למה אין התייחסות?

izzyr

New member
למה אין התייחסות?

עברו כבר כמה ימים, וכלום שום דבר, אני לא שומע את המנהיגים של מפלגת העבודה אומרים שום דבר, כלום, כאילו כך זה יעבור. גם הגולשים כאן בפורום ממלאים את פיהם מים, כאילו שום דבר לא קרה. 50 אחוז מטפסי ההתפקדות למפלגת העבודה, היו מזויפים!!!! ומה מתוך הרגל כולם שומרים על זכות השתיקה?

izzyr

New member
אתה קורה לזה דיון

תראה מה קרה כאן בפורום שפרשיות קטנטנות של מפלגות אחרות התגלו. תראה את הדיונים, דפים על גבי דפים וכולם מדברים על כמה חשוב לזכור את טוהר המידות. נו... אני רוצה לשמוע את ביקורתם על הנושא הזה

wyrswyrg

New member
../images/Emo7.gifכבר נאמר על זה "תקלה חמורה" לא?

chiff4

New member
אתה יודע ...אצלינו הדברים

נבדקים היטב לא כמו בשינוי קודם יורים לאיש בראש ואח"כ בודקים (אם בכלל) ... אצלינו אין משפטי שדה כמו בשינוי קודם בודקים ועושים עבודה יסודית בשינוי אוהבים ללחוץ על ההדק כמה שיותר מהר ויהי מה... תשאלו את פריצקי הוא יספר לכם.

izzyr

New member
התרוץ יותר גרוע מהקושיא

ללא כל קשר שעדין אין שום תגובה על העובדה כי 50 אחוז מטפסי ההתפקדות היו מזויפים, תשובתך רק מחמירה את העניין. מה אתה בעצם אומר? מפלגת העבודה היא לא כמו מפלגת שינוי, מפלגת שינוי מיהרה לנדות את פריצקי על "אבק" שחיתות (לא שחיתות רק מעשה לא ראוי). מפלגת העבודה, לא, רגע, אנחנו נשב בשקט, לא נעשה כלום "העניין בבדיקה" לא סתם בדיקה "נבדקים היטב" . ואוו 50 אחוז מהטפסים!!!! זה לא מעשה לא ראוי, זו שחיתות מוחלטת!! מה בדיוק בודקים? איך יוצאים מזה? עד כמה שאני יודע אתם בדקתם, מינתם שופטת שתבדוק. היא בדקה והגיעה למסקנה, מה בדיוק יש עוד לבדוק? התרוץ שלך זה ששינוי הדיחה את פריצקי מהר? אה.. עכשיו הכול מובן זה בהחלט מסביר את השחיתות הזו, מאוד הגיוני.

אשרת

New member
אתה לא יכול להשיב פעם אחת לעניין?

זה שאתה תמשיך להעיף בוץ על שינוי, זה לא ינקה את מפלגת העבודה ממה שקרה שם. פתאום--> כל הפורום הזה נדם , דממה אלחוטית. מעניין, מתערבת איתך, שאם זה היה קורה בשינוי, מרבית הפורום הזה היה עובר לפורום שינוי. למה שפשוט לא תודה שגם אצלכם יש שחיתות ושלום על ישראל?

EverMan

New member
היו שחיתויות וזה לא מקובל בעליל.

ואני מקווה שיעלו מאוד מהר מי אחראי לזיופים האלה והדין ימוצה איתו. גם מצד המשטרה וגם מצד המפלגה. אבל , יש לציין , שהנתון שזורקים פה לא נכון. נמצא ש50% מהטפסים החדשים (!) מזוייפים. כמו כן , נמצא ש50% מאלה , נפסלו מטעמים טכניים. למשל - הטופס שלי , שאי אפשר להגיד שאני לא חבר מפלגה כשר למהדרין , נפסל , בגלל שהוא לא הוגש ע"י. (מה לעשות שאני לא בבית באמצע שבוע כי אני בצבא?) ואני מאמין שיש לא מעט אנשים , ואני אף מכיר כעשרה אחרים , שנפסל להם הטופס מסיבה דומה. אני לא חושב שבגלל שמישהו (או מישוהם) מצא לנכון להיות עבריין , והפקיד גם אם זה 30-40 אלף איש , את ה120 אלף האחרים במפלגה , שהתפקדו כדין ורוצים להיות חברים במפלגה ולהצביע לפריימריס.

אשרת

New member
לא מדברים על כלל חברי המפלגה.

מדברים על מה שהיה השבוע, ש-50% מהטפסים החדשים מזוייפים. זה לא מעט, הייתי אומרת. נחמד שזה טכני, אבל אצלך באמת יש תירוץ טוב, זה מאושר לך, אבל לא כולםנמצאים באמצע השבוע בצבא ומציקים לאזרחצים
בשורה התחתונה - ביזיון. זה הכל.

EverMan

New member
ביזיון בהחלט.

אבל לא כפי שזה מוצג. אני מאמין שהרבה מאוד מהאנשים העבירו טופס , אם זה למזכיר הסניף , ואם זה לחבר ... "אוי שכחתי לחתום , תחתום בשבילי" ... זה ישראל , ככה זה עובד. אני חושב שזה נופח מעבר לכל פרופורציה. ואני יודע שהיו זיופים , ואני מקווה מאוד שהמועמד (מעניין מי זה באמת ...) ששלח אנשיו לעשות דבר כזה ... צריך להתלות פוליטית מהעץ הכי גבוה.

EverMan

New member
לדעתי ?

מי שהיה אחראי לשחיתות בפריימריס הקודמים , ואלו שלפניהם. ונוהג לחלק צ'פחות לאנשים תמימים.

chiff4

New member
קודם כל

אם זה באמת מי שאתה חושב שזה,אי אפשר לתלות אותו,אף ענף שבעולם לא יחזיק מעמד בעומס ... שנית,אני לא יודע עד כמה היו"ר בעצמו מעורב ,אולי כלל לא , אבל בתור יושב ראש המפלגה אני מצפה ממנו להשמיע קצת יותר את קולו בנושא ובכלל ,ביום החשיפה הוא היה צריך להגיב לכלי התקשורת ראשון ולא ,לא להגיב כלל בנושא.

EverMan

New member
האמת שחוסר התגובה

מצד האנשים גרם לכך שזה יהיה במינימום חשיפה תקשרותית. מה שדיי טוב לנו.

לפי ההודעות שלכם זה נשמע כאילו

עומק השחיתות כגודל הכרס. ולא צריך לדבר ברמזים. יש לו שם, לזה שאף ענף שבעולם לא יחזיק מעמד בעומסו, ושמו בישראל בנימין בן אליעזר. שר התשתיות בממשלת ישראל (שמתם לב, שיש די התאמה בין התיקים של פואד לתיקים של שרון? שר בינוי ושיכון, שר תשתיות...אולי, לפי רמזיכם, יש עוד כמה תיקים דומים לשניהם...) אני לא יודע אם הוא האחראי לזיופים, אבל אני בטוח שהתכוונתם אליו. אם יהיה מפץ, ראוי ששני בעלי הכרס, שרון ובן-אליעזר, יקימו יחד את מפלגת המפץ ויתנפצו (פוליטית) לכל עבר. זה יהיה מפץ גדול באמת.

gilka

New member
תחתום בשבילי?

תגיד, עם מי אתה חושב שאתה מדבר כאן? ברצינות...

chiff4

New member
אשרת , אם תחפשי כמה שרשורים

למטה ,תוכלי לראות שהגבתי לך בנושא הזיופים במפקד, אבל אני אחזור על דבריי- הזיופים במפקד הם דבר חמור שלא צריך היה לקרות.אני מאמין שזו היתה הפעם הראשונה והאחרונה(!) שזה קורה . מה את וחברייך משינוי רוצים עוד שנאמר ,אני לא מבין אתכם. לעבור לשינוי אני לא אעבור,אני נשאר במפלגה שמייצגת את האידיאולוגיה הסוציאלית והחברתית בה אני מאמין.

אשרת

New member
מישהו ביקש שתעבור לשינוי? ../images/Emo2.gif

אתה צריך להשאר במפלגה אשר מייצגת את הדעות שלך בצורה הכי טובה ונאמנה
אבל יש משהו במה שאיזי אמר, בשרשור הנדון הייתם יותר עסוקים בלתקוף אותי ואת שינוי מאשר להתעסק בנושא של השרשור..

יוֹאב

New member
אני לא מבין מה הבעיה...

אנשים שרצו להצטרף למפלגה ולצבור כוח, זייפו טפסים. זה מה שהוכח. ואולי מדובר בליכודניקים שמנסים להשתלט על המפלגה? תמתין למסקנות של המשטרה.

youvall

New member
איזה התייחסות אתה מחפש?

הוקעה של השחיתות-אני חושב שזה מובן מאליו, אבל אם לא... אני, כתומך מפלגת העבודה, ואני בטוח שרבים כמוני, מזועזעים מכמות הטפסים המזוייפים והפסולים שהתגלו במפקד האחרון. מדובר בשיא של שחיתות שלא ידענו מעולם! נקודת האור היחידה בנושא היא שאכן נערכה בדיקה מקיפה והתגלו הקיפי הזיופים וכעת נותר לטפל בהם-ואם יתגלה שמועמד זה או אחר היה מרכזי בתופעת הזיופים-אני חושב שיש לשקול לטפל בו במוסדות המפלגה ואף למנוע ממנו להתמודד! ירי למישהו בראש כבפשפט שדה? לא אדוני! לא זו דרכנו! כפי שבדקנו את המפקד לפני שיצאנו בהאשמות גורפוץת-כך יש לבדוק מי מהמועמדים הוא האחראי המרכזי ולטפל בו אישית, לפסול את טפסי המפקד ולא לפחד לעשות שינוי בשיטת ההתפקדות! אבל להתחיל להשמיץ מישהו לפני שהדבר נבדק? לא זו דרכנו!

למעלה