למה אין התייחסות?

izzyr

New member
איזה התיחחסות?

ראשית הוקעה ציבורית של פעולות אלו ע"י כל חברי הכנסת, כי מה לעשות זה לא מובן מאליו! הודעה שמי שמעורב במעשים כאלו לא יכול להמשיך ולהיות חבר מפלגת העבודה. בדיקת העניין לא רק בהבט הפלילי אלא גם הציבורי והמוסרי. ועוד הרבה מאוד פעולות שצריכות לעשות על מנת לבער את מגמת השחיתות הזו בישראל. אני לא רוצה להחליט בשביל מפלגת עבודה מה לעשות, אך השתיקה הזו, לאוו דווקא השתיקה שלכם, אלא השתיקה של ראשי מפלגתכם, מפחידה מאוד. יש בה כאילו זה בסדר.

Tru Man

New member
מוזר לא ראיתי שהיית בדיון על פורז..

צביעות כבר אמרתי?...

izzyr

New member
בתגובה לטרומן

אני משתדל לא להגיב לדבריו של טרומן כלל, אך כאשר הוא משקר, חובה אלי ליידע את שאר הגולשים בשקריו. חברים רבים גם בפורום זה וגם בפורום שינוי, ראו את התיחסותי הארוכה לדיון על פורז. יתרה מכך רוב הדיון נעשה מול טרומן, גם אם הוא איננו מרוצה מהתוצאה, אין הכוונה שלא נערך דיון ארוך ומפורט. על כן אבקש מהחברים הגולשים להתעלם מדבריו.

Tru Man

New member
לא כתבתי שלא נכחת בדיון

ואם היית שם לב לשלוש נקודות בסוף המשפט היית גם מבין שבכוונה לא הוספתי את מה שהתכוונתי אליו כי חשבתי שתבין לבד אבל כיוון שהתפיסה שלך איטית יותר משל צב הרשה לי להשלים עבורך את המשפט: מוזר לא ראיתי שהיית בדיון על פורז נגד מעשיו ועכשיו שהבהרנו את הנקודה הזאת כולי תקווה שבעתיד תהיה לך קליטה יותר מהירה שלא תגרום לך להיות חמור קופץ בראש...
יום טוב שיהיה לך! וקח את זה באיזי.

אשרת

New member
נקה את המשקפיים של טרומן :)

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=232&msgid=56216273 השרשור בנושא הקלטת הלוהטת של פורז, והשתתפותו של איזי בשרשור. אז אני ממליצה לך לאמץ את הצעה שלך לאיזי
המשך יום טוב.

Tru Man

New member
אני חוזר ואומר אשרת...

לא טענתי שאיזי לא נכח בדיון. טענתי שהוא לא ראיתי אותו יוצא כנגד מעשיו של פורז אלא דווקא מגן עליו. ויום טוב גם לך!

אשרת

New member
זכותו לנקוט באיזו עמדה שהוא רוצה

ומה הקשר בין פורז לבין מה שקורה במפלגת העבודה? אם היית שם לב, יש פה כמה אנשים שלא התייחסו בכלל מה שקורה בתוך מפלגתם שלהם הם , והעדפו להדוף את הביקורת על ידי כך שהם תקפו אחרים, ואתה יודע מה--> אני מאחלת להם שכל השחיתות שלהם , של מפלגת העבודה, תתחיל ותסתיים עם 'השחיתות' שלפורז, שאם חושבים על זה... מה למעשה נשאר אחרי כל הרעש שאיילה חסון עשתה...

chiff4

New member
כל חשיפה זוכה ליחס אחר

תאמיני לי שאני מכבד ומעריך את פריצקי הרבה יותר מאשר את פורז ואת לפיד. ואגב ,פריצקי מה זה נחמד!!!

אשרת

New member
נחמד לך ../images/Emo13.gif

כמו שאמרת כל חשיפה זוכה ליחס אחר, השאלה היא רק למה מה שקשור למפלגות אחרות ולמה שהולך בהן, זוכה ליותר התייחסות מאשר למה שקורה בתוך המפלגה שלכם עצמה. זאת דרך ההתמודדות שלהם עם זה?

Tru Man

New member
אולי זכותו אבל עדיין זו צביעות.

אדם שמבקר מפלגות אחרות שמדובר בשחיתות ולא מסוגל לבקר את המפלגה שלו הוא לא אחר מאשר צבוע. זו דעתי לפחות.

אשרת

New member
צבוע?

למה צבוע? צבוע זה מישהו שאומר דבר אחד והתכוון למשהו אחר. איזי לא כזה. דבר אחר, יכול להיות שהוא כן מבקר, רק שמה , בוחר לעשות זאת בפורומים סוגרים ולא ע"ג הפורום הפתוח לכולם, וגם זאת זכותו. ושוב, על איזו שחיתות אתה מדבר? האם אתה יודע מה קרה עם 'הקלטת הלוהטת', שאיתה אילה חסון פרצה , ועשתה רעש איימים? האם ייתכן וכל זה היה סתם בלון שהתפוצץ והתגלה שלא היה שם שום דבר ממשי?

chiff4

New member
את לא הסניגורית שלו תני לו להתגונן

בכוחות עצמו

izzyr

New member
המשך....

אבקש להתחיל בהכרזה כי אשרת יכולה לייצג אותי
כפי שכבר כתבתי, יתכן שטרומן לא אוהב את התוצאה של הדיון שנעשה בעינינו של פורז, אך זו כבר בעיה שלו. נעשה דיון עמוק וממצה של כל העניין. אך שוב אנו דנים על נושא אחר. בבקשה לא לשנות את הנושא. הנושא הוא: המפקד למפלגת העבודה. ואני כמעט לא רואה שום דיונים בעניין, אני יכול להבין למה אנשי הליכוד שותקים, אך מאנשי מפלגת העבודה הנאמנים ליושר, אני מצפה לשמוע קול זעקה. ולא רק כאן באינטרנט, אני מצפה לשמוע את מנהיגי מפלגתכם אשר פשוט קולם נדם, לא שמעון פרס, לא מתן וילנאי ולא אופיר פינס. ואני מציין דווקא את שמם כי ציפתי לשמוע מהם משהו בעניין. (מהאחרים כבר התיאשתי)

Tru Man

New member
אם אני לא טועה אשרת...

פורז איים לתבוע אותה על כך. אז מה קורה עם ה"תביעה" הזאת שלו?

chiff4

New member
הוא בטח לא הגיש

כי הוא מעדיף שהנושא לא יחזור שוב ושוב לכותרות...

Tru Man

New member
מה הקשר?

את חושבת שאם אני אשאל אותך את השאלה הזאת בעוד נגיד... 10 שנים תהיה לך תשובה בשבילי? נו באמת...

אשרת

New member
מה הקשר?

על הסחבת בבתי המשפט אתה שמעת? דבר שני, אולי כן אולי לא. אז תשאל אותי בעוד 10 שנים מה קורה עם זה, ונראה אם תהיה לי תשובה עבורך, אוקי?

למעלה