לא לתוכנה,[מלשון תוכן] אלא אליה עצמה. שיראה שמתיחסים אליו]

שלא תגיד שלא מתיחסים

עושה לי טוב לחשוב על זה, שאני כותב תגובה, וכונתי לא לתוכנה,[מלשון תוכן] אלא אליה עצמה. שיראה שמתיחסים אליו] למה משום מה היה נראה לי שאתה חרדי??? אולי זה לא היה אתה ואני מתבלבל? פעם התכתבנו פבה בפורום?

MAYA20

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

ןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסןןיחסן

למעלה